Чхг и закъсняване на МЦ

• 4 109
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ама каква начална или неуспешна бременност, като към момента теста е отрицателен?

# 16
Здравейте Мамчета Simple Smile
Пише един притеснен мъж тук. На 27 съм и не съм имал доста сериозни приятелки, но мисля, че съм добра партия за едно момиче, което се е залепило за мен и се притеснявам да не е бременна.
Цикълът и трябваше да дойде на 08.08.2017, но закъсня с седмица и правихме 3 обикновенни теста за бременност, които бяха отрицалтени, а на 10ти ден закъснение правихме кръвен тест за бременност, който също е отрицателен. и отчете <0.10ml. Следващия петък сме на гинеколог, отново. Посления контакт беше 11 дни преди кръвния тест. Въпроса ми е: След 10 дни закъснение възможно ли е кръвния тест да е грешен?

# 17
При 10 дни закъснение и отрицателен кръвен тест, бременност няма. Кръвният тест отчита нивата на ЧХГ в кръвта, които, ако има бременност, започват да се покачват още преди закъснението на цикъла. Вероятно й закъснява поради някаква друга причина, която на прегледа ще се установи.

# 18
Дойде и ^_^ оказа се, че е било заради стес. Благодаря ви

# 19
Дойде и ^_^ оказа се, че е било заради стес. Благодаря ви

А ти ако си мислиш, че тя не е добра партия за теб - внимавай. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт