Обичам те, но.... Или как ни дразнят мъжките навици :)

• 23 482
  • 158
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ММ пазарува много рядко, обаче пазарува огромни количества. Аз вече 7 години въртя домакинството и знам колко ядем. Той готви понякога и при готвенето прави същото - прави голямо количество, което после хвърлям! Много ме дразни като хване някоя моя манджа и я ос..е заради количеството за сметка на качеството.

# 121
  • Варна
За готвене изобщо не се оплаквайте, някой изобщо не пипват.
Моя мъж като реши да простира става леле мале. Едно, че не са опънати, половината са без щипки и задължително бикините са най-отпред.Ама мълча, мина тайно ги пооправя и не се оплаквам, че знам ли може да реши да стачкува, в помощ ми е все пак.

# 122
Каква помощ ти е, след като вървиш след него Naughty
Миналата седмица го пращам в конкретен магазин със списък, на който не само съм написала какви стоки и от коя марка да купи, ша и цените им...Обади ми се 3 пъти по телефона с въпроси Whistling

# 123
  • Варна
Е не, аз му се радвам когато ми помага. То е ясно, че няма да го направи като мен.Едно време се дразнех и правех забележки, сега гледам от друг ъгъл.

# 124
Друго си е женска ръка да пипне. Grinning
Предпочитам аз да си изчистя и подредя, както аз си знам и както ми харесва. Той, ако го направи няма и да си личи, че е чистено. Поне готви и то бързо. Мен не ме оставя да готвя, че съм много бавна.  Кеф. Grinning

# 125
Моя реши да се прави днес на фирма " килър инсект". Което ми напомни за излишния му навик и убеждение, че ако човек е достатъчно умен ще си спести доста "хвърляния на пари".
И сега вместо да извикаме фирма за "професионално убиване", се размотавам в апартамент напръскан с Райт.
Добре, че не му позволих да напръска хола за да спим на разтегателния диван, незадушаващи се.
НО, не, то нямало проблем, той навремето така напръскал матрака си и спал след някакви два часа  на него и нищо не му станало....

# 126
  • София
За хлебарките Райд е като сутрешна роса. Отдавна са развили устойчивост.

# 127
За хлебарките Райд е като сутрешна роса. Отдавна са развили устойчивост.
        в случая не става дума за хлебарки, а за някакви гъсенички както установихме.....
мислих за бълхи, или дървеници, то някаква друга буба излезе....
И да не е напразен записа ми - казах ли, че е голям инат??!
Аз съм също голям инат, но поне, като видя, че ще се "мре" се предавам. Той не.
И няма да признае че съм права. А аз смело си признавам и му "галя честолюбието" с признанието, че е бил прав.

# 128
Да не са едни малки кафяви буболечки, нещо като "винарки", но малко по-едри?

# 129
Дразни ме, че казва нАука, натурален акт, финансиите, на предята ти (вместо пред теб).
В компания обича да демонстрира знания по абсолютно всички въпроси, като обикновено е на различно мнение от останалите. Също така обича да дава непоискани съвети. Най-много обаче ме побърква като каже: „Как пък все аз те дразня? Защо мен не ме дразни нищо в теб?“, един такъв благороден, великодушен, пък аз, нали, какво съм мрънкало. Angry

По-скоро е меланхоличен, песимистичен (не че това са навици, но все пак ми идват в повече понякога), можеше да е малко по-ведър Sunglasses

Моя мъж като реши да простира става леле мале. ...Ама мълча, мина тайно ги пооправя и не се оплаквам, че знам ли може да реши да стачкува, в помощ ми е все пак.
Глухарче, и аз така, защото иначе много ми помага вкъщи и с детето, не се скатава, ама пустото простиране хич не го умее. Grinning

А, и още нещо се сетих на финала - като си хареса някоя песен или реплика от филм, я повтаря/припява до припадък.

# 130
Чета темата и само отбелязвам, колко мнооооого си приличат всички мъже.....    Laughing

# 131
Да не са едни малки кафяви буболечки, нещо като "винарки", но малко по-едри?
Ами ако говориш за светло кафяво до бежаво, може и да са те. Вчера след почистването видях черни подобни на гъсеници умрели, а към полунощ и въпросните светли гадинки. Не бяха много, най-много десетина. И освен това разбрах кой е виновника за това пришествие!
ММ донесе от село мебел, за да я защити  от плъхове. И веднага я тупна в апартамента, преди да я дизенфектирам. И близо четири седмици си ме хапят..... А него не!

# 132

А, и още нещо се сетих на финала - като си хареса някоя песен или реплика от филм, я повтаря/припява до припадък.
Да не говориш за моя.  Joy + някоя реплика на приятел, която го е впечатлила. Обикновено са пълни глупости обаче.  Laughing
Обаче много ме дразни като мрънка за работата. Леле и то не само, че мрънка, ами се ядосва, избухва и почва да крещи. И аз се чудя от къде ми е дошло  Shocked Не може ли просто да е малко над нещата и да не се пали толкова много за тая работа. Вярно е, че много е вложил, ама не влага ли всеки от себе си в работата си и с другите неща, с които се занимава. Знам ли... И така поне веднъж седмично, някой път и повече се караме защото ми е надул главата за пореден път с неща, които вече сме обсъждали. Очаква от мен да съм му някакво кошче за душевни отпадъци, което много ме изтощава честно казано. Според мен работата не трябва да се носи вкъщи... да разкажеш нещо забавно - да, но проблемите в работата се решават в работата и не искам да чувам за тях вкъщи. Не знам дали е много егоистично, но така правя аз и така смятам, че трябва да бъде.

# 133
много пипкаво мие чинии. не знам бае ли им какво ги прави, но е толкова бавно. Добре, че сме с миялна машина в нас, но при наш'те ме е вбесявало като почне и два часа за 5 чинии. понякога говори много шумно като се запали за нещо и това се е случвало да ме дразни мъничко, но нищо сериозно. Понякога хърка, и го бутам за да спре.

# 134
Оф, и ММ е бая емоционален. И той не мрънка, ми си понакрещява. Много ме дразни като почне да се кара на по-голямото ни дете. То не е виновно, че на баща му му хлопа дъската, нали? Или че баща му е имал проблеми в службата? Ай пък ся, да си изкарваш нервите на детето? Това не ми харесва никак, и много ме дразни.

А другото - като все му е студено и иска да навлича останалите. И най-вече децата, разбира се, щото аз гледам свирепо и той не си мисли да ме кара. Знае, че после много съскам, ако се сбърка и почне да ме карам да се обличам - спрямо неговите стандарти за студено Wink)

Общи условия

Активация на акаунт