Намаления есен/зима 2017

• 128 046
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, не е по темата, но да питам: онзи ден купих дънки от Zara, но сега като се гледам.... не са мойте дънки. Пазя касовата бележка. Искам да ги върна. Дали ще има някакъв проблем? Не ми се е налаголо до сега да връщам в този магазин. Така като се замисля, никъде не съм връщала. Голямата ми дъщеря скоро върна един пуловер на H@M, но беше скъсан. Та се чудя дали ще има някакъв проблем?

# 196
  • София
В Зара няма проблем до 20 дни да се върне закупената стока.Щом има и касова бележка всичко е наред.

# 197
  • Бургас
Че то има ли още плазмени телевизори?Мисля,че преди около 2 години ги спряха,но може и да съм в грешка.

Може би има предвид ЛСД, някои хора все още ги наричат плазма.

# 198
Момичета, имате ли представа дали сайта iventas прави някакви намаления покрай черния петък или коледни евентуално?

# 199
  • София
В сайта на silvercourt и в магазина им всичко ще е на - 13% в петък.

# 200
  • Beyond the stars
Сила бг ще имат някакъв black friday тази седмица, ако някой му трябват добавки https://www.silabg.com/blackfriday.html

H&M 48 часа 50% на втори артикул онлайн http://www2.hm.com/bg_bg/sale.html?utm_source=fashion&utm_me … g_bg%202017-10-10
Ама мейлът ми е от вчера, та до днес включително.

# 201
  • София
Ще чакам намаленията на техника и аз. Обещала съм плей-стейшън на децата за Коледа. Ако чуете нещо - свиркайте.

# 202
Техномаркет имат "Дни на големи намаления" в момента до 15-ти на сайта.

# 203
  • София
Някъде намаления на играчки?

# 204
и в емаг има 13% днес на всичко, без marketplace оферти

# 205
  • München, Deutschland
Ще чакам намаленията на техника и аз. Обещала съм плей-стейшън на децата за Коледа. Ако чуете нещо - свиркайте.
Избери първо какъв плейстейшън. Има нормалната 4-ка, има и ъпгрейда, на който може да се слагат АР очила, 3д очила и др неща, които обаче може и да не ги ползвате (зависи какви игри ще се играят). Ако търсиш обикновената четворка, тя тази зима ще навърши май вече 2 години и й е паднала цената. В момента скъпата е с ъпгрейдите, но като я гледах, не бих я купила и си стоим с 4ката.

# 206
Нищо не разбирам от игрални конзоли, но французите казват, че това било на сметка https://www.amazon.fr/Pack-Console-500Go-LOmbre-Guerre/dp/B075XS … %2B500Go&th=1

# 207
  • München, Deutschland
Е, ама това е Хбокс. Обикновено си фен или на едното, или на другото. И има причина едното да има 80% пазарен дял, а другото - едва 20. Wink Това беше статиската за 4ката и тогавашния Хбокс, за ъпгрейда не съм търсила.

# 208
  • Sofia
Ох, момичета, аз съм се заклела, че такава пристрастяваща конзола няма да си взема отново. Mr. Green Като се заседна, и играя 24 ч. в денонощието. Вие за дечицата си гледате да купите подобна джаджа, пък ето ме мен, дъртата магарица, 'дето става като зомби, ако почне с игрите. Crazy

# 209
  • София
Бяхме взели на сина ми Xbox /повече го хареса от playstation/. Много бързо го махнахме. Започна да седи постоянно на играта, развали си успеха, започна да бяга от училище за да играе. Общо взето беше кошмар. Следващата такава игрова конзола на която ще играят, е тази която сами ще си купят с изработени пари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт