Намаления есен/зима 2017

• 127 319
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София
а има ли намаление в магазин Salamander в МОЛ Сердика. Чудя се дали си струва да отида?

Да има,но ми се струва,че номерата са се поизчерпали.

# 91
  • София
В Дебенамс са затворили два от етажите и са преместили всичко на първия етаж.
Все още обаче няма намаление.

Ремонт ли тече или вече няма да бъде магазин на тази марка?Или Дебенамс ще се помещава само на един от етажите? Thinking

Обаче и аз се чудя дали не върви към закриване този магазин.

Върви към закриване, не са получавали нова колекция от една година

# 92
След широката реклама в темата го посетих и аз магазина на Гламурела в Бургас. Ами нищо особено. Няма много модели. Намаленията са от порядъка на 7-8 лв.
Не знам какво си гледала, ама аз си взех обувки на 50% намалени, и то затворени. Имаше и други намалени с повече от 7-8 лв. както казваш ти.

# 93

Ремонт ли тече или вече няма да бъде магазин на тази марка?Или Дебенамс ще се помещава само на един от етажите? Thinking

Поне да направят едо хубаво намаление, за да разпродадат. А те и това не правят.  Crossing Arms

# 94
  • Бургас
След широката реклама в темата го посетих и аз магазина на Гламурела в Бургас. Ами нищо особено. Няма много модели. Намаленията са от порядъка на 7-8 лв.
Не знам какво си гледала, ама аз си взех обувки на 50% намалени, и то затворени. Имаше и други намалени с повече от 7-8 лв. както казваш ти.

Ами не знам какво съм гледала. Супер празен ми се стори този магазин.

# 95
Срещали ли сте някъде намалени ранички или поне да са на нормални цени? Търся си черна или розова. Гледах в Мели Мело в мол София, но са 35лв и са супер малки  newsm78
Този модел ми харесва много, но не намирам такъв.

# 96
  • София

Жалко за тях, имаха хубави неща.

Ученически раници на промоция да сте виждали?

# 97
Някой да знае в Esprit дали има по-голямо намаление? Благодаря.

# 98
  • Ловеч
Elix, зависи каква търсиш, в първолаче видях, че има намалени модели, в олкс пък видях много модели на Gabol на по-ниски цени.

tooclose, във фейсбук страници има намалени ранички, FENTI имат хубави модели. И аз гледам тези дни, че каката иска някаква нова, но повече от 20-25лв не ми се дават.

# 99
  • София
Ей, най-после и аз да се доредя до намаленията! Обиколих Теранова, НМ, Ню Йоркър, обрах каквото беше останало... Готиното е, че пише  намалени на 10 лв, а нещата бяха още по-намалени - 5 лв, 7 лв.

# 100
Днес ходих до Reserved в мола на Арсеналски, за да търся размер от една рокля, която макар от новата колекция се беше изчерпала в Сердика. Направо е удоволствие да се пазарува в този мол, тъй като явно няма клиенти и има размери от всичко, а намалените неща бяха в пъти повече. Купих си няколко неща, като на касата даже цената на едното беше по - ниска от тази на етикета почти двойно. Ако някой харесва марката там има какво да се избере.

# 101
  • Стара Загора
Старите ваучери на ХМ, които са валидни до края на месеца, само при покупка над 40 лв ли могат да се използват и могат ли да се комбинират с 30% отстъпка на намалените стоки в момента? Мислех, че старите ваучери могат да се използват при каквато и да е покупка до края на месеца  newsm78

# 102
  • София
❇Sisi_91❇ Във всеки магазин го тълкуват както им е удобно. Миналата седмица си купувах рокля, за около 20лв. Поисках да ползвам ваучера, но ми отказаха, защото сметката ми била под 40лв. Не пропуснах да изкоментирам, че срока изтича и няма да мога да го използвам. Днес, чакайки на касата, пред мен маркираха на една жена доста покупки, та се сетих да и предложа, така или иначе изтичащият ваучер. Касиерката коментира, че и аз мога да си го ползвам, нищо че сметката ми е само 7лв. Понеже бил от старите.

# 103
  • София
На гърба на самия ваучер пише за какви условия се отнася, не може "както им е удобно".  Ако е от старите, значи изтича в края на август и не е необходимо да се прави сметка над 40 лв.

# 104
  • София
Да, на гърба пише, но и не им попречи да ми откажат.
Само казвам, че навсякъде тълкуват различно. Ако държите да се възползвате от старите условия е възможно да Ви се наложи доста да се разправяте.

Общи условия

Активация на акаунт