Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 737
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Сливен
Момичета ,счупих си чисто нова пудра мозайка на есенс ще се получили ако я оправя по метода със спирта.

# 316
Да. Първо я натроши хубаво, полей я със спирт и притисни добре със салфетка.

# 317
Извинявайте,но какъв е този метод със спирт? Защо го прилагате?

# 318
За начупени компактни пудри, сенки и тем подобни, натрошава се напълно и се смесва с малко спирт и се притиска, когато спиртът се изпари се предполага да си е отново цяло блокче. Не съм пробвала лично аз, но го срещам на доста места, явно работи.

# 319
Момичета купува ли ли сте си печати за нокти от Джъмбо или друго място? Искам да си взема не съм сигурна обаче кои работят

# 320
Ако за тези печати става въпрос с металната плочка, работят си, но само със специален лак за печати. Или аз не съм срещала някой от обикновените да работи, а пробвах няколко марки. И с боички, и с гел лак също нищо не се отпечатва.

# 321
  • Стара Загора
Аз имам няколко плочки за печатане, имам и от Джъмбо, но тях не съм ги използвала. Другите са ми от Ebay. Важното е картинката да е достатъчно дълбока за да проникне в нея хубаво лак. Обикновени лакове стават, само трябва да са покривни на 1 пласт и да не са много течни. Черен цвят използвам на Brooklin, а други цветове на Flormar full color (даже в момента съм с печати с тези лакове - и основа, и печат). Има тема за печати за нокти тук във форума.

# 322
Благодаря ви за отговора. Ще потърся тогава плочката да е дълбока Hug

# 323
И аз съм пробвала със спирт да сглобя руж, много добре ми се получи.

# 324
  • София
Извинявайте,но какъв е този метод със спирт? Защо го прилагате?

# 325
В Лили я има.

Аз мисля скоро да пробвам нещо друго - brow tattoo на Мейбълин. Стои до 3= дни на веждите. Само чакам да дойде на нашия пазар.

Есмералда, имаш ли представа кога да го очакваме този продукт в България?

# 326
Не, но сигурно до към месец. В Англия вече го има.

# 327
Ще си взема и аз такава боя за вежди, но дали ще се справя.. Grinning
Иначе обмислям да ходя в салон да ми боядисат и извият миглите.

При ламиниране миглите стават по-хубави. Лично мнение.

# 328
  • София
Взех си черната къна на Delia, нанасям като спирала за миглите, предполагам? Веждите ми са много тъмни, но ако им сложа от това черно, не знам дали ще стои добре, вие използвали ли сте черния цвят за вежди? Естествено ли стои и запълва ли отчасти кожата или само веждите оцветява?

# 329
Ще си взема и аз такава боя за вежди, но дали ще се справя.. Grinning
Иначе обмислям да ходя в салон да ми боядисат и извият миглите.

При ламиниране миглите стават по-хубави. Лично мнение.

А то не е ли едно и също? Много малко информация намерих в интернет, някъде пише извиване, другаде ламиниране. Намерих само една оферта с намаление и там ще отида, макар че ми е далеч, но не намерих друг салон, който да прави тази процедура.

Общи условия

Активация на акаунт