Намаления есен/зима 2017

• 127 440
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Днес в е-маг има 30 % намаление на домашен текстил, уреди за готвене и разни други. Вече се разписах с покупчица. Grinning

# 421
Момичета, знаете ли дали има черен петък и в аптеки от типа на ремедиум? Питам за медицинската козметика...

# 422
  • софия
Момичета ,знаете ли Зара ще има ли намаление или ще участва ли в ч.п.
Искам да взема зимно детско яке и детски ботуши ,дали ги намалят и знаете ли с колко %.

# 423
имате ли наблюдения дали се включват и аптеки в черния петък? по-точно дебна продуктите на биотрейд/акне аут, че са доста скъпи на нормална цена иначе.
Доколкото си спомням Биотрейд имат намаление в сайта си за черния петък. (може би до 50 %) Възможно е да е бил и една седмица преди/след официялния, но със сигурност има, защото миналата година си купих неща от там с намаление.

# 424
  • Велико Търново
За Zara ,H&M намаления ще има ли и кога знаете ли?

# 425
  • София
За Zara ,H&M намаления ще има ли и кога знаете ли?
Обикновенно имат, но не на цялата стока, а на определени артикули.

# 426
А Зора дали ще има намаления за Черния петък ?

# 427
  • София
На 17.11 -25 % на всички стоки в Хиполенд - важи за физическите и онлайн магазина.

# 428
На 17.11 -25 % на всички стоки в Хиполенд - важи за физическите и онлайн магазина.
Това е този петък Money

# 429
  • София
Това е този петък Money

Да, преди малко ми излезе във фб. Зарината съм от задачи, но със сигурност ще намеря време да вляза в сайта да набележа някакви неща. Миналата година магазините им отвориха с един час по-рано, ако не се лъжа. Ще гледам да отскоча преди ММ да тръгне за работа.  Grinning

# 430
  • софия
А Комсед дали ще  отговорят подобаващо ?

# 431
  • В сърцето на любимия човек
Комсед раздаваха талони за 10% и 20% отстъпка в онлайн играта им миналата седмица

# 432
  • София
Миналата година купихме от Комсед детско столче за колата с 30 % отстъпка. Така че участваха в черния петък, даже дали при тях не беше и 3 дни.

# 433
Това е този петък Money

Който свари - изпревари! Stuck Out Tongue Хиполенд искат час по-скоро да си продадат стоката. Хихи... Мерси много за инфото, г-жа Рамацоти!

# 434
  • София
Това е този петък Money

Който свари - изпревари! Stuck Out Tongue Хиполенд искат час по-скоро да си продадат стоката. Хихи... Мерси много за инфото, г-жа Рамацоти!

Не, че нещо, но инфото е от мен.  Laughing Шегичка, разбира се, важното е да си споделяме подобни полезни неща.

Миналата година първо бях решила, че ще поръчвам онлайн, бях харесала и някои дребни неща за под 10 лв, които буквално в 00:00 изчезнаха от сайта, обяснението беше, че от стоките, които имат в малко количество са ги махнали.  Rolling Eyes Ако някой ще пазарува онлайн, да го има предвид това.

Общи условия

Активация на акаунт