Намаления есен/зима 2017

• 127 433
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Не че нещо, но инфото го има и назад в темата  Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен ми беше полезно, защото мислех че ще е на 24ти,тоест последния петък, но явно Хиполенд са решили друго.

На мен ми трябва столче за кола и ваничка за бебето,със сигурност ще посетя магазина, дано не е,, бутаница"  Sunglasses

# 436
  • София
Мисля, че датата днес стана ясна.  Simple Smile

Ами, миналата година бях доста рано и си беше пълна лудница, но определено не бих рискувала да поръчвам онлайн.  Rolling Eyes

# 437
На 17.11 -25 % на всички стоки в Хиполенд - важи за физическите и онлайн магазина.
Това е този петък Money

Който свари - изпревари! Stuck Out Tongue Хиполенд искат час по-скоро да си продадат стоката. Хихи... Мерси много за инфото, г-жа Рамацоти!

Не, че нещо, но инфото е от мен.  Laughing Шегичка, разбира се, важното е да си споделяме подобни полезни неща.

Миналата година първо бях решила, че ще поръчвам онлайн, бях харесала и някои дребни неща за под 10 лв, които буквално в 00:00 изчезнаха от сайта, обяснението беше, че от стоките, които имат в малко количество са ги махнали.  Rolling Eyes Ако някой ще пазарува онлайн, да го има предвид това.

Оле, извинявай! Толкова се зарадвах на новината (дебна да купя една акумулаторна кола), че се отплеснах! Благодаря ти, за инфото, sea.sea! Simple Smile

Само да ви питам, ако отида на място има ли гаранция, че ще я има колата, която съм харесала? Ако я нямат на място, поръчват ли ти я с намалението? Или първо да се обадя да питам в кой магазин я имат и да я поръчам да ми я донесат в друг магазин и отида в петък да си я взема с намаление на място?

# 438
  • София
А мъжки портфейл къде да търся на промо цена?

# 439
  • София
Здравейте,
Записвам се в темата със следния въпрос, дано е поставен на адекватното място. Бих искал да купя телефон самсунг за майка ми, не последен модел, но да е смартфон, достатъчно бърз и с хубав дисплей. Гледам сега има поносими до ок. 400 лв. Смятате ли, че през т.нар. "черен петък" мога да попадна на заслужаващи си отстъпки, и ако да - къде?

Предварително благодаря!

# 440
  • софия
За детето взехме смартфон с карта от 700 лв на 350лв кеш от Виваком,няма къде такава отстъпка да направят.

# 441
Здравейте,
Записвам се в темата със следния въпрос, дано е поставен на адекватното място. Бих искал да купя телефон самсунг за майка ми, не последен модел, но да е смартфон, достатъчно бърз и с хубав дисплей. Гледам сега има поносими до ок. 400 лв. Смятате ли, че през т.нар. "черен петък" мога да попадна на заслужаващи си отстъпки, и ако да - къде?

Предварително благодаря!
И аз за това се интересувам но до 300 лв.  и без карти , изчаквам Техномаркет или Зора да видя дали ще участват в Черния петък.Ако не -през декември съм убедена че в  тия магазини плюс Е-маг  ще намеря  Peace .Но мисля ,че Е-маг сега ще участва в Черния петък

# 442
Здравейте,

Предварително благодаря!

Смятам, че и без "черен петък" може да вземеш такъв. Ние сме с два Самсунга J5, единият 2015, а другия 2016. Нямаме абсолютно никакви оплаквания, работи бързо, дисплея е хубав, чува се добре при разговор. И двата бяха под 400 лв, когато излязоха ги взехме. Сега погледнах, моделът от 2017 е 400 и малко в Технополис, нашите са от там.

# 443
  • софия
17,18 и 19 -30% Комсед

# 444
  • София

С предимство са значи.  Laughing

# 445
Дядо Коледа да напълни хубаво чувала с подаръци!Обаче,не знам къде ще ги крия.....миналата година някои ги подарих по-рано,защото аз не устисках да чакам до Коледа...

# 446
На 17.11 -25 % на всички стоки в Хиполенд - важи за физическите и онлайн магазина.
Това е този петък Money

Който свари - изпревари! Stuck Out Tongue Хиполенд искат час по-скоро да си продадат стоката. Хихи... Мерси много за инфото, г-жа Рамацоти!

Не, че нещо, но инфото е от мен.  Laughing Шегичка, разбира се, важното е да си споделяме подобни полезни неща.

Миналата година първо бях решила, че ще поръчвам онлайн, бях харесала и някои дребни неща за под 10 лв, които буквално в 00:00 изчезнаха от сайта, обяснението беше, че от стоките, които имат в малко количество са ги махнали.  Rolling Eyes Ако някой ще пазарува онлайн, да го има предвид това.

Оле, извинявай! Толкова се зарадвах на новината (дебна да купя една акумулаторна кола), че се отплеснах! Благодаря ти, за инфото, sea.sea! Simple Smile

Само да ви питам, ако отида на място има ли гаранция, че ще я има колата, която съм харесала? Ако я нямат на място, поръчват ли ти я с намалението? Или първо да се обадя да питам в кой магазин я имат и да я поръчам да ми я донесат в друг магазин и отида в петък да си я взема с намаление на място?
Миналата година искахме да купим пързалка за детето от черния петък на Хиполенд. Тъй като бяхме на 30-40км от Бургас се обадих в магазина им в единия мол, за да попитам за определен вид пързалка...отговориха ми да, да имаме я.
Та отидохме в съответния магазин, не видяхме пързалката там и попитах един консултант, той каза че я няма...казах му че се обаждах и са ми казали че я има...не съм се била обаждала, нямало кой да ми вдигне, защото всички били заети...много ме ядоса... Така че като видях колко са заинтересовани, незнам дали ще се занимават да поръчват, по - скоро, ако знаеш какво търсиш, поръчай онлайн - те ще ти я докарат до вкъщи и ще можеш да използваш намалението.
Над 100лв има безплатна доставка по спомен.

# 447
Здравейте,

за всички които питат за техника и смартфони - да, намалени са на черния петък, но не както в другите държави с главоломни отстъпки. Много следете цената преди и след, че някъде дори я вдигаха тогава. Емаг винаги участва в черните петъци, те и по принцип с повод и без повод правят намаления, но аз от там не бих си купила и четка за зъби...

# 448
Здравейте, харесала съм си една сушилня в Технополис на промоция (стотина лева е някъде намалението спрямо другите магазини), та се чудя да чакам ли до черния петък. Никога не съм се интересувала от това намаление и даже не знам на какъв принцип е - всичко ли намаляват с общ процент, на промоция нещата включват ли ги? Много ще съм благодарна на съветите ви

# 449
Ох, много се радвам за намалението в Комсед. Преди няколко месеца взех един комплект Плей До за една рожденичка на 3 годинки и като се заиграхмеее, ми че то много приятно. И сега смятам да си взема и за мен един комплект на дърти години Joy

Общи условия

Активация на акаунт