Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 43 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Ако Денерис и Джон се съберат сигурно Джон ще умре. И като гледам и в този сезон той няма да разбере коя е майка му.  Кой знае кога ще се види с Бран. Това за фигурата ми е чак зловещо ако е ЛКС. Но няма логика да я вмъкват като въобще не са загатвали за нея. От новия трейлър Тирион нещо не ми харесва. Прекалено взе да жалва Ланистърите, кръвта дали става вода?

# 301
Твърди се, че вчера хакерите са пуснали сценария за 5 епизод.

Спойлери!!!
Скрит текст:
То се твърди, че го имат и на видео, ама преговарят за откуп от около 7 млн, за да не го пускат. И предния път така първо пуснаха сценария със същите картинки и надписи, а малко след това и епизода. Някъде четох обаче, че четвърти епизод е бил най-гледания до момента, въпреки че беше лийкнат. Т.е. ако е вярно това за откупа, не виждам смисъл НВО да им го платят. Който си го гледа в каналите им пак ще си го гледа и там. Факт, дори само тук пишещите като отчетем, всички го гледахме по 2-3 пъти...

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 15:09 от Тъмнозелена

# 302
  • Вестерос
дам, интересно Simple Smile

# 303
Тези рисунки аз като ги погледна и всеки път се сещам за ЕРих фон Деникен пред платото Наска, как твърди че има изнъзмеземни.

"Джон - Дани, тези рисунки, са доказателството, че има извънземни.....ааааа исках да кажа Други"

# 304
Не мисля, че тези рисунки са убедили Дани в съществуването на Другите. Но е факт , че заради всичко което Давос, Джон и Тирион, а донякъде и Мелисандра й разказаха, у нея вече има съмнение.

# 305
ЗомбиКат и сега я има в сериала чрез Аря.
Единственото,което вълнува сериалната Аря, е отмъщението - също като зомби-майка й.

Някой друг да чака 5-ти епизод днес,най-късно утре? Mr. Green

# 306
Днес пак гледах епизода със субтитри и на по-голям екран. Тирион много тъжен, че смазаха Ланистърите. Та все пак от остатъка от тях, той мрази само Церсей. Сега и виждам, че Дани гори почти само колесниците, а дотраките се бият. Не трябваше ли обратното? Сега е време явно да показва, че е различната кралица, обаче защо гори провизиите, и реално дранона освен да всява страх, май не прави много. После армията ако мине на нейна страна с какво ще се храни? А златото стигна до КЧ, в крайна сметка и Ланистър си палати дълга.

# 307
10-20 каруци храна мислиш ли,че ще стигнат и за един ден за армията й?
Това е някаква прашинка от количествата храни,които са произвели хората за Планински рай.

# 308
  Кой знае кога ще се види с Бран.

В промото за следващия епизод Джон казва, че
Скрит текст:
Бран е видял във видение как ББ приближават Eastwatch.
Т.,е. не им е нужно да са заедно физически, за да комуникират, предполагам с гарвани става. Бран може и да се варгне в някого около Джон, ако иска - правеше го с Ходор, значи не само с животни.

# 309
  • Spain

Спойлери!!!
Скрит текст:
То се твърди, че го имат и на видео, ама преговарят за откуп от около 7 млн, за да не го пускат. И предния път така първо пуснаха сценария със същите картинки и надписи, а малко след това и епизода. Някъде четох обаче, че четвърти епизод е бил най-гледания до момента, въпреки че беше лийкнат. Т.е. ако е вярно това за откупа, не виждам смисъл НВО да им го платят. Който си го гледа в каналите им пак ще си го гледа и там. Факт, дори само тук пишещите като отчетем, всички го гледахме по 2-3 пъти...

Кой какво казва и какво наистина се е случило ще си остане пълна загадка за нас, на мен това повече ми прилича на маркетингов трик за повишаване на гледаемостта, както се видя е успял.всичко е пари...

# 310
  • Вестерос
Варгваше се в Ходор, защото Ходор не беше нормален. В нормален човек не се е варгвал, освен инцидента с Ходор/Уилъс в миналото.

Тирион гледаше тъжно, защото се притесняваше за брат си.

# 311

Спойлери!!!
Скрит текст:
Скрит текст:
Сега остава да излезе, че всъщност близнаците са деца на Лудия крал. Trollface

# 312
Свалиха го... Замотах се и не успях да го дочета. Някъде другаде да е качен?

# 313
И аз не можах да го прочета. Моля за друг линк в скрит текст Simple Smile

# 314
  • Варна
Свалиха го... Замотах се и не успях да го дочета. Някъде другаде да е качен?
След снимката, като пдф файлове:
Спойлери!!!!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт