Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
А откъде  тези маски на фарма вита, преди години съм ползвала шампоани и бях доволна, бих си взела, но дано да имат малки опаковки, че тия големите ти втръсват да ги гледаш в банята

# 136
  • Перник
От козметиката на Лидл съм пробвала (и харесала) нощен крем с Q10, околоочен с нар (не е в постоянния асортимент), шампоан и балсам с кератин, лакочистител (синия), памучните тампони, шампоанът за чувствителен скалп, лак и пяна за коса, сапуните по 0,49 лв. също не са лоши. Категорично не одобрих ВВ крема и изхвърлих пълна опаковка. Споменатата маска с глина не харесах, защото трудно се отмива. Рол он против изпотяване (мъжки) ми предизвика жестоко възпаление на кожата.

# 137
От жълтата маска на Фармавита имат малки. 250мл 20лв
Литъра е 34. Гледах и шампоан от серията - литъра е 24лв, та може да ги пробвам като свърши маската с пшеничен зародиш.
Имаше ги в някакъв сайт.

# 138
  • София
Някой ползвал ли е на анти ейдж крема на билка с роза ?
Аз. Ползвах крема на Билка с колаген+, и анти-ейдж крема с роза.Много добре хидратират, попиват, не оставят мазен филм.Изглаждат кожата на лицето, но не мисля че могат да преборят същесвуващи дълбоки бръчки. Единственият минус е силният изкуствен аромат. Но на фона на хубавинките които направиха на лицето ми, го издържах. Като цяло не им лоша козметиката, като се има предвид, че е бюджетна.
С нормална към смесена кожа съм.
Постоянно си подържам от тяхната козметика- тоалетно мляко, мицеларна вода, гел-скраб за лице и интимният гел.

# 139
  • Deutschland
Вчера си купих маска за коса 5 в 1 и прилагам снимка, с надеждата някой да я е ползвал и даде отзив. Всъщност търсех хвалената преди време на Българска роза, но така й не се сетих коя точно беше. Хванах се за това, че има арган и кератин, макар името на производителя да не ми говори нищо

# 140
  • София
Ексфолиант за тяло и лице търся аз, какво можете да ми препоръчате? Както и маска за лице - за чувствителна кожа с черни точки и разширени пори. Grinning

# 141
Аз понякога си правя ексфолиант-паста от сода,по-евтино от това няма Simple Smile А и натурално

# 142
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ексфолиант за тяло и лице търся аз, какво можете да ми препоръчате? Както и маска за лице - за чувствителна кожа с черни точки и разширени пори. Grinning

Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел/скраб/маска.
http://www.beautifullsin.com/2014/04/garnier-pure-active-3-in-1.html

# 143
  • София
Скоро похвалих ЗАХАРНИ СКРАБОВЕ LEGANZAна Роза импекс. Страхотни са! Първо си купих с канела, но аромата е доста тежък за сезона. Купих си втора опаковка с лавандула - точно за сезона. Този с канелата ще го ползвам през зимата.
За лице не използвам скраб. Много съм доволна от бъбъл маската на Сефора - Bubble Mask Detoxifying & Oxygenating. Не е най-бюджетен вариант, но е страхотна.

# 144
  • София
Смайл, зелената серия на Юриаж за нетолерантна кожа май се водеше. Скоро гледах комплект почистващ за лице, маска, термална вода и крем за около 20лв. Имай предвид, че са в малки варианти по 50мл. Имат и една паста от същата серия, която е безценна като ми излезе някоя пъпка, но не е много за темата.

# 145

Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел/скраб/маска.
http://www.beautifullsin.com/2014/04/garnier-pure-active-3-in-1.html

Това не е подходящо за чувствителна кожа - салициловата киселина е дразнител. На мен лично много ми беше изсушило кожата освен това, а като спрях да го ползвам, започна прекаленото омазняване.

# 146
  • София
Благодаря ви за отговорите - на Гарниер не ми действат добре продуктите. Кожата под очите ми хем е мазна, хем се лющи от сухота като я измия с каквото и да е, не знам какво да ползвам вече, особено както имам и черни точки. Нося фдт и пудра почти ежедневно, защото за разширените пори и несъвършенствата няма друг вариант поне при мен, съответно когато оставя кожата да диша, видимо си личат порите, което на мен ми е страшен проблем.

П.С. Замисляла съм се за микродермабразио в такъв случай, но все още не съм се решила.

# 147
  • София
Пробвай маслено измиване. Ще намериш подробности в темата за маслата С маслата можеш да успееш да регулираш омазняването и да свиеш порите. Нужно е постоянство и да подбереш правилното масло.
Постоянното носене на Фдт и пудра, също помага за запушване на порите. Затова маслата много ще ти помогнат за изчистването. 
Може да си вземеш и четка за лице. Ползва се с обикновен гел за измиване.

Микродермабразио е хубаво да се прави в сезон с по-малко слънце, но това е по-скоро временно, моментно решение според мен. Но пък лицето става много хубаво.

# 148
  • на последния етаж
За тяло:
и за лице:

# 149
При мен действа добре най-обикновена сода бикарбонат - намокрям я леко и разтривам на мокра кожа. От време на време си вземам по някой ексфолиант и не оставам впечатлена и пак се връщам към содата...
Само в началото малко повече внимаване докато се свикне колко да се натиска и търка и все пак да не е прекалено често, но щом кожата ти е чувствителна, това си го знаеш. За сега не съм намерила друг вариант който хем да се справя добре с ексфолирането, хем да не ми и дразни кожата заради киселини и знам ли какво още слагат в тях.

Общи условия

Активация на акаунт