Нашите кухни - 70

• 103 051
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Пепински, аз визирах цената от 3000 лв., която е подадена към Asmegin. Тя питаше как ни се струва цената. За мен е ужасно висока, нея съм коментирала, а не колко е излязъл майсторлъкът на нашия таван.

# 676
  • София
Според мен не е чак толкова ужасно висока, по-скоро е реална за всичко, което включва - труд, материали, шпакловка, ел.инсталация.

# 677
  • област Варна
Да Ви покажа една по-различна кухня за идейки

# 678
Много височина има над горните шкафове. Колко е високо това помещение? Аз не харесах как са я аранжирали с камъка на стената, но все пак обсъждаме кухнята, а не съседството.

# 679
овалния плаот и мебел ще са... цената. ooooh!
Къде е миялната?

# 680
  • област Варна
Много височина има над горните шкафове. Колко е високо това помещение? Аз не харесах как са я аранжирали с камъка на стената, но все пак обсъждаме кухнята, а не съседството.
Така си пожелаха клиентите с нисък горен ред.

На острова са вградени съдомиялна и пералня

# 681
  • София
Овалът никак не се връзва с правоъгълния остров.
Защо са толкова малки горните шкафове?

# 682
Имам питане, но малко не по темата, но при мен пряко засяга и кухнята (холо-кухнята), защото не мога да я почна, докато не се направят таваните. Най-после майстора за таваните се появи, но каза ни една цена, при която ми увисна ченето. Апартамента около 60 кв.м., окачен таван от гипсокартон с изолацията (пълнеж минерална(или каменна ?) не разбрах, коя точно - вата), материали+шпакловка+инсталация за осветление+работа, като ни обяви цена за това около 3 хиляди лева. Навсякъде гладък таван, само в хола ще е като тук.....

Само материалите където и да сте за картон с минерална вата - 14-15 лв/кв.м., монтаж на ватата около 2-3 лв/кв.м., около 13-15 лв/кв.м. е цена за монтаж на окачен прав таван, монтаж на ленти на фугите и цялостна шпакловка на картона поне 7 лв с материала. Имате и шлайфане на всичкия този картон поне 1 лв. По 1.5 лв/л.м. пускането на кебелите с материалите. Бордовете са с малко висока цена, но Г-образните са по-сложни, така че компенсира. Това са цени за София, но не са много по-различни от провинцията. Работата е доста - трима души имат 2 седмици плътно работа, така че цената си е съвсем ОК.

п.п. Пепински, цените които споменаваш, че хич не са скъпи, си се натрупват. Не знам колко квадрата сте направили за около 300 лв и колко са ви взели майсторите отделно за труд, защото няма как да стане тази цена за труд и материали в завършен вид.
Например това, което аз знам от КСС за изработка на такъв картон на прав таван е: 1 профил 2 лв/кв.м., за 1 кв.м. картона от 12.5 мм ти е 3.00 лв, окачвачи около 9 бр на кв.м, по 0.30 лв/бр, дюбели и винтове около 1 лв/кв.м., вата 5 см около 2 лв.кв.м. най-обикновената (евтината).

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 22:23 от drago_2008

# 683
На мен не ми харесват следните неща в тази кухня:
-метро плочките, които са завъртяни по вертикала и комбинацията в същото помещение на "камъка", който пък е и хоризонтално реден;
-белият въздуховод, който се вижда на стената;
-липсата на пропорция между горния ред шкафове и аспиратора, който "тежи" в цялата тази картинка, аз не бих избрала въобще този модел за тази кухня и при тези малки горни шкафчета.
Въобще някаква мешавица от неща, които са им харесали от тук от там, но не е имало кой да им направи някаква цялостна визия, а те според мен не са се справили много добре.

Честита да им е на хората, нали те са си направили проекта и си я харесват, това е важното Simple Smile!

# 684
лично аз не харесвам свободностоящи хладилници. Ако трябва да не е вграден бих сменила местата им с колоната с фурните. Някак прекалено е огромен за тези малки шкафчета.

# 685
  • Под Сините камъни
Пепински, аз визирах цената от 3000 лв., която е подадена към Asmegin. Тя питаше как ни се струва цената. За мен е ужасно висока, нея съм коментирала, а не колко е излязъл майсторлъкът на нашия таван.
Ок,не съм те разбрала.         
    Работя в строителна фирма,цените на гиспокартона са за краен клиент.
    Някой ме пита за квадратите на нашият картон,значи жилището ни е около 70м2 картон единствено в хола не сме слагали,защото там го направихме 2005г.Тогава дадохме над 200лв. само за една стая,сега ни излезе за всичко останало малко повече.

# 686
Търся си маса за хранене за 4 души. По възможност сива или средно тъмно дървесна. Някой може ли да помогне?
Нито в нета не намирам, нито в магазините, в които ходих на място.

# 687
  • Раковски
Търся си маса за хранене за 4 души. По възможност сива или средно тъмно дървесна. Някой може ли да помогне?
Нито в нета не намирам, нито в магазините, в които ходих на място.

Поръчка.

# 688
  • София
Здравейте! Скоро бях питала, къде мога да видя на живо гранитните мивки на Пирамис и Санитек за под плот. Оказа се невъзможно Rolling Eyes В крайна сметка вчера купихме от Лексгруп мивка, смесител и дозатор на Евролукс, надявам се да останем доволни. Купихме и мелница за отпадъци на Тека и с това приключихме с пазаруването за кухнята Simple Smile . Днес започват монтажа, но тъй като плота ще е камък,а гърба стъкло, а те са със срок 15 работни дни изработка всяко, завършена кухня се очертава да имам чак към средата на ноември... Ще постна снимки когато е готова, тъй като черпих идеи и информация от темата в продължение на 7 години (от толкова правим ремонта на апартамента Smiling Imp ), благодаря ня всички ви, които споделяте своя опит и премеждия и давате безценни съвети Sparkling Heart!

# 689
Искам да видя тази кухня, много интересно ми звучи гранит със стъкло!!!

Общи условия

Активация на акаунт