Обичам те, но.... Или как ни дразнят мъжките навици :)

• 23 473
  • 158
  •   1
Отговори
# 105
Моят веднъж забрави да вземе детето от детски рожден ден... Аз не бях в София, те бяха двамата сами, майката на дето ми звъни и  съответно аз  му звъня на него, не вдига, пиша му не отговаря, накрая се обадих на майка ми да ходи да го вземе.

е, не е като да не дойде да те вземе от родилното, нали? Моят блейковец като дойде да ме вземе с първородното, беше вече станало ама следобяд. А по принцип при нас изписват родилките предиобяд. И по принцип вземат циганките, които са родили момичета, последни. Докато дойде каруцата, докато Манго се отсърди на жена си, докато се изпокарат и сдобрят и тя не му обещае другото да е мъжко ... та познайте кое време става.
Мен ММ ме взе след оследната циганка. Не че няма лоично обяснении и причина, ама ай ся ...

# 106
Моят веднъж забрави да вземе детето от детски рожден ден... Аз не бях в София, те бяха двамата сами, майката на дето ми звъни и  съответно аз  му звъня на него, не вдига, пиша му не отговаря, накрая се обадих на майка ми да ходи да го вземе.

е, не е като да не дойде да те вземе от родилното, нали? Моят блейковец като дойде да ме вземе с първородното, беше вече станало ама следобяд. А по принцип при нас изписват родилките предиобяд. И по принцип вземат циганките, които са родили момичета, последни. Докато дойде каруцата, докато Манго се отсърди на жена си, докато се изпокарат и сдобрят и тя не му обещае другото да е мъжко ... та познайте кое време става.
Мен ММ ме взе след оследната циганка. Не че няма лоично обяснении и причина, ама ай ся ...
Не мога да спра да се смея, не на теб разбира се. На поясненията...

# 107
7 години сме заедно, дразни ме липсата на импулсивна реакция, все обмисля нещата, а аз съм пълната противоположост.

# 108
Един идиот на долния етаж пуши под абсорбатора.

Сложете си възвратен клапан.

# 109

Моят дойде, но порядачно наквасен, на снимките от изписването изглежда по-зле от мен Grinning Grinning Grinning

# 110
Един идиот на долния етаж пуши под абсорбатора.

Сложете си възвратен клапан.
Има. Не е достатъчен. Ние сме непушачи и дори малко просмукана миризма се усеща.

# 111
  • София /Абсурдистан
1. Юркането - аз съм била бавна, той се бил оправил за 2 мин. и - айде чакам те в колата долу. След 20 секунди започва да звъни по телефона - забравил съм си ключовете, вземи ги, после забравих си папката с документите, вземи и нея, забравих си еди какво си .... накрая цъфва на вратата и влиза с обувките да рови в гардероба за нещо си  Twisted Evil и после пак - айде не се мотай, чакам те в колата.
2. Поправя всичко сам, хоби му е - повреди се вчера кабела на епилатора ми и докато казвам да ме закара до някой сервиз, че да отнесем и други дребни неща за оправяне, вече го беше разглобил + разправия защо не съм казала, че има повредени неща /то има защо/. Следва - включване на поялник, бясно ровене из шкафовете в търсене на лимонтозу за поялника, вадене на един куп джаджи и боклуци и всякакви инструменти и слагането им направо на чистата покривка в кухнята на масата, без да се подложи нищо отдолу. Следва поене върху подложка за хранене ooooh! След 10 минути мие заявено, че кабела е оправен и епилатора работи, обаче не епилира, а щипе и да внимавам. Аз вече съм така  Shocked и я да пробвам на ръката - така ми защипа кожата, че сега имам огромна синина на ръката Twisted Evil и верно не епилира, а щипе кожа. Замина директно в кофата, днес отивам в Технополис за нов. Бясна съм направо.

# 112
😂😂😂😂😂😂😂😂😂^^^^^^^
Затова ги обичаме. Приличат на малки деца на моменти. Моят е като петел, като се ядоса, пляска с криле. Обаче бързо намирам начин да ги отрежа, някой път явно друг път тихомълком. Иначе като ми трябва помощ за нещо мога да разчитам. Никога не ме оставял да се оправям сама в труден момент. Money

# 113
  • Варна

2. Поправя всичко сам, хоби му е - повреди се вчера кабела на епилатора ми и докато казвам да ме закара до някой сервиз, че да отнесем и други дребни неща за оправяне, вече го беше разглобил + разправия защо не съм казала, че има повредени неща /то има защо/. Следва - включване на поялник, бясно ровене из шкафовете в търсене на лимонтозу за поялника, вадене на един куп джаджи и боклуци и всякакви инструменти и слагането им направо на чистата покривка в кухнята на масата, без да се подложи нищо отдолу. Следва поене върху подложка за хранене ooooh! След 10 минути мие заявено, че кабела е оправен и епилатора работи, обаче не епилира, а щипе и да внимавам. Аз вече съм така  Shocked и я да пробвам на ръката - така ми защипа кожата, че сега имам огромна синина на ръката Twisted Evil и верно не епилира, а щипе кожа. Замина директно в кофата, днес отивам в Технополис за нов. Бясна съм направо.

Joy
Това все едно за моя мъж чета, с тази разлика че успява да ги поправи. Ако обаче уреда е с по-сериозна повреда, мога и с месеци да го заобикалям до масата. Една караоке колона седя 2 месеца в средата на всекидневната, на косъм беше да излети през терасата.
Но това с поялника и цял куфар инструменти разхвърляни по масата е точно Grinning

# 114
  • София
О, говорете ми за инструменти! Преди две седмици имахме проблем с водопровода, в резултат - квадратна дупка в стената, за която е поръчана вратичка. Вратичката още се чака, но междувременно цялата щайга с инструменти, извадени заради тръбите, стои по средата на коридора, защото като дойде вратичката, нали, пак ще трябват (понеже те по принцип не стоят в килера, а в Мозамбик и няма смисъл да ги изпращаме обратно). Две седмици го врънкам да ги прибере - те били прибрани (наистина са прибрани, идеално центрирани точно пред банята). Щото аз не върви да ги прибирам - ако просто взема щайгата и я сложа в килера, после ще се окаже, че съм отговорна за загубата за три бургии, клещи гарги и малкия чук, защото "всичко местя"... Е прибрах ги накрая, защото чакането на вратичката стана епично, когато дойде време за ритуалното им обратно изваждане (от килера) ще видим колко вреди съм нанесла с това свое действие.

# 115
  • София /Абсурдистан
Поправките обикновено са му успешни, изключая епилатора и някоя фина електоника Grinning Обаче сроковете не са гартирани изобщо. Обикновено уреда се разглабя и се оставя някъде на видно място да отстоява на части. Когато има време, ще се довърши. Без отговор остава въпросът, защо като няма време се разглабя изобщо. Може да мине и доста време до реалната поправка, но тогава пък все някоя частица е изчезнала, за което съм виновна аз, разбира се, защото прибирам всичко, което е било грешка.

# 116
  • Варна
Да, дааа точно Joy Joy Joy

Сега се смея, но иначе ми идва да го разкостя.

# 117
След като развали любимата играчка на малкия с един от своите ремонти, след което той рева три дни, не давам да пипа нищо освен компютрите... Всичко друго заминава на сервиз.

# 118
  • София
Аз хем се ядосвам, че трябва да чакам за пералнята, хем не смея да го юркам да я пипне той, че после може съвсем без пералня да остана.
Миналото лято му светна лампичката след Х години, разчисти една стаичка в общия коридор /тя си е наша/ и премести всички инструменти там. Има и място за поправки. Така че най-после се реши този проблем. Поне крана на мивката оправи тия дни /една година след като се повреди де/. Обаче май остави един ключ на масата! Close

# 119
  • Mars Hotel
Бавен, муден, разсеян, крайно обстоятелствен и подробен в разяснения, с безкра ......йна информация за история,  география, астрономия, литература, спорт, за всьо и вся. И в същото време неадекватен в елементарни житейски ситуации. Да намери майстор за някаква повреда- йок, да се сети за някава важна дата - йок.
Абсолютно същия е и моят! Ако ми се оплаче от нещо и го питам "А ти защо не направи еди-какво-си", само ще ми мига насреща и ще мънка "Ами не се сетих..."

С пазаруването има напредък и се оправя и сам вече, но в началото беше страшно. Веднъж го пратих за картофи. Ама колко точно да купел? Колкото вземеш, казвам, с идеята, че и кило, и две да са - все ще ги оползотворя някак. Е, прибра се с три средни картофа. Друг път го изпратих за месо, с указанието да вземе каквото му се яде и каквото му хареса в магазина. Прибра се с... пилешки кренвирши. Вече обяснявам супер подробно, да няма място за интерпретации.

Общи условия

Активация на акаунт