Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 671
  • 957
  •   1
Отговори
# 480
  • постоянно
четито на празнуващите- живи и здрави.

Даун , трябва ти един добър масиъоооор  Mr. Green Crazy Embarassed 

# 481
Хър, утре ако още ме боли ще отида при кайрото, а той е много приятна гледка Simple Smile.

# 482
  • постоянно
Подобна ?  Mr. Green ( джъст киддинг байби )

Скрит текст:

Ето това ?  Crazy

Скрит текст:

# 483
Благодаря за пожеланията, момичета! Да ви се връщат Hug Най-вече здраве си желая, за мен и за близките ми Praynig
Ох, след снимката на Хер, рязко се схванах и аз Joy

# 484
  • постоянно
Осмичка ,
и мен един кръст ме хвана  hahaha Crazy
На бой мирише  Hug

# 485
  • В Космоса
Въх, изкара ми всичките ангели... Имам малко дупка викам дай да надникна тук кво става и се натъкнах директно на мистър мокър слип...

# 486
  • София
Буаааа😨 Сори, ама този тип еротика не е моята чаша, хм, ...чай. Предпочитам да не са по карантия, ако може.

# 487
Хър, млад е, хубав и атлетичен. Сърфист е човека, когато не пука кокали на схванати лелки Simple Smile.

# 488
Буаааа😨 Сори, ама този тип еротика не е моята чаша, хм, ...чай. Предпочитам да не са по карантия, ако може.
Ахахаха, аз видях само до средата снимката Joy Долната част и на мен ми идва по-брутална Embarassed

# 489
Искам да кажа, че тия от Хер не ги ща аз и ги отстъпвам. Първия знаете защо, а втория с тия плочки ще ми е много неудобен и ще изръби и мен. Почвам да правя педикюр. Oтиде ми следобедът.

# 490
  • дядовата ръкавичка
И на мен ми дойде в повече втория младеж, първия не виждам.

Честит празник, Осмичка и Тонка! Бъдете здрави и щастливи!

# 491
  • Sofia
Хич няма да го върна тоя вторичкия  Blush,нито ми е ръбест,нито....неудобен  Mr. Green.Ще се срамуваме взаимно и ще работим по проект (Осмичка SunglassesWhistling.
Тъй,да се поФаля- сготвих тамам 2 манджи, завиждайтИ  Mr. Green. Младежът се прибра и от вратата ме уведоми: "Пфуууу,тука на кво гадно мирише  hahaha Joy".Толкоз за мойте шефски умения  chef.
Отивам на МОЛ,там съм по-кадърна,очевидно  Laughing.

# 492
Белинда, била си кат Мис Мокра фланелка, а? С тоя млеконадой не си била за изпускане да те види човек!

А така, Кате! Хлъцкай! Скоро ще ти мине! Kissing Heart

Аз пък такава мокра фланелка цапардосах на плажа в Париж. Там има плаж на реката и аз като се развъртях.

# 493
Джена, аз съм задръстена и не проектирам Laughing Вярна съм си на главния проектант. Пък и аз с един проект не мога да се справя, кусур ми и втори Joy

# 494
  • Sofia
Джена, аз съм задръстена и не проектирам Laughing Вярна съм си на главния проектант. Пък и аз с един проект не мога да се справя, кусур ми и втори Joy
Явно и аз съм задръстена  Rolling Eyes, хич пък не ми хрумна, че онова е проект  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт