Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 564
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Момичета някоя от вас ще сподели ли какви са стъпките при направата на косата с пяна и дифузер? Иска ми се да има леки чупки, да си личи че е правена по някакъв начин, а не все едно съм станала от леглото и тръгнала по улиците без да се среши (както става повечето пъти). LaughingLaughing

# 571
Така става. Имах колежка в университета, всеки ден идваше така, великолепни къдрици, направо масури.
Скрит текст:
Всички мислехме, че е естествено къдрава. Какво се оказа като я попитахме. С чисто права коса съм каза, и че всяка сутрин се прави с пяна за къдрици и дифузер.
Останах изумена, че постига такъв ефект.

# 572
Така става. Имах колежка в университета, всеки ден идваше така, великолепни къдрици, направо масури.
Скрит текст:
Всички мислехме, че е естествено къдрава. Какво се оказа като я попитахме. С чисто права коса съм каза, и че всяка сутрин се прави с пяна за къдрици и дифузер.
Останах изумена, че постига такъв ефект.
А преди да се започне да използва дифузера слага ли се нещо на косата? И дали ще се получи същия ефект с дълга коса? newsm78

# 573
Никакъв шанс да й е била наистина права косата на съученичката. (А мацката от видеото е с естествено къдрава, личи си.)
Може да не минава за къдрава или за чуплива даже (особено в сравнение с обичайната й прическа сигурно й се е виждала откровено права). Има и прави коси с лека чупка, обикновено в долния край - това е "права" коса, която държи къдрици. Нещо такова: http://images.thehairstyler.com/attachment_resources/attachments … -of-your-hair.jpg

Пак минава за права, ама като си има склонността към къдрене, си държат.
Сестра ми е с такава, като бебе беше напълно, ама напълно къдрава, на букли. С течение на времето й се изправи и сега има само една чупка. Обаче направи ли се на къдрици - с каквото и да е, дори да е с едни никакви плитки, държи до следващото къпане. Но дори и на нея ме съмнява да й задържи с дифузер.

Моята коса е истински права - като праз. Най-правата възможна преди азиатската права. Не е ли минала маша с малък диаметър на 210 градуса, никакъв шанс да стана и да остана къдрава.
Пиша го за девойките с коса като моята - да не се надяват твърде много, не ни е било писано да става по този начин Laughing
Завиждам на къдрокосите дами!

# 574
Никакъв шанс да й е била наистина права косата на съученичката. (А мацката от видеото е с естествено къдрава, личи си.)
Може да не минава за къдрава или за чуплива даже (особено в сравнение с обичайната й прическа сигурно й се е виждала откровено права). Има и прави коси с лека чупка, обикновено в долния край - това е "права" коса, която държи къдрици. Нещо такова: http://images.thehairstyler.com/attachment_resources/attachments … -of-your-hair.jpg

Пак минава за права, ама като си има склонността към къдрене, си държат.
Сестра ми е с такава, като бебе беше напълно, ама напълно къдрава, на букли. С течение на времето й се изправи и сега има само една чупка. Обаче направи ли се на къдрици - с каквото и да е, дори да е с едни никакви плитки, държи до следващото къпане. Но дори и на нея ме съмнява да й задържи с дифузер.

Моята коса е истински права - като праз. Най-правата възможна преди азиатската права. Не е ли минала маша с малък диаметър на 210 градуса, никакъв шанс да стана и да остана къдрава.
Пиша го за девойките с коса като моята - да не се надяват твърде много, не ни е било писано да става по този начин Laughing
Завиждам на къдрокосите дами!

Моята коса е същата, ама все пак ще пробвам. Нищо, че след шиш за къдрене, държан поне 20 мин да загрява, се накъдрям и слагам много пяна и след това лак за коса, на другия ден ми е доста изправена вече.... Twisted Evil

# 575

моята коса също е права, но е от тези който държат къдриците. Най-хубав и дълготраен резултат имам от ролките. Навивам ги на леко влажна коса и спя със тях. Не обичам да ползвам лакове и пяни, от тях ми се заплита ужасно много косата. ( а за да ми е удобно да спя със роклите, връзвам косата си на много висока опашка и навивам ролките по дължината на опашката (получава се като кок от много ролки, но са достатъчно нависоко, не ми пречат да спя)

# 576
Ами не вярвам да ме е излъгала. А и съм я виждала и с права.
моята коса е точно като на снимката, почти едно към едно, една идея е по-гъста, с чупки, нито права, нито къдрава, и много държи къдрици. И е супер склонна към къдрене, а и ми отива. Аз обижавам къдрава коса и си мечтая за такава. Имам приятелки с меки, хлъзгави коси, които ако ще и сто часа да са правени с най-тънката маша, пак не държат и 1 час къдрици.
На мен с дифузера ми се получават естесвени чупки, понякога става доста къдраво, но не всеки път ми се получава.
Не виждам и аз какво слага преди да суши. Но може с мус, с пяна, с гел. Аз съм се правдила с черната  яна на Тафт, стана супер, но косата на другия ден стои като мръсна и точно затова търся друга пяна, с която да не става така.

# 577
  • София, България
Моята коса по принцип е чуплива и държи на къдрене, но с дифузера не мога да се справя нещо. Фризьор ме направи и стана много хубаво, аз сама ми е трудно, за това попитах как става.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 21:00 от simona1411

# 578
Сещам се,че ако вечер на влажна коса си нанесете пяна с лека фиксация,разделите косата на две и от тези две части направите две големи не много стегнати плитки и преспите така,сутринта ще имате така модерните плажни или "хлабави" вълни в косата,много е лесно Simple Smile
Аз да питам от кой бюджетен спрей за коса с морска сол сте доволни?Аз сега съм поръчала този на BIELENDA,понеже освен всичко останало,съдържа и морски колаген с хидратиращо действие,понеже солта дехидратира...струва 7лева Simple Smile

# 579
Преди да съм си го сложила на кожата да питам. Става ли за нещо това? На тая ниска цена полакомих се да го взема, но не знам дали става за ползване и дали попива въобще....или остава мазен филм..?

# 580
  • София
Не го казвам с лоши чувства, ама... така или иначе си го взела, защо питаш? Пробвай на твоята кожа как ще реагира.

# 581
Да разбира се, намазах се, не е нищо особено, може би ще го ползвам за ръце, попива банички и малко в мазно след това. Но лека полека ще изхарча. Както се казва евтиното излиза скъпо. Пазарувах и взех много работи и това много не за мислих, после малко съжалих, това е..

# 582
Това съм чувала, че от мазният филм запушва порите и излиза акне. Но от кожа до кожа е различно. То тази евтина цена, не може да не привлече човек.

# 583
  • София
Аз ползвам масла за тяло или олиа, понякога и бебешки. Зимата задължително търся ефекта масен филм, който се задържа дълго...проблеми с акне не съм имала досега Peace

# 584
И аз го търся този ефект, особено през зимата. Но при евтините продукти се използва, доколкото знам, същата съставка, както и при слънцезащитните мазила - от там, при ежедневно ползване, се получава акнето.

Общи условия

Активация на акаунт