Нашите кухни - 70

• 103 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
За тази сума може да вместите приятни плочки, а ако държите на плоскост, нека не е същата като кухнята и плота, няма да стане никак добре. Изберете нещо светло и едноцветно. Ще разгледам и аз, но после от вкъщи на спокойствие. Simple Smile

# 616
За тази сума може да вместите приятни плочки, а ако държите на плоскост, нека не е същата като кухнята и плота, няма да стане никак добре. Изберете нещо светло и едноцветно. Ще разгледам и аз, но после от вкъщи на спокойствие. Simple Smile
По принцип предпочитам да е с плочки, но повечето са големи и са по-подходящи за баня и не ми се връзват за кухнята

# 617
Има и малки кухненски плочки на добри цени, погледнахте ли в Баня стил, в момента има намаления. На орех страхотно стои нещо бяло, класическо, изчистено, ще си вложите допълнителни цветове с други неща.

# 618
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, опитвам се да избера гръбче за кухнята, но всичко, което ми харесва е безбожно скъпо за нашите възможности в момента.
Бях си харесала малки плочки, но цената им е от 50 лв. м2 нагоре, после проверих как вървят цените на лакобела, но то е още по-скъпо.
Можете ли да споделите вашия опит относно гръбче?

Щом става въпрос за 2 кв. м. и бюджет 100 лв, малките плочки с цена от 50 лв./м2, за които пишете, не са ли идеален вариант?

# 619
Предполагам в тези 100 лв сте включили и труд и затова 50 лв/кв.м. за плочки не Ви устройват. Защо не видите и турските? Има никак не лоши. Например метро плочки по 29 лв/кв.м. https://formabania.bg/плочки/плочки-за-кухня/ege-metro-white-10-20cm-fayanc-bg
Или испански за баня от декоративните имитиращи мозайка? Само за онагледяване това
https://baniastil.com/плочки-за-баня/geotiles/плочки-beton-mud-(16)-11469.html

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 18:08 от drago_2008

# 620
  • София
Момичета,
Искам да си поръчам бяла кухня - мат, но се притеснявам от подръжката й.
Моля споделете вашия опит за цвят на плот и шкафове, които са по-лесни за подръжката и не им личи всяка капка... newsm78
Харесала съм си плочки за гръб, бели на черни фигурки. Според вас, какви цветове ако са шкафовете и плота  би стояло добре? Мислех си за плот имитация на дърво, но пък и пода ще е такъв и се притеснявам, че няма да стои добре, две различни дървесни принтове.

Благодаря!  bouquet

# 621
  • Раковски
Мат-а какъв точно е?

# 622
  • In the shadows of my mind
Аз съм с бяла матова кухня. Никакви проблеми нямам с поддръжката. В какъв аспект е по-специално притеснението? Simple Smile

# 623
Аз съм с бяла матова кухня. Никакви проблеми нямам с поддръжката. В какъв аспект е по-специално притеснението? Simple Smile

Според мен не толкова в матът, колкото в бялото е притеснението.

# 624
Що се отнася до гръбче и лакобел - той не се слага за тази цел, защото е незакален и се чупи много. Най-доброто е едноцветно или принт стъкло, но определено е над дадения бюджет. Аз също имах огромни проблеми с избора на гръбче и 1 година стоях без - напук, че нищо не харесвах. Накрая видях "моето" и си пасна Simple Smile

# 625
  • София

Да, бялото ме притеснява. Не ми се иска нонстоп да съм с парцала и да бърша капки, леки петънца, които може би на друг цвят няма да си личат.

# 626
Тъкмо щях да попитам за белите кухни. Много искам бяла кухня, а още повече защото вече почти всичко е купено (прибори, уреди) в червено..

# 627

Да, бялото ме притеснява. Не ми се иска нонстоп да съм с парцала и да бърша капки, леки петънца, които може би на друг цвят няма да си личат.

Ами ето - Josellyn е написала, че няма проблеми с поддръжката на бяла мат кухня. Аз, като притежателка на MDF кухня бял лак и кухня от бял масив, също мога да кажа, че нямам никакви проблеми с бялото - това е цвят, който носи на прах повече от всеки друг и който се поддържа най-лесно от всички.

# 628
Аз съм от тези, които избягват и не харесват бялото в мебелите. За кухня никога не бих си го причинила.
Може и да греша, но все пак не е за мен.

# 629
Здравейте, наскоро бях в икеа и много ми допадна една кухня , която е с 2 реда горни шкафове, като най-горния ред е с дълбочината на долните шкафове. Притеснява ме това , че помещението ни е кухня с хол и мястото определено за кухня е 3 метра , а в икеа заради огромното пространство не мога да преценя кухнята подходяща ли е за такъв тип помещение. Също така като комбинация ми се върти в главата долните и най-горните шкафове да са цвят дъб, а средните да са сив мат... обаче мозъчето ми не може да измисли какъв цвят да направя плота и гърба. Бях харесала един плот , който имитира мрамор, но не знам дали няма да стане бая шаренко.
Отоврена съм за предложения 😂

Общи условия

Активация на акаунт