Нашите кухни - 70

• 103 307
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Ами аз го вадя като сервирам масата и докато седнем да вечеряме вече е придобил съвсем стайна температура. Но въпрос на навици, все пак - вкъщи един хляб го ядем няколко дни и така ни е по-удобно.

# 226
  • Под Сините камъни
Ами аз го вадя като сервирам масата и докато седнем да вечеряме вече е придобил съвсем стайна температура. Но въпрос на навици, все пак - вкъщи един хляб го ядем няколко дни и така ни е по-удобно.
Така е да Hug

# 227
Проблемът по-скоро е, че хлябът постоянно е изложен на микровълни.

Стига глупости, микровълновата печка е добре екранирана, нещо като фарадеев кафез е и никакви вълни не излизат извън нея. Не, че ако излязат някакви, ще направят нещо на хляба Mr. Green

# 228
здравейте ,
ще правя частичен ремонт на кухня и трапезария  в едно
имам кухненски шкафове отпреди 10 години, които са като нови
сега трябва да взема маса и столове, но никога няма да са като цвета на кухнята
трябва ли всъщност да са в еднакъв цвят
столовете и те ми са ок, но тогава и трите цвята/кухня, маса и столове/ ще са различни
това ми е кухнята, като в действителност е идея по-тъмна

харесах тази маса и столове, ама не знам дали ще си отиват с шкафовете

всъщност най-изгодно ще ми е да купя само маса, но не знам как да съчетая нещата
ще се радвам да ми дадете съвет

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 16:38 от The Invisible

# 229
Какви са настилките и цветовете на стените (планирани или настоящи)?

Личното ми мнение e, че тази маса и столове не отиват особено като стил и цвят на кухнята.

# 230
  • In transit
Тези няма ли да са по-подходящи?

или като тази, но ако има в малко по-тъмно дърво за основата на масата?

# 231
стените ще са бели, паркета ето такъв, но в къщи изглежда малко по-тъмен
https://praktis.bg/laminiran-parket-2708-div-div-8-mm-ac4-goblesse-butternut
точно това исках да се допитам, дали да са в еднакъв цвят
Mikkey явно нещо подобно трябва да търся
лошото, че отпада варианта да си претапицирам и боядисам столовете , и купя само масата
защото трите неща ще са с различен цвят

# 232
  • In transit
В такъв случай мисля, че втория вариант, който съм показала, ще е по-удачен и ще се върже добре и с кухнята и с паркета. Той е и по-евтин, даже ако не се лъжа в момента са на промоция всички маси и столове в Юск.

# 233
На мен сивите столове ми харесаха. Ще изпъкват на белите стени, връзват се със сивите плочки зад плота. Столовете са по- модерни от самата кухня и нещата ще се омекотят. Все едно е търсен вариант на сблъсък между ново и старо. Масата, обаче показана с тях не ми се връзва с кухнята.

# 234
В такъв случай мисля, че втория вариант, който съм показала, ще е по-удачен и ще се върже добре и с кухнята и с паркета. Той е и по-евтин, даже ако не се лъжа в момента са на промоция всички маси и столове в Юск.
И аз мисля, че бяла класическа маса и столове в класически вид би стояла прекрасно. Не си представям обаче модерни сканди столове с наличните шкафове, но аз принципно не харесвам еклектични решения, все ми се струва, че нещата са събрани от различни апартаменти и без особена мисъл.

# 235
Благодаря на всички за съветите
Ще заложа на класическа маса и столове в подобен на кухнята цвят
Понеже съм доста практична,не бих взела бяла маса- иначе много ми харесват
Понеже ще има и кът за сядане,бях харесала този диван и мислех че ще се върже със столовете,но вече не съм толкова сигурна

# 236
Като притежателка на бяла маса, която я ползва и за работен плот, ако се наложи, не бих могла да кажа, че поддръжката й е нещо особено като трудност. Да, личи си, като е мръсна, но вярвам всички си чистим масите и без да има видими петна по тях. С други думи - ако ти харесват естетически, не се плаши от белите маси, с нищо няма да ти затруднят бита и ежедневието. Пък и нали ще имаш покривка.

Виж, за бялата дамаска на столовете леко съжалявам, обаче съм сложила отгоре зелени възглавнички, които се перат, та не е драма.  Laughing

# 237
По въпроса с кутията за хляб, аз я държа на плота, който ми е нестандартно широк - 85 см.

# 238
Хляб правя много рядко и винаги го държа в хладилника или фризера. Кутията заема много място.

# 239
здравейте ,
ще правя частичен ремонт на кухня и трапезария  в едно
имам кухненски шкафове отпреди 10 години, които са като нови
сега трябва да взема маса и столове, но никога няма да са като цвета на кухнята
трябва ли всъщност да са в еднакъв цвят
столовете и те ми са ок, но тогава и трите цвята/кухня, маса и столове/ ще са различни
това ми е кухнята, като в действителност е идея по-тъмна

харесах тази маса и столове, ама не знам дали ще си отиват с шкафовете

всъщност най-изгодно ще ми е да купя само маса, но не знам как да съчетая нещата
ще се радвам да ми дадете съвет

Сивите столове и масата откъде са?
Много ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт