Намаления есен/зима 2017

• 127 433
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Има специализирани обекти на бранда в София (ако си тук), но из разни случайни магазинчета за бельо също се срещат сутиени с тази марка.

... според мамолога ми, е хубаво сутиена да е без банели ...
И според моята мамоложка е така. Peace

# 406
Аз също не съм доволна от Бра Клиник. Купих си бански, но много ми стягаше горнището(точен размер според консултантката), а след морето,поради солената вода, избеля и не прилича на нищо. Прала съм го всеки ден. Голямо разочарование. Дори и от отношението в магазина не съм доволна. Моят съвет е, ако имате възможност, си изберете друга марка.

# 407
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Абсолютно съм съгласна. Мен ме подразни това, че консултантката настояваше, въпреки моята съпротива , да ме убеди , че до този момент, толкова години не съм знаела кой е правилният сутиен за мен. Ама това, че не мие удобно и не обичам да ме стяга - няма значение! Така и не взех от тях!

# 408
Аз съм много доволна от New Siluet. Български са и много бюджетни. И там постоянно имат намаления на разни модели.

# 409
В мол Парадайс имат магазин

# 410
Благодаря,дами. Съжалявам за спама, но както посочих, става дума за спортен сутиен, особен размер- 75 E/F, и искам да взема като първа покупка от реален магазин в София. След това бих поръчвала онлайн, има много опции, но искам да съм сигурна че и спортният сутиен е този размер, преди да поръчам. Направи ми впечатление, че избор на точно спортни сутиени с разнообразни размери- не просто големи, има офлайн в Бра клиник. Затова попитах дали участват в черния петък Simple Smile . Защото ако харесам сега нещо, бих могла да поизчакам и да го купя след 2 седмици.
Благодаря за останалите споделени марки и магазини, ще прегледам и тях за обикновени сутиени. Ако се сещате Лиска и Триумф дали са се включили предни години в черния петък, също би ми било полезно.

# 411
Ами ,че то от как съществува Инглиш хоум все си е на 50 % намаление  Mr. Green

Абсолютно си е така Grinning
Преди седмица взех бебешки чаршафи намалени на 70%.

# 412
  • София
Кога започват намаленията на дрехи.
Черния петък - в какви % се движат? След 18ч дали ще има  нещо интересно (М размер)?

# 413
Скрит текст:
Благодаря,дами. Съжалявам за спама, но както посочих, става дума за спортен сутиен, особен размер- 75 E/F, и искам да взема като първа покупка от реален магазин в София. След това бих поръчвала онлайн, има много опции, но искам да съм сигурна че и спортният сутиен е този размер, преди да поръчам. Направи ми впечатление, че избор на точно спортни сутиени с разнообразни размери- не просто големи, има офлайн в Бра клиник. Затова попитах дали участват в черния петък Simple Smile . Защото ако харесам сега нещо, бих могла да поизчакам и да го купя след 2 седмици.
Благодаря за останалите споделени марки и магазини, ще прегледам и тях за обикновени сутиени. Ако се сещате Лиска и Триумф дали са се включили предни години в черния петък, също би ми било полезно.

Миналата година в Триумф имаше -30% на черния петък, но не на всички модели.

# 414
  • Бургас
Кога ще е черния петък в емаг и имат ли определен % или на всички стоки е различно ?

# 415
  • There I was on a July morning
Намалението само за сутиени ли беше или и на останалите артикули на Триумф?

# 416
  • Beyond the stars
Кога ще е черния петък в емаг и имат ли определен % или на всички стоки е различно ?

На 24.11, на всички стоки е различно. Има и такива, които не са включени в промото.

# 417
имате ли наблюдения дали се включват и аптеки в черния петък? по-точно дебна продуктите на биотрейд/акне аут, че са доста скъпи на нормална цена иначе.

# 418
  • София
Според мен смартфон излиза най-изгоден с намаление при подписване на договор с оператор. Останалите намаления са малки.

Операторът те слага на такъв договор с такава месечна такса, че ти излиза златен тоя телефон Simple Smile

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/3325.Samsung-Galaxy-S8

# 419

Намалението само за сутиени ли беше или и на останалите артикули на Триумф?

Имаше и на други артикули, но трябваше да попитам кои точно са намалени, защото не беше съвсем ясно отразено на щандовете. Накрая ми свалиха 30% от цените на етикетите. Надявам се тази година да са по-добре обозначени нещата.

Общи условия

Активация на акаунт