Намаления есен/зима 2017

• 127 333
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Търся си рокля за сватба, предпопитам дълга. Дали има някъде намаления. За Бургас питам, може и някой сайт.

# 106
  • София
Да, на гърба пише, но и не им попречи да ми откажат.
Само казвам, че навсякъде тълкуват различно. Ако държите да се възползвате от старите условия е възможно да Ви се наложи доста да се разправяте.
Трябваше да извикаш управител, в такива случаи често помага Wink

# 107
  • Стара Загора
При мен двете служителки на касите казаха, че имало нови условия от 1-ви август, които гласят, че трябва да се направи сметка над 40 лв. за да се използва ваучера... Взех си две рокли и с -30%
 излязоха 10 лв и стотинки, но пък не пречеше да си използвам ваучера, след като нямам намерение до края на месеца да ходя пак и не съм си харесала нещо по-скъпо за да го използвам за него. Изрично попитах тези условия не са ли за новите ваучери... те казаха не.

# 108
  • София
Вчера използвах ваучер за 18 лв сметка в мега мол - нямаше проблем, но стоката беше на редовна цена. Миналата седмица обаче ми отказаха ваучерите за стоки, които са с допълнителни 30 % отстъпка.

# 109
  • Стара Загора
Вчера отказаха използването на ваучер за риза, която беше на редовна цена и е под 40 лв.(но пък какво стана - маркирали и ризата с намаление 30%, а тя не беше намалена, и стана по-добре, отколкото с ваучера Grinning)

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 10:32 от ❇Sisi_91❇

# 110
  • София
Утре трябва да ида да купя подарък за капризно дете-14 годишен младеж, който робува на марки.Не мога да отделя голяма сума за тоя каприз, а и не държа да смайвам...Така че разчитам на вашата помощ.Може би аутлет или магазини с добри намаления.Търсят се дрехи с марка Найк, Адидас.... За София става дума

# 111
Утре трябва да ида да купя подарък за капризно дете-14 годишен младеж, който робува на марки.Не мога да отделя голяма сума за тоя каприз, а и не държа да смайвам...Така че разчитам на вашата помощ.Може би аутлет или магазини с добри намаления.Търсят се дрехи с марка Найк, Адидас.... За София става дума

Магазини Fashion Galery , Аутлет центъра на Цариградско

# 112

Аутлета на Адидас в Люлин. Често има големи попадения за без пари Peace

# 113
  • София

Аутлета на Адидас в Люлин. Често има големи попадения за без пари Peace
+ 1  newsm10

# 114
Къде се намира този аутлет?

# 115
Къде се намира този аутлет?

В Люлин 6, на бул. Панчо Владигеров, точно до пицария Доминос.  Peace

# 116
Благодаря, то е пълно с такива аутлети и не се знае кой какво продава, но след като последните Адидаски, купени от мола започнаха да се късат след десетина носения не ми пука и бих рискувала.

# 117
Благодаря, то е пълно с такива аутлети и не се знае кой какво продава, но след като последните Адидаски, купени от мола започнаха да се късат след десетина носения не ми пука и бих рискувала.

Ами аз лично съм купувала 4-5 пъти от там, и за себе си и за подарък и нямам забележки. Всичко си е оригинално, понякога няма избор, но понякога има страшни неща.  Кецове по 50-60-70 лв. Заслужава си да се провери.  Hug

# 118
Здрвавейте, пиша ви от Варна. Търся си рокля за сватба... Някой има ли идея отр къде мога да закупя? Може и от сайт. Искам нещо стилно и елеганто Grin

# 119
Здрвавейте, пиша ви от Варна. Търся си рокля за сватба... Някой има ли идея отр къде мога да закупя? Може и от сайт. Искам нещо стилно и елеганто Grin
И аззз, ама в Бургас.😀😉

Общи условия

Активация на акаунт