Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Днес ми дойде пратката 2ро шише Лида Стронг от отслабвай и е същата като предишната. Вчера не съм хапнала абсолютно нищо и чак в момента се сещам за това. При мен има 100% ефект.

# 346
Звучи много добре. Благодаря!
А от колко време я пиете и какви са вашите резултати? Yum
И имахте ли странични ефекти в началото на приема? Flushed

# 347
Звучи много добре. Благодаря!
А от колко време я пиете и какви са вашите резултати? Yum
И имахте ли странични ефекти в началото на приема? Flushed
Днес ми е 8 ден. Вчера се мерих и бях -4кг. Но аз по принцип свалям повече см, отколкото кг. За това, ви съветвам да си мерите и см (бюст,талия,ханш). Дори вече имам видима разлика. Преди 2 месеца родих и положението е трагично, но вече почвам да свалям и чувството е невероятно, когато виждаш, че има резултат Simple Smile А колкото до страничните ефекти първи ден ми се виеше свят. Втори ден ми се виеше свят + силно главоболие (хапче не помогна). И от 3 ден всичко е напълно нормално дори се чувствам доста добре. Единствения страничен ефект (ако мога да го нарека така) е че не изпитвам никакъв глад. Сладко, тесто и сол не съм опитала. Пия по 1-1,5лт. вода на ден.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 11:38 от Andonova1

# 348
Страхотни резултати!
Попитах за страничните ефекти, защото някъде назад в темата видях, че някой свърза обилен косопад с Лида. А аз в момента пия Anacaps на Ducray поради подобен проблем (породен уж от стрес). Също така видях и коментар, в който се твърдеше, че приема на витамини заедно с Лида  неутрализира до някъде страничните ефекти.
Ще опитам за 2-3 седмици (иска и се да сваля 5-6 килограма).
Благодаря отново! Simple Smile

# 349
Андонова, може ли да ми кажеш коя Лида пиеш?  Тази ли която пише "най силна" в сайта отслабвай.ком?

# 350
От колко кг започвате ?

# 351
Андонова, може ли да ми кажеш коя Лида пиеш?  Тази ли която пише "най силна" в сайта отслабвай.ком?

Ето я.

# 352
Много благодаря!

# 353
Здравейте,

Преди малко си мерих талията и е -6см. Много съм щастлива Simple Smile

# 354
# 355
И аз чакам тази от отслабвай, утре я почвам.

# 356
  • ...на безопасно
Момичета, дайте идея с какво да продължа?
Изпих малката опаковка 15 бр от оригинална лида. Беше много нескопосано опакована. Капачето се отваряше самоволно.
Сега се чудя с нея ли да продължа или от отслабвай. ком лидата с листото.....

# 357
Момичета, дайте идея с какво да продължа?
Изпих малката опаковка 15 бр от оригинална лида. Беше много нескопосано опакована. Капачето се отваряше самоволно.
Сега се чудя с нея ли да продължа или от отслабвай. ком лидата с листото.....

15 дни са достатъчни за резултати?.Понеже и аз пих от оригиналната лида супер нескопосано опакована, без защитно фолио отгоре, много странно и за 15 дни никакъв резултат. Сега си поръчах от отслабвай, да видим как ще е.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 20:39 от Анонимен

# 358
  • ...на безопасно
Тъй де, и аз това казвам. Много съмнителна беше.

# 359
  • Sofiq
И аз много се изненадах. Шишенцето е едно такова странно и без фолио, но си беше запечатано, самата капачка е запечатваща. Изглежда точно като на снимката на сайта им, но на живо е просто едно такова мъничко и странно  Laughing Но за сметка на това пък при мен има ефект и шишето изобщо не ме интересува. Не е като на лида стронг, но си работи.
В крайна сметка се замислих нали е най-важно продукта да бачка и да върши предназначението. Ето на отслабвай например лидата с листенцето, до колкото видях не е с оригиналната холограма, но щом работи какво по-хубаво от това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт