Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 595
  • 957
  •   1
Отговори
# 825
"Трънче, като чуя за българска роза и тръпки ме побиват. Не за друго, а защото мой приятел, когато бяхме тийнове, ми изсипа ей така, за майтапа, едно мускалче роза върху косата. Идея нямате каква воня се носеше от мен в продължение на седмици. Майка ми беше на ръба да се изнесе от вкъщи, а моят приятел беше солидно смъмрен. "

Тонка,аз преди точно на тая козметика не обръщах никакво внимание.После една от най-добрите ми приятелки ме спечели за фен на розовата вода.Откакто съм извън Родината от носталгия и желание да пропагандирам хубавото,което имаме и сега ми се иска хем за подаръци,хем за мен да имам.

А сега слушам:
Най хубавата Гръцка Песен неискам такива приятели

Яко ме тресе носталгия......

# 826
  • София
Свободната! Навън е 39 градуса...

# 827
Али, с тази коса, бих избрала кремавата. И тури и едни токчета, само дяа не ти се налага да катериш по калдъръма.

# 828
Али, с тази коса, бих избрала кремавата. И тури и едни токчета, само дяа не ти се налага да катериш по калдъръма.

А на мен все ми се караш за токчетата  Laughing

# 829
Аз!  Кога? Аз равни обувки освен джапанките и два чифта конверс нямам. Не е възможно да съм се карала освен ако не е било от чиста женска злоба, защото и без токчета си с 10 см над мен, а за годините под да не споменавам Simple Smile

# 830
Аз!  Кога? Аз равни обувки освен джапанките и два чивта конжерс нямам. Не е възможно да съм се карала освен ако не е било от чиста женска злоба, защото и бес токчета си с 10 см над мен, а за годините под да не споменавам Simple Smile

Под снимките от сватбата се за токчетата ме ядеш  Joy  Hug

# 831
Али, и аз съм за кремавата.

Това лято само веднъж се сгласих с рокля. Срааам
Ама пусто на работа ми е удобно - къси панталони и тениска.
Май трябва да променя стила си или по-скоро да се "направя на женЪ", както ми викат колегите като се сглася hahaha

# 832
  • Варна
Джена и син са симпатяги!
Заинтргувахте ме и мен с разните масла за козметични цели.
Яна, да ти кажа защо аз си купих кокосово масло за кафето. След съвет на лекар, който ми изготви диета за възстановяване на организма след продължителното боледуване. По принцип ми забраниха кафето, защото подкиселява организма, а здравословната среда е алкална. Та ако през примра за кафе- да добавя кокосово масло и канела.
Не бях пила кафе от два месеца и нещо, но тези дни изпих две-три на работа.

# 833
Обожавам токчета,обожавам!

# 834
Банално ще повторя всички, но не мога да се въздържа - много,много хубави Джена и син.

# 835
Това ми напомня на едно излизане с Янтра. Отивам аз суйна-буйна на срещата и съм се покатерила на едни къмто 20 санта ботушлета и тя ме посреща с : Белло, ти къде си тръгнала с тез кокили? Веднага да слизаш от тях!   Joy

# 836
  • постоянно
И аз давам вот за кремавата, но ако ти се облича черната - сложи си нея.  Трябва на тебе да тчи е гот. Heart Eyes
Трънче, и аз като ме хване меланхолията слушам същата песен,  че и до дупка.  Как ми се смеят моите мъже Rage
Ново двайсе.  Обадиха ми се от библиотеката да ме молят да "чета"  на вечер на руската поезия.  Бяха ме питали преди години дали някога бих го направила като доброволец и нали съм добра душа..    Смрънках, че ще потвърдя в понеделник.... Flushed страх ме е!!!  

# 837
Бела, носи си ги, ей сега ще си прегризя копитото. Само моля те не ги носи в мое присъствие, че ще се депресирам.

Хър, смело бе момиче.
Аз с Бела ще се виждам другото лято и почти не се комплексирам Simple Smile.дано поне не надебелея, че съвсем на гном ще приличам.

# 838

Аз с Бела ще се виждам другото лято и почти не се комплексирам Simple Smile.дано поне не надебелея, че съвсем на гном ще приличам.

Като изпием две-три бутилки вино и ще сме боси по асфалта, така че всичко ще е наред  Laughing

# 839
  • София
Бела, носи си ги, ей сега ще си прегризя копитото. Само моля те не ги носи в мое присъствие, че ще се депресирам.

Хър, смело бе момиче.

И какво като надебелееш? Тъкмо ще ти се изгладят бръчките и няма да имаш нужда от никакви процедури Joy Joy Joy
Слушай кака какво ти казва! Имам личен опит при това с доказателствен материал. Приложенията, които определят възрастта по снимки ми дават 8-9 години по-малко от реалните ми, защото съм пуФкава, меко казано. Embarassed Може талията ми да е закръглена, но и лицето ми е такова и бръчките ми са минимални. Мъжът ми направо му призля, защото той е слаб и строен, а приложението му дава точно годините.
Доста се повеселихме в къщи с тия приложения.Party

Общи условия

Активация на акаунт