Нашите кухни - 70

• 103 349
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте дами, за пръв път влизам в тази тема и много ми хареса. Завидях ми на прекрасните кухни! Много са красиви. Ние наскоро се нанесохме в нов апартамент и вапочнахме с ремонтите. За сега на мен ми е удобна и си ми харесва. Та, така. Сега ми се иска една нова маса кръгла да си вземем, но сигурно по-нататък. Кухнята и трапезареята са ни едно помещение, понеже е малка като площ. Обаче пък мивката ми е в отделно помещение, печката пък на терасата.

Страхотни сте!

# 301
Благодаря ви за пожеланията ,момичета. И аз много си я харесвам,още повече,че бяха два дълги месеца, в която я мислих и бистрих тази моя кухня 😁

# 302
  • Пловдив
А за новите мивки на фат, които са от фатгранит, имате ли отзиви? Изглеждат като мивките на Шок, но са на половин цена. newsm78
Миналата година си купихме с моята приятелка и тъщата, само че в различни цветове. Тъкмо бяха излезнали на пазара с този материал. Взехме ги директно от производителя, по магазините може би са малко по-скъпи. Тъщата си взе бежава, а ние тъмно бежава, съответно и батерии в същите цветове. Нейната светлата вече има тук-там петна, които не знаем с какво да ги почистим. Не става с обикновен препарат. Нашата по-тъмната няма такива петна, стои като нова. На нас много ни харесва и ни се вързва идеално с плота и гърба, а те са от камък. В сайта на Фат, този материал не е посочен като устойчив на петна, за разлика от другите два материала, което е минус. Но пък плюса е, че е с 10 год. гаранция Wink

# 303
Аксиния, единственото, което не ми хареса е че плочките са гланц и кафявото между двата горни шкафа. За мен щеше да е по- красиво да като горните шкафчета.

# 304
Самата идея на цялата кухня се базираше на декорните плочки които реших да комбинира с кафяви за да има контраст с  белите гланцова вратички ☺ Е сещате се,че идеите вървяха в главита ми с такава скорост,че накрая само се бях омотола какво искам. А исках нещо хем модерно хем класическо и уютно ☺Вкусове различни 😀 Но вашите кухни ме вдъхновиха за моята ...

# 305
  • Варна
Честита ти кухня. На мен ми харесва, плочките ми харесват ... може би само комина бих облякла в светъл цвят плоскост. Или бих го оставила с цвета на стените/ като у дома Mr. Green/.
Бели столове с двуцветна маса/тъмен плот и бели крака/ , стандарт, това ми харесва на мен.

# 306
Освен за маса и столове се колебая щорите за прозорците бели или сребристи да са ?😞

# 307
И ако може да ми дадете мнение за този смесител http://www.praktiker.bg/medias/sys_master/hbe/hdb/9761634877470.jpg дали ще е подходящ за мивка с размер 80/49 на Фат с отцедник  Simple Smile

# 308
И ако може да ми дадете мнение за този смесител http://www.praktiker.bg/medias/sys_master/hbe/hdb/9761634877470.jpg дали ще е подходящ за мивка с размер 80/49 на Фат с отцедник  Simple Smile

И как да ти дадем мнение само по картинка? За вкусове не се спори, а за да кажем дали е функционален трябва да има размери, за да се види къде пада струята и дали е достатъчно висок (сигурно е).

# 309
Гледах най-различни модели.Разбира се някои ми харесаха повече,но не са по джоба ми.Фактически трябва ми смесител, който да е достатъчно висок за да въртя тавите под него  и същевременно не много висок за да не плиска вода извън мивката Grin

# 310
 Скарлет- ако в жилището ми има най  не функционалната и излишна вещ то това е сушилника за чинии в шкафа над мивката. Но може за някого да е удобство, зная ли?

# 311
Много ти е хубава кухнята, с радост да си я ползваш.
Тези, които имат миялни и сушилник в шкафа над мивката, използвате ли го и удобен ли е? Още се колебая дали има смисъл или да си сложа един малък до мивката, в ъгъла..
И аз се интересувам.Незнам защо, но не ми харесват тези сушилници в шкаф над мивката. Rolling Eyes Ще се радвам някой да сподели "за"и "против"

# 312
Много ти е хубава кухнята, с радост да си я ползваш.
Тези, които имат миялни и сушилник в шкафа над мивката, използвате ли го и удобен ли е? Още се колебая дали има смисъл или да си сложа един малък до мивката, в ъгъла..
И аз се интересувам.Незнам защо, но не ми харесват тези сушилници в шкаф над мивката. Rolling Eyes Ще се радвам някой да сподели "за"и "против"
Обмисляйки за моята кухня, питайки, вслушвайки се в мнения, видях и такъв сушилник -  в шкаф над мивката. Не бих си го причинила. Сушилника ще го сложа долу, отдясно или отляво на мивката. За мен е най-удобният вариант. Отворена вратичката, изнесен сушилника, мия и слагам. Ползвала съм сушилник по тази схема и ми е най-удобен. Няма да се налага, след всяко приплакване на нещо, да се протягам нагоре.
Не бих го оставила и на плота. Ще ми дразни визуално сетивата. Все ще има нещо на него.

# 313
  • София
    Аз имам сушилник в шкаф над мивката и ми е удобен, обаче кухнята е много малка и нямаме миялна. Предстои ни правене на нова кухна (затова надничам), там със сигурност ще сме с миялна и големи плотове и ще си имам малък сушилник само за неща, които набързо се мият на ръка. Иначе плюсовете за хора без миляни са ясни - постоянно трябва да се сушат разни неща и в шкафа стоят прибрано, иначе трябва да ги гледам отвън и да ме дразнят или постоянно да ги прибирам. Сега е удобно, защото на горния ред на сушилника си стоят всички чинии и панички и направо ги взимам оттам, не редя сухи чинии по шкафовете, което иначе трябва да правя постоянно, защото сме четирима души и всеки яде вкъщи и по различно време, защото ни се разминават графиците и режимите. На долния ред държа тенджери, тави и подобни и прибирам само тях, като изсъхнат. Но за който има миялна машина е излишно да държи голям сушилник в шкаф. За протягането - на мен не ми е неудобно, може би просто съм свикнала.

# 314
    • Казанлък
    Аз съм с миялна, но не бих се лишила от сушилник в шкафа над мивката. Там държа сухи чинии и чаши, а и дъски за рязане, които са за често ползване. По-удобно ми е така, но е въпрос на навик. Иначе за бързо изплакване ползвам такъв сушилник върху мивката. Не исках да ползвам място на плота, а и мивкатами е с две корита. Simple Smile
    Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт