Намаления есен/зима 2017

• 127 415
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
На 17.11 -25 % на всички стоки в Хиполенд - важи за физическите и онлайн магазина.
Това е този петък Money

Който свари - изпревари! Stuck Out Tongue Хиполенд искат час по-скоро да си продадат стоката. Хихи... Мерси много за инфото, г-жа Рамацоти!

Не, че нещо, но инфото е от мен.  Laughing Шегичка, разбира се, важното е да си споделяме подобни полезни неща.

Миналата година първо бях решила, че ще поръчвам онлайн, бях харесала и някои дребни неща за под 10 лв, които буквално в 00:00 изчезнаха от сайта, обяснението беше, че от стоките, които имат в малко количество са ги махнали.  Rolling Eyes Ако някой ще пазарува онлайн, да го има предвид това.

Оле, извинявай! Толкова се зарадвах на новината (дебна да купя една акумулаторна кола), че се отплеснах! Благодаря ти, за инфото, sea.sea! Simple Smile

Само да ви питам, ако отида на място има ли гаранция, че ще я има колата, която съм харесала? Ако я нямат на място, поръчват ли ти я с намалението? Или първо да се обадя да питам в кой магазин я имат и да я поръчам да ми я донесат в друг магазин и отида в петък да си я взема с намаление на място?

Първо питай в кой магазин се продава стоката и тогава отиваш на място!

# 451
Здравейте,

за всички които питат за техника и смартфони - да, намалени са на черния петък, но не както в другите държави с главоломни отстъпки. Много следете цената преди и след, че някъде дори я вдигаха тогава. Емаг винаги участва в черните петъци, те и по принцип с повод и без повод правят намаления, но аз от там не бих си купила и четка за зъби...

В адекватния свят черните петъци са на - 70, - 80 %, тук мечтаят за - 20%, накрая взимат - 10% но на увеличена цена , по-скоро рекламен трик, за който лапни шарани много ще се намерерят.
Ще намалят с 40, 50 лв. някакви стари 2015, 2016 модели телефони от 500 лв., които и без това не се купуват.
В емаг последните черни петъци имаше на половин цена само два модела китайски, никому неизвестни най-нисък клас марки.
Иначе и аз ще се оглеждам за Samsung Galaxy J 7, но едва ли ще е на оферта някъде в БГ.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 15:21 от qsenski

# 452
Здравейте,
Записвам се в темата със следния въпрос, дано е поставен на адекватното място. Бих искал да купя телефон самсунг за майка ми, не последен модел, но да е смартфон, достатъчно бърз и с хубав дисплей. Гледам сега има поносими до ок. 400 лв. Смятате ли, че през т.нар. "черен петък" мога да попадна на заслужаващи си отстъпки, и ако да - къде?

Предварително благодаря!
И аз за това се интересувам но до 300 лв.  и без карти , изчаквам Техномаркет или Зора да видя дали ще участват в Черния петък.Ако не -през декември съм убедена че в  тия магазини плюс Е-маг  ще намеря  Peace .Но мисля ,че Е-маг сега ще участва в Черния петък
Препоръчвам ви Самсунг J3 2016г. 250 лв е на свободна цена. Купих го на баща ми и е много доволен.

# 453
  • София
Ох, много се радвам за намалението в Комсед. Преди няколко месеца взех един комплект Плей До за една рожденичка на 3 годинки и като се заиграхмеее, ми че то много приятно. И сега смятам да си взема и за мен един комплект на дърти години Joy

Може ли линк към играчката/комплекта? Simple Smile

# 454
Здравейте, харесала съм си една сушилня в Технополис на промоция (стотина лева е някъде намалението спрямо другите магазини), та се чудя да чакам ли до черния петък. Никога не съм се интересувала от това намаление и даже не знам на какъв принцип е - всичко ли намаляват с общ процент, на промоция нещата включват ли ги? Много ще съм благодарна на съветите ви
В Технополис вече няколко години правят -10% на всичко, само във физическите магазини.

# 455
  • София
Аз съм с J7, но 2016г. Много съм доволна!

# 456
КОмсед- от къде е инфото?
Онлайн или в магазините или и двете?

# 457
  • Бургас
За Хиполенд - винаги е било упоменато, че намалението се отнася САМО за наличните стоки и количества, така че ако нещо го няма, хич и не се надявайте да го поръчват специално за даден клиент и то с отстъпката. Да няма неприятно изненадани Wink
Аз съм им яла попарата в магазините с лудницата и вече 2 години поръчвам само по нета. Засега проблеми съм нямала (освен едно пушкало дошло прашно с намачкана кутия и което ми беше сменено в близкия физически магазин) нито с липси, нито със забавяния. Е, въоръжавам се с търпение, че сайтът бавно зарежда в пиковите моменти, но като знам авансово какво искам и ми е в количката, шансовете да се вредя нарастват Wink

# 458
https://vsichkioferti.bg/promo
Когато започнат да актуализират датите, ще е полезен списък.

# 459
  • София
A откъде е информацията за Комсед, аз нищо не намирам?

# 460
  • софия
Информацията е от касиерка в Ринг мол -Комсед магазин 😀

# 461
А тези -30% в Комсед на всичко ли ще са?И дали ще важат онлайн?Харесала съм количка и я няма в магазина,само онлайн Grinning Ще мина по-късно да ги попитам дали може да я поръчат.
Мислех да чакам още намаления,ама с такава оферта май няма да се удържа Laughing Добре,че е форума да разбера Hug

# 462
  • София
Информацията е от касиерка в Ринг мол -Комсед магазин 😀

Благодаря.  Peace

# 463
Ох, много се радвам за намалението в Комсед. Преди няколко месеца взех един комплект Плей До за една рожденичка на 3 годинки и като се заиграхмеее, ми че то много приятно. И сега смятам да си взема и за мен един комплект на дърти години Joy

Може ли линк към играчката/комплекта? Simple Smile

Ами това са пластелини, но нямат нищо общо с пластелина от моето детство - твърд и да трябва да се размекне, за да го ползваш. Имат различни серии. Ето това примерно е серията за фризьорски салон: https://youtu.be/9njCaiBSWqA?t=154 Simple Smile

# 464
www.visvitalisbg.com ще имат Черен Петък -20% на всички дрешки,пелени, завивки, легла и подаръчни ваучери на 17.11
www.fashiondays.com има -20% на избрани артикули и марки - чанти, дрехи и обувки
www.totallyerectedstore.com има пак намаления 20% или 30% отстъпка за 2 или 3 артикула
www.hipoland.com ще има пак луд петък
в new yorker и там ще пускат --10% и -20%

Общи условия

Активация на акаунт