Нашите кухни - 70

• 103 085
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Краси, моля сподели модела, от къде го купи, колко време го ползваш. Пише ли къде е произведен самият хладилник?

Ей този ми е модела
https://vimax.bg/hladilnici-za-vgrazhdane/hladilnik-frizeri-za-v … ?product_id=65671

но не съм го купила от тях, а от магазин в  нашия град, защото исках да ми го доставят до вкъщи и да ми го качат, цената беше почти същата, тогава беше току-що излезнал модел , нямаше го още по магазините, купих го януари 2017 . Сега не мога да кажа къде е произведен, че съм на работа, но ако държиш - ще погледна от вкъщи някъде по него ще  пише или пък в книжките му.

Сега прочетох, че в спецификациите от този линк пише, че е произведен в Германия.

# 601
Краси, благодаря ти!

# 602
Маделин, ако твоят е вграден, моля кажи кой е модела.

Не, не е, аз не харесвам вградени хладилници. Ти ли спомена преди време, че си купила черен хладилник, който сега ти вади очите или те бъркам с някой друг?  Simple Smile

# 603
Да, точно аз и сега искам да направя вграден към кухнята, така ще има завършеност. Стаята е прекалено малка и трудно може да се обособи кухненска и "холска" част, затова ще взема вграден, за да изглежда добре визуално, ако разполагах с повече пространство, може би щях да се спра на свободностоящ.

# 604
Да, точно аз и сега искам да направя вграден към кухнята, така ще има завършеност. Стаята е прекалено малка и трудно може да се обособи кухненска и "холска" част, затова ще взема вграден, за да изглежда добре визуално, ако разполагах с повече пространство, може би щях да се спра на свободностоящ.

Ами супер, дано си харесаш, стискам палци! Hug Друг вариант е да сложиш още малко черно тук-таме из стаята, за да не е самотен хладилника и ще успееш да го "скриеш". Simple Smile

# 605
Здравейте, опитвам се да избера гръбче за кухнята, но всичко, което ми харесва е безбожно скъпо за нашите възможности в момента.
Бях си харесала малки плочки, но цената им е от 50 лв. м2 нагоре, после проверих как вървят цените на лакобела, но то е още по-скъпо.
Можете ли да споделите вашия опит относно гръбче?

# 606
  • Под Сините камъни
Здравейте, опитвам се да избера гръбче за кухнята, но всичко, което ми харесва е безбожно скъпо за нашите възможности в момента.
Бях си харесала малки плочки, но цената им е от 50 лв. м2 нагоре, после проверих как вървят цените на лакобела, но то е още по-скъпо.
Можете ли да споделите вашия опит относно гръбче?
Аз съм с термогръб от Салех.За две години и нещо не е мръднал много съм доволна.Ето и снимка

# 607
Както са ти казали, най-доброто решение е гърбът да е от същия материал и вид като плота. То затова си има и по-тънки плоскости, за да не слагаш 3-4 см за гръб.

# 608
Както са ти казали, най-доброто решение е гърбът да е от същия материал и вид като плота. То затова си има и по-тънки плоскости, за да не слагаш 3-4 см за гръб.

На нас плотът на кухнята е същия като кухнята, цвят орех, затова и не знам как да съчетая гръбчето, ако сложа пдч гръбче няма да  е хубаво, защото ще е различен цвят дърво

# 609
Колко м2 трябва да се облекат и какъв е бюджетът за тях, за да стесним търсенето?

# 610
Сложи същия плот, няма ли вече?

# 611
  • Sofia
Да знаете фирма,която може да обработи и се занимава с плотове на 90 см. Оказва се,че са малко и ще са ми от голяма полза отзиви от някой с впечатление и опит.

# 612
Хвалят някакви термо панели в кухнята на стената вместо плочки - ако някой знае какво е това може ли линки.

# 613
Колко м2 трябва да се облекат и какъв е бюджетът за тях, за да стесним търсенето?
2 м2 около 100 лв. най- много сме предвидили. Кухнята е взета пролетта, но все не остава бюджет за гръбчето и сега не намираме пдч примерно, което да пасва, вариант е ако е някакъв определен цвят може да стане. Гледахме в Практикер, но там са само имитиращи дърво.

# 614
Незнам какво ви е отношението към плочки за гръб на кухня, предлагам тези https://www.keramo-bg.com/Rivoli-Blanco-G227-%D1%81%D1%82%D0%B5% … ge=3&limit=75 , ако кухнята е гланцирана е добре плочките да са мат, а ако е матирана кухнята и плота е добре плочките да са гланц. Тези плочки от горният линк ще стоят като все едно е стена, понеже нямат никакви скосявания. Ето тези също биха стояли добре http://www.keranova.org/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1% … ak-ceramics__2691

Общи условия

Активация на акаунт