Обичам те, но.... Или как ни дразнят мъжките навици :)

• 23 486
  • 158
  •   1
Отговори
# 75
  • Countryside
Е как, с възпитателна цел. Дъщеря й пак да се радва, че не ги е прала и простирала сама. Mr. Green

# 76
  • Бургас
Ако видите моя мъж как яде диня,няма да искате да хапнете повече! Sick
Целият забучен в динята и издава грухтящи звуци.Кочината след него е пълна.Намразих сезона на дините!

# 77
Пращам го на пазар за ядене, че само едни лимони има в хладилника и той се връщаа .... с лимони Grinning
Другата случка е - готвя и нямам сметана и го пращам за сметана до магазина - само за сметана, обяснявам му на коя пътечка е, кои продукти са около нея, как изглежда опаковката , колко струва и че ми трябва бързо, че след малко трябва да я слагам. Е, познайте ... - върна се след 20-30 минути с пълна торба и никаква сметана - тичах после сама да си я взимам. Grinning
Моя мъж също е от тези, дето всичко прави в последния момент - ама наистина в последния. Има да подава документи; На мястото работят до 17:00 - той отива в 17:07 и пак подава. Това му е друг типичен белег - все накрая, все на юруш и все му се получава! Wink

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 15:44 от Ариел

# 78
Дразни ме, когато направи едно характерно поклащане с глава, което е уж че се съгласява, а в действителност означава „гледай си работата” Twisted Evil

# 79
Г-жа Рамацоти и моят има подобно поклащане с глава, което изглежда така сякаш ме слуша, а всъщност единствено е констатирал, че говоря, но не слуша. В такъв момент мога му кажа каквото си поиска, той ще поклати глава разбиращо и до там...

# 80
  • София
Идва си в петък, ляга на дивана, пуска тв и няма отлепяне оттам до понеделник сутрин!!! Около него може да е пълен погром, не му пука.

# 81
Забавна тема.....     Laughing
Дразни ме, че пуши.Уж пролетта ги намали, сега пак ги подкара по кутия на ден.     #2gunfire
Дразни ме, че не може да отказва.На никого (почти) и за нищо.
Дразни ме, че когато кажа "Купи салата", носи домати и краставици поне по 3 кг.Какво да ги правя такова количество?    Shocked   А не е като да не сме разисквали този въпрос МИЛИОН пъти....
Това на прима виста, сигурно и още ще се сетя....     Thinking

# 82
Обичам мъжа до мен и без "но"-та.
Има си "мъжки" навици, които аз не разбирам, но не ме дразнят.
Например това че дори и да има кош за пране до ръката му, ще си пусне дрехите на пода, отлага нещата до последния момент-дали ще е за подаване на документи, дали ще има нещо, което е пред разваляне и ще се плати тройно по-малко да се оправи сега, но не , той чака докато се счупи напълно, за да плати повече за поправката.
Постоянно живее в двоен стандарт-например може да коментираме други жени заедно, но ако аз му кажа че някой мъж е хубав изтръпва и се сърди Grin аз трябва да си вдигам чинията след вечеря, но той може да я остави с часове и пр.
Всеки си има косури, аз също, така че просто не търся под вола теле, живея си по-спокойно и по-лежерно и животът ми си е по-хубав така. Yum

edit: вчера отишъл да пазарува сам, не ми се обадил, купил само готини и полезни неща, всичко ок. И ми обяснява после :"мислех да купя едни ножове, даже ги взех, обаче после като си представих как като се прибереш и ще почнеш с въпросите "ама сега за какво са ти тия ножове, защо пак си давал пари за глупости и т.н." и се отказах да ги купувам"
(реално наистина нито имаме нужда от ножове, нито пък от такива с ниско качество от някакъв магазин. Основно аз готвя и имам 2 универсални ножа, много високо качество и доста скъпи, тези по-евтините просто са ми за 2 ползвания и ги хвърлям)
Радвам се ,че съм успяла да го накарам да се пита дали има смисъл да се купува нещо, защото преди беше като види нещо и го купува. И чак вкъщи почва да се чуди имало ли смисъл...след дъжд, качулка.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 12:52 от Lana..

# 83
И аз много се дразня, че пуши. Казва, че ако ги спре, ще стане още по-голям дразнител, защото ще е нервен.
Те го успокоявали. Triumph

# 84
Дразни ме, че за една година, задължително ще смени поне 3 телефона и някой друг документ(поради това, че не знае къде са или ги е изгубил). Когато го накарам да намери нещо, винаги, ама винаги първо се казва "не знам къде е или не мога да го намеря", въпреки че е станал вече и го търси. Може да му е пред очите обаче ще каже не знам къде е и после вече става скандал. Отива в банята и вместо да си сложи дрехите В коша, той ги оставя ОТГОРЕ. Е как може, бе. Какво е това не знам. А ако готви после какво чудо е. Обаче пък готви повече той (вярно, че ми отнема толкова време да почистя след него, колкото и да сготвя, ама..), помага ми много и с децата. Така, че едното сигурно е за сметка на другото, знам ли?

# 85
Мен пушенето вече не ме дразни, примирих се... Четох, четох, четох вече се отказах, но въведох правила - лятото задължително и само на терасата, зимата ако не е много студено също, ако е много студено пуши под абсорбатора.   

# 86
Един идиот на долния етаж пуши под абсорбатора. Идиотска идея. Освен ако не сте на последния етаж.

Нали се сещаш, че този дим ходи при съседите?

# 87
В къщи не се пуши.Откакто аз не пуша....    Laughing
Топло, студено, ледено, само навън на терасата.
И ПАК ме дразни.     Mr. Green

# 88
Много успокоителна тема. Вече си мислех, че само ние имаме подобни проблеми и дразги вкъщи. Припознах мъжа ми в много ваши коментари. Ето с какво ме дразни:
- неинициативен е. Всичко организирам аз. От почивките до ремонтите. Аз се обаждам да резервирам, да уговарям.
- отлага разни дребни неща вкъщи, докато не ми кипне да го чакам и не вдигна скандал.
- прекарва много време на компютъра
- слага си мръсните дрехи в/у коша за пране, а не в него
- чака за всяко нещо да му се каже. Ако мине номер. Да оправи леглото, да вдигне масата...
И това при всичко, че е успешен мениджър, който ръководи 600 човека. Изцяло поемам вината за неговото поведение вкъщи. Преди да забременея всички домашни задължения се вършеха по равно и повече се усещаше какво трябва да прави. Докато бременеех пое голяма част от задълженията вкъщи. След като се възстанових от раждането и си останах трайно вкъщи да отглеждам детето, съответно вършех почти всичко аз и на него му оставаше вечер да ми помага за детето. И познайте- нашият реши, че аз мога всичко и реши да се скатава. Дайте идеи. Има потенциал човека, ама моя подход е грешен явно.

# 89
  Дразни ме, че е голяма мотка и винаги закъснява(ме). Уж си изчислява времето и преценява, но някак си все успява да закъснее, ей така за принципа Simple Smile

Другото нещо, е че като го пратя до магазина за някаква дреболия, мога да го отпиша поне за час, то докато се огледа, докато се избере, пък и все се прибира не с 1-2 неща, за които го пратих, а с цяла торба с какво ли не-" то все нужни неща" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт