Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 311
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Сутринта отново ми падна много от косата. Поразрових се и видях, че Лида има съставката Алопеция /окапване на косата/. Също така прочетох тук в темата,че една дама беше писала, че са и отговорили, че повече няма да правят Лида Слим понеже са открили страничен ефект - силен косопад. Пия от 10 дни Лида и от толкова имам много силен косопад. Вече почвам да се замислям да не е от хапчетата, ама толкова бързо ли пък да почне да пада.. само за 10дни... Като се реша и направо се плаша. Някоя от Вас забелязва ли да и пада повече от обикновенно косата?

# 361
  • Пловдив
Andonova, не си го причинявай ! Иди да ти подстрижат малко косата, обикновено като е сезонен косопад това действа и падането намалява / поне при мен /. Разреди хапчетата или ги спри...Не може да останеш без коса , това е абсурдно...

# 362
Добро утро момичета !
Това с косопада е ужасно - по-добре с няколко кг отгоре отколкото плешива ! Аз не пия нищо , но също имам косопад , предполагам ,че е от сезона .
Не знам Андонова на кое вика много ... Просто да отиде в добър фризьорски салон и да поиска да и направят терапия против косопад с лазер , още веднага ще види подобрение .Най-добре поне 2-3 терапии . Алопеция се нарича косопада , едва ли има посочена такава съставка  в лидата . Може би наистина трябва да се пият с Лидата витамини , защото липсата на апетит води до лишаване и от полезни хр. вещества за косата и кожата .

# 363
  • Варна
Миналата година пих 4-5 месеца лида от силната и изобщо не ми е падала косата. Може от сезона да е.

# 364
Аз не пия лида обаче като влезна да се къпя и пада с шепите коса и след това постоянно си капе по някой косъм. И аз мисля,че е от сезона. Възможно е и лида да има намеса,но толкова скоро сякаш не ми се вярва.

# 365
Andonova1 Това с косата е много притеснително, поне за мен лично и ме накара да се замисля... Лидата, която пиеш, ако се ориентирам правилно е от отслабвай и е тази с листенцето и с различната холограма. Да не би проблема да идва от тази лида, понеже не е оригиналната. По-назад в темата една от мамите обясняваше, че прилича на гаражно правена и има разлики с оригиналната. Да може да работи, но за сметка на какви странични ефекти? Лидата, която всички сме пили миналата година и си е с оригиналната холограма нямаше този страничен ефект ( дефект ).  Naughty

# 366
А как изглежда оригиналната холограма? Аз днес получих Лида-та от отслабвай.сом и относно опаковката си изглежда добре. Запечатано капаче, което като се отвори също има отдолу опаковка (на самото шише, за да се запазят капсулите предполагам) и вътре имаше от онези пликчета, които обират влага.
На етикета има код за проверка, който удостоверява оригиналността на продукта (проверих го на greenlida).
И холограмния стикер не изглежда много фалшив (според мен).

Мога ли да разбера дали наистина са оригинални и как? 😁

# 367
Според мен по холограмата се познават, предполагам тя най-трудно може да се изимитира.
Ето така изглежда оригиналната, квадратна и с едни звездички. Ако някое от момичетата има наблюдения да каже. Мисля, че ЖАДИ или Africana назад бяха коментирали нещо по въпроса.

# 368
Да, сега се загледах, че холограмата е различна. Мъжа ми също я пие и няма такива странични ефекти.. и доста е отслабнал..

# 369
На моята опаковка върху холограмата няма звездичка, а някакъв номер от 7-8 цифри...

Днес по обяд се престраших да изпия едно хапче (зелени са на цвят).
Реших като за 1ви опит да не бъде на празен корем. Grin
 За момента не ми се вие свят (както беше споменато като страничен ефект по-назад в темата), нито ме боли глава (за щастие). И или се самонавивам или съм по-енергична и пропуснах следобедното хапване (50гр сурови ядки), което в някой дни чакам с нетърпение. FlushedSmiley

# 370
Andonova1 и мъжа ти ли я е поръчал от отслабвай, Вие не забелязахте ли че има разлика в шишетата ви?

# 371
Andonova1 и мъжа ти ли я е поръчал от отслабвай, Вие не забелязахте ли че има разлика в шишетата ви?
В нашите шишета няма разлика. Да от отслабвай. Със сигурност при мен действат, почти не се храня, но косопада ме плаши и сигурно ще разредя приема.

# 372
Може на вас нещо да не ви понася, вие си имате свалени кг вече така че спокойно може да си я разредите. Предполагам ефекта ще е същия Simple Smile

# 373
Здравейте момичета, аз споделих за различията в шишенцата. Така и не се осмелих да изпия дори и едно хапче. Може  да си внушавам, но ми замириса на лекарства. Съжалявам, че трябва да бъда брутална, но косата пада от химиотерапия, тоест токсични химикали борещи се с рака, също така се губят и апетит
 и килограми. Холограмата на "Лида" от оригиналния производител"Дали" в Китай е със звезди.
Аз в момента пия "Липовон' от оригиналналда, по-слабо действа, но върши работа, няма странични ефекти, потиска апетита и това ме устройва  Peace

# 374
Според мен по холограмата се познават, предполагам тя най-трудно може да се изимитира.
Ето така изглежда оригиналната, квадратна и с едни звездички. Ако някое от момичетата има наблюдения да каже. Мисля, че ЖАДИ или Africana назад бяха коментирали нещо по въпроса.

Ако холограмата е правоъгълна, а не квадратна, е менте. В алиекспрес продават холограми на листове по 24бр.. Flushed Лидата в момента е бг производство на 100% съм се убедила и най-вероятно има амфетаминоподобни, затова и има косопад, като страничен ефект...

Общи условия

Активация на акаунт