Намаления есен/зима 2017

• 127 991
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
В Практикер на Обелско шосе има обявена разпродажба на плочки - не се загледах в конкретни цени, ама ако на някой му трябват.
Само в този Практикер ли е разпродажбата, защото на сайта не виждам нищо обявено. А дали си обърнала внимание до кога е?

И в Бриколаж има "разпродажба" на плочки за под/стени. Не е някаква официална, просто стари,  малко бройки, демоде, начупени, обелени и всякакви боклуци на един куп, колкото да си изчистят склада. Grin
А в кой точно Бриколаж е разпродажбата, защото често ходя в Ринг мола, но там няма нищо. На мен ми трябват точно малко бройки за една тоалетна.

# 316
  • Beyond the stars
В Практикер на Обелско шосе има обявена разпродажба на плочки - не се загледах в конкретни цени, ама ако на някой му трябват.
Само в този Практикер ли е разпродажбата, защото на сайта не виждам нищо обявено. А дали си обърнала внимание до кога е?

Само в него, заради затваряне на магазина за обновяване. Но е на всички плочки и не става въпрос за дефектни, малко бройки и т.н. Мисля, че до 12.11 - поне до тогава пишеше, че ще работи магазина, ако съм прочела правилно.

# 317
Интересувам се от намаления за детски стоки - колички , легла, дрешки. Затова се записвам да ви следя. Ако някой попадне на изгодни оферти да споделя

# 318
  • софия
Интересувам се от намаления за детски стоки - колички , легла, дрешки. Затова се записвам да ви следя. Ако някой попадне на изгодни оферти да споделя

Края на месеца последния петък и Хиполенд и Комсед ще имат -25-30%  на всичко .

# 319
Това ми излезе днес във фейсбук

Промоция за Деня на народните будители

По случай Деня на народните будители, 1-ви ноември, Верига детски магазини КОМСЕД обявява -30% промоция в следните магазини:

Детски магазин КОМСЕД в МОЛ Сердика, София
Детски магазинКОМСЕД в МОЛ Галерия Стара Загора
Детски магазинКОМСЕД в МОЛ Галерия Бургас
Детски магазинКОМСЕД в МОЛ Марково Тепе, Пловдив
Детски магазинКОМСЕД в Панорама МОЛ Плевен
Детски магазинКОМСЕД в ЦБА Търговски център Велико Търново

# 320
Във Вис Виталис са обявили намаления от 01.11.- 30. 11. 2017 г. до -50%.
http://www.visvitalisbg.com/

# 321

Миналата година намалението е било на 18.11 и не е бил последният петък на месеца.

# 322
В Ciela.com има -50% на книги от издателствата Сиела и Deja Book. От 1-3 ноември.
А в ozone.bg има -20% с код Nov1.
Пак от 1 до 3, но в имейла пише използвайте преди 3.

# 323

Днес се възползвах в Комсед Сердика на -30%, благодаря ти, че сподели! Heart Eyes Hug bouquet

# 324
  • София
Във Фармастор имат 20% на козметика на Eucerin, намаления на La roche и Bioderma.
10% на добавки на Nature's way.

# 325
  • София
Това ми излезе днес във фейсбук

Промоция за Деня на народните будители

По случай Деня на народните будители, 1-ви ноември, Верига детски магазини КОМСЕД обявява -30% промоция в следните магазини.
Благодаря!

# 326
  • Тра-ла-ла
Техномаркет

# 327
  • Countryside
Ех, как съм изтървала намалението в Комсед, хем знам че ноември имат...
Иначе по темата: в H&M има намаление и има актуална стока за сезона намалена: http://m2.hm.com/m/bg_bg/sale.genericdevice.html

# 328
  • Бургас
Ех, как съм изтървала намалението в Комсед, хем знам че ноември имат...
В сайта им пише, че намалението е до 3.11.

# 329

Само в него, заради затваряне на магазина за обновяване. Но е на всички плочки и не става въпрос за дефектни, малко бройки и т.н. Мисля, че до 12.11 - поне до тогава пишеше, че ще работи магазина, ако съм прочела правилно.

Вчера ходих - имат разпродажба на всичко до 12-и Ноември поради затваряне за ремонт.
Има реклама във ФБ, а не в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт