Нашите кухни - 70

• 103 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Countryside
Бош имат с 2 компресора със сигурност. До скоро ползвах такъв и честно казано не са ми притрябвали 2та компресора за близо 10г. За Сименс незнам, или поне не съм се интересувала.
Иначе съм чувла много добри отзиви за Смег и Самсунг. Като вторите са и на по-нормални цени.

# 586
А какъв точно Бош сте ползвали 10 год.? Ако изкара 10 год. си е супер.

# 587
Нашият е Whirlpool. Повече от 10 години е. Работи перфектно.

# 588
  • Countryside
Ами изкара си ги 10г и още толкова сигурно ще изкара, ама го сменям с ноу фрост. Обаче не е за вграждане, този модел вече явно не го и правят. Нещо подобно намерих, поне на вид го докарва:http://www.technopolis.bg/bg/Combo-fridge-freezer/Combo-fridge-f … V-36UL30/p/663860

# 589
Разбирам, но ми е необходим хладилник за вграждане. Rolling Eyes

# 590
  • Countryside
Е нищо де, вземи си Бош/Сименс ноу-фрост за вграждане. За вграждане са същите хладилници, просто нямат ламарините.

# 591
  • Раковски
 Според мен е добре да се наблегне на гаранцията, Либхер дават най-много.

# 592
Според мен е добре да се наблегне на гаранцията, Либхер дават най-много.

Сигурно е така, но не прочетох добри отзиви за Либхера, откакто се правил в България............не знам и аз какво да кажа, нямала съм нито Либхер, нито Бош, надявам се някой който има да даде отзиви.

# 593
  • софия
Нашата сага с хладилник Бош преди 1 година. Не съм убедена, че ако не бях писала, където се сетих, щеше да приключи по описания начин. Костваше ни доста изхабени нерви, време и развалени продукти. Иначе, 1 г. по-късно хладилникът работи нормално.
Либхер имат модели, които се правят в Германия.

# 594
Сигурно е така, но не прочетох добри отзиви за Либхера, откакто се правил в България............

Това са пълни глупости, не се връзвай!  Peace Баща ми беше хладилен техник и все казваше, че няма по-добър хладилник от Либхер, а през ръцете му са минали всевъзможни марки хладилници. Имали сме през годините и в различните домове също всевъзможни марки хладилници, фризери и до момента само Либхера продължава да си работи като пич, а е купен преди всички останали, които в някакъв момент дадоха фира, някои непоправимо. За новия дом също избрах Либхер, произведен е в България и е прекрасен.

# 595
За мен има разлика в качеството на уредите, които са произведени примерно преди 15 и преди 2 години. Така, че напълно вярвам в това, което казваш за вашия хладилник, но за мен не е от марката.

# 596
Kазвам това, което съм и в момента продължавам да наблюдавам от личен опит. Ваша си работа какво ще си купите.  Peace

# 597
Маделин, ако твоят е вграден, моля кажи кой е модела.

# 598
Аз си взех Либхер за вграждане  с Ноу Фрост на камерата. Проучвах много разбира се, това ,което разбрах, е че в Радиново се произвеждат само свободно стоящи модели. Каза ми го познат, който работи там.

# 599
Краси, моля сподели модела, от къде го купи, колко време го ползваш. Пише ли къде е произведен самият хладилник?

Общи условия

Активация на акаунт