Нашите кухни - 70

• 103 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
в старата ми кухня кутията за хляб стоеше върху микровълновата. В новата нямам - дразнеше ме и без това Sunglasses

Успях да направя албум - http://maninka.snimka.bg/properties/home.957646.38193515# Паролата е 13579
Камък най-накрая си харесах! Надявам се до седмица-две вече и да е сложен...Дано!

# 241
Сивите столове и масата откъде са?
Много ми харесаха.
jysk и в момента са на промоция  Grinning

# 242
  • Под Сините камъни
в старата ми кухня кутията за хляб стоеше върху микровълновата. В новата нямам - дразнеше ме и без това Sunglasses

Успях да направя албум - http://maninka.snimka.bg/properties/home.957646.38193515# Паролата е 13579
Камък най-накрая си харесах! Надявам се до седмица-две вече и да е сложен...Дано!
Интересна кухня,хареса ми

# 243
Защо под прозореца на перваза няма плочки? Каква е идеята за там?

# 244
  • Пловдив
Под прозореца ще има камък Simple Smile Чаках, да попадна на "моя" и най-накрая го открих Simple Smile

Пепински, благодаря Simple Smile

# 245
  • Пловдив
Кухнята на приобщена тераса ли е? Много свежарски цветове, много ми харесва, надписите са готини Simple Smile И аз исках нещо свежо за нашата, особено зеленото, нооо ни стигнахме до съгласие.
Със здраве да се ползва!

# 246
  • В друг свят...
Да се присъединя и аз към питането:
Помня, че преди време в темата се коментираше слагането на дъска в началото на плота, така че да не падат боклуци между плота и хладилника, когато не е вграден. Искам такава и се замислих - колко широка да е, колкото е широчината на горните шкафове и по-надолу да има някаква ниска преграда, 15-тина см... защото ако е колкото долните шкафове, горе ще стърчи...

# 247
Мерси за отговорите за кутията за хляб. Вероятно ще я сложа на станата под долен шкаф, по възможност на стена, където да не се вижда много.
Омотах се сериозно с мивките и не мога да избера. Sad Досега гледах само Тека метални.
Вече започнах да хвърлям око на Бланко. Тази дали е хубава и здрава:
https://synox.org/1241-mivka-kuhnya-blanco-legra-45-s-compact-si … granit-alumetalik

# 248
Аз мисля на първо време да пробвам без кутия за хляб.Ще го държа в торбичка за хляб в едно от чекмеджетата на долния ред.Ако преценя, че не ни е удобно ще си купя и кутия, но много ме дразнят претрупаните кухненски шкафове.
Назад в темите бяха коментирани мивките Бланко като много хубави.Ако сте я видели на живо и ви устройва размера значи това е вашата мивка.Аз  си купих модел "Ронда" на Шок с доста малък отцедник, но съм ограничена в мястото.Иначе коритото е хубав размер и ме устройва.Веднъж да започна този ремонт.Наложи се да го отложим малко във времето.

# 249
  • Пловдив
solenka, благодаря!
Да кухнята е на усвоена тераса. Като че ли объркахме малко - трябваше да я преместим в другия край на апартамента (в момента е югозападно изложение, а можеше да е североизточно, но се подведохме по предното и местоположение)...както и да е, стана по-хубаво от това, както си го мечтаех Bowtie ...а винаги съм си мечтала за кухня в жълто-зелено Gift Heart

Нашата мивка е на fat - не че имам много опит - ползвам я от няма и месец, но е страхотна Simple Smile

# 250
  • Раковски
Полимермраморна мивка на фат като нова е ОК, но времето я скапва, плюс е че имате съдомиялна което значи, че ще я използвате по-малко.

# 251
Полимермраморна мивка на фат като нова е ОК, но времето я скапва, плюс е че имате съдомиялна което значи, че ще я използвате по-малко.
А  Blanco от Silgranit трайни ли са? От какво трябва да се пази?
Една потребителка тук с гъбата за чинии нещо я беше прецакала по покритието, но не помня с каква мивка беше точно.

# 252
  • Варна
А за новите мивки на фат, които са от фатгранит, имате ли отзиви? Изглеждат като мивките на Шок, но са на половин цена. newsm78

# 253
Вижте мивките на Plados. Моята е 10 годишна и е в перфектно състояние. Единствено хрома на тапата на преливника се олющи от агресивните препарати и сега ще търся в амазон нова тапая. Следя темата без да публикувам, защото направихме един експресен ремонт на нашата кухня. Щяхме да сменяме три вратички, а стана почти нова и то доста голяма кухня. До 1-2 седмици ще съм готова и ще публикувам.
Ето моята мивка, но в друг цвят (моята е сива) https://www.pinterest.com/pin/630433647807238545/

# 254
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате с какво да изчистя останало лепило? отстрани на вратичките. От гланц са. Кухнята е почти готова, но това не излиза с микрофибърна кърпа....

Общи условия

Активация на акаунт