Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Той към "евтините козметични продукти" ли спада?

# 436

Както и Crazy rumors за привържениците на био кизметиката.

Не съм от хората, които използват само био неща, но балсамите за устни на тази марка са страхотни! Yellow Heart Скоро ги открих и определено си заслужават по мое мнение.

# 437
А балсамите ма Алтея как са? Много харесвам тези на Хималая, но искам нещо различно тази зима. Заинтригувахте ме с Нюкса, ама как се бърка в тоя буркан с дълги нокти, пък и цената от 20 лева за балсам е леко шокираща 😁 Въпреки че количеството е цели 15 грама..
Сега попаднах и на някакви нови на Хармония и днес ще ги потърся. Състава изглежда обещаващ https://apteka.framar.bg/30055149/балсам-за-устни-топче-череша-7-гр

# 438
  • Стара Загора
Хармония аз съм виждала само в аптеките.
Относно Нюкс - вече писах и няма смисъл да се повтарям. Разделете 20 лв на 24 месеца и след това пресметнете за това време колко други балсама сте изразходили, които се налага да нанасяте по 10 пъти на ден, защото се изяждат много бързо и не вършат нищо друго, освен хидратация докато ги носите. Бурканчето е супер икономично, ако не си гризете устните и нямате някакви особени проблеми. Дори ядене не го сваля.

# 439
Наистина е така, аз от известно време насам също процедирам на принципа да дам повечко пари на един път, вместо всеки месец по малко, накрая да ми излезе по-скъпо. Единственото, което в случая не би ми допаднало е, че навън е трудно да се нанася балсам от бурканче, тъй като аз не обичам с мръсни ръце да си пипам лицето, но пък това не е фатално...

# 440
  • Стара Загора
Аз никога не го нося с мен никога. Ползвам го само вечер или пък нанасям преди да излезна. Не се изтрива лесно, а и е чудесен за под червила. Не съм пробвала стика, но казват че нямат много общо и той е по-лек.

# 441
  • Пловдив
А някой да пробвал да го пресипе в празен стик?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 442
Не става с пресипване, самата му консистенция е по-различна от другите балсами в стик. Те са доста по-твърди и следователно се харчи по-малко количество с едно намазване. Аз не бих се нагърбвала да казвам на кого за колко дълго ще му послужи, защото устните на всеки са специфични. На някой може да му стига едно мазане вечер, аз моите устни ги мажа по 5-6 пъти през деня минимум. Зависи от човека и от навиците му. Но една по-проста сметка - обикновените балсами са по 4-5 грама. Тоест Нюкс се равнява на 3 балсама и съответно излиза по 6 лв все едно. Последно го гледах в Ремедиум за 16,90 лв. За хора с нокти - може да се бърка в бурканчето с клечка за уши.

# 443
В ремедиум има комплект от 3 броя стика за устни на Nuxe за 16лв. Дали е хубав?

# 444
Не , но ми се стори ,че някой по-горе го е споменал

# 445
  • Пловдив
Привет!
Някой със скорошни добри отзиви за шампоан за мазни корени?

# 446
Привет!
Аз съм много доволна от този на Елсев с глина. Косата ми е непоносима - мазна, тежка и не я боядисвам - няма такъв ужас. Този шампоан успява да се справи с всичко до третия ден - тогава спасявам положението със сух шампоан.  #Crazy

# 447
  • Пловдив
Привет!
Аз съм много доволна от този на Елсев с глина. Косата ми е непоносима - мазна, тежка и не я боядисвам - няма такъв ужас. Този шампоан успява да се справи с всичко до третия ден - тогава спасявам положението със сух шампоан.  #Crazy
мерси!ще пробвам...

# 448
Lana. не съм лекар, но от снимката не ми изглежда като просто много суха кожа. Прилича ми на някакъв дерматит, дано да греша. Ако имаш възможност отиди и на дерматолог. Препоръката за Kelual DS, като лечебно средство е много добра, като можеш след активното лечение да омазняваш с вазелин.

Дерматит, който се появява основно при пресушаване с продукти за мазна кожа и при сух студ? Не мисля..
Благодаря все пак за мнението.

Благодаря и на всички останали.
Засега спрях да се мия с измиващи продукти всеки ден, когато го правя (и особено с ексфолиращия гел на Лореал) е само в другите области, избягвам носа и е значително по-добре положението без кремове даже..
За устни (и аз съм със сухи устни по принцип), препоръчвам балсам топче на Хармония
Ето този:
http://incosmetics-bg.com/inko/upload/large/1486639802-1.png
Има с още три вкуса/миризми, ползвам го от около 8 месеца и не съм стигнала и до половината.
Икономичен ми е, цената му беше около 3.50 от една бензиностанция Grinning не знам къде може да се намери, може би в аптека? Но овлажнява, омекотява и устните стават много мекички (а как хубаво миришеее..)

Бюджетен шампоан за мазна коса - много съм доволна от новият на Сайъс, светлосиньо шише, за мазни корени и сухи краища се води (с малките букви:сухите краища трябва да се подхранят от масло за коса от същата серия), аз слагам маска по дължината и арганово олио след измиване на влажна коса. Ефектът е добър, косата почнах да я мия на 4 дни, вместо 2 Wink (последният ден с помощта на сух шампоан малко, ама пак е двойно повече)

# 449
Lana, докарвала съм си подобно състояние точно в есенния сезон от пресушаване с продукти за мазна кожа. Спрях всичко агресивно и замених крема, който ползвах с виши акуалиа термал спа, нощния. Кожата се успокои веднага, тена се изравни, дори пъпчици се скриха, най-лошото за смесена и мазна кожа е да се дехидратира...После цяла зима карах с този крем за нощен и се чувствах много добре. Слагам мъничко след почистване на влажна кожа, пръскам термална вода преди това.
За да не е съвсем спам, евтина и нелоша хидратация е синият серум на балеа, никак не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт