Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 036
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Някой може ли да изкаже мнение за тази Лида дали я е пил и има ли ефект:
Скрит текст:

Сложих снимката в скрит текст за да не я помислите за реклама.
 Аз съм пила Лида Стронг шише, но тъй като няма внос на нея се загледах в тази.Моля за вашето мнение Simple Smile

# 76
Здравейте пак, момичета!
Жади, надявам се добре да се справяш- с теб почнахме по същото време и се получи много кофти с изчерпването на Лидата в шише.
Виждам, че са ти били останали 5-6 хапчета - на мен по същия начин така ми бяха останали, но реших да започна да ги пия през няколко дена - например 1во ден ден взимам хапче и не ям почти нищо, но си стоя вкъщи главно; 2ри ден излизам да потичам или на фитнес и си похапвам малко повече, 3ти ден гледам повече да ходя и да ям пак, 4ти ден - пак с Лида, и така повтарям програмата...
Реших, че е по-добре да не си тровя организма с различни хапчета ами да използвам този период докато се появят пак ( да се надяваме скоро) , да се възстановя малко към нормално ежедневие със спорт и здравословно хранене.

Отслабнала съм доста, забележимо е определено - нямам кантар, понеже живея в чужбина и откакто почнах не съм в България, но бих казала 4-5 килограма. От С, минах на ХС, цял размер разлика.

# 77
  • Костандово
И аз пия от розовата Лида с колаген, но не съм доволна. Доста слаба е и почти не ми намалява апетита Angry
Освен това на страницата им стои снимка на зелената Лида стронг, а изпращат друга....поне да бяха си актуализирали информацията.

В един от сайтовете видях, че я продават за 2$ - 6$, а на нас за 45лв.

Явно всеки организъм е различен,на мен ми действат,ама хич не ми се яде а като хапна чак не ми върви.

# 78
  • Пловдив
erinsilver, мила , ти си слабушка Heart Eyesмай ще се прежаля за тези Липозен , аз имам още да свалям доста , сега съм 69 кг, но ето ,че двете имаме успех и много се радвам ! Като ги поръчам ще пиша какви са , дано не са пари на вятъра...

# 79
Момичета сега поръчах Sliming lady.Не видях мнения за него тук.Прочетох само мненията във фейсбук страницата им.Отзивите са добри.В сряда ще е при мен.Дано има желаният ефект  Praynig

# 80
sweet_maminka, непременно да споделиш  Hug

Аз се чудя на този Липозен
Скрит текст:
или на Витаслим някоя от добавките за убиване на апетита  Rolling Eyes

# 81
Може ли линк към този Sliming lady. да го погледна, Благодаря Simple Smile

# 82
Да си повторя въпроса:
Някой може ли да изкаже мнение за тази Лида дали я е пил и има ли ефект:
Скрит текст:

Мисля че се води стара Лида и не се продава в България (искам да я поръчам онлайн от чужбина)
Аз съм пила Лида Стронг шише, но тъй като няма внос на нея се загледах в тази.
Моля за вашето мнение Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 13:20 от dani_part

# 83
Здравей, мила ( dani_part)
Прочела съм доста от предишните теми за Лида Стронг, Лида в шише, Био Лида ... доста се бях объркала кое какво е и до последно си мислех, че тази синя Лида с тази капачка и етикет е Лида стронг ( в гугъл точно тази излиза). Ако това е Лида стронг наистин, то тогава си е окей, доста жени са писали позитивни неща. Но не съм много сигурна, пък дали стара лида, нова лида... Моля тези които разбират повечето да дадат мнение, че аз до миналия месец си нямах и на идея за всичко това..

За мен ползвах Био или Грийн Лида в шишенцето, което е с бяло/зелен надпис  и по-тъничко шишенце и имах много ефектно отслабване с него. ( originalnalida.com)

Сега като го няма се опитвам да си влезна в крачка с нормално ядене и повечко спорт, с надеждата Био Лидата пак да излезне, за да продължа пак с нея, че така от Лида на нещо друго... малко ме е дтрах за организма ми.

# 84
BiserkaManolova Ето това е линка https://www.facebook.com/originalnalidaslim/?fref=ts предлагат и други продукти,но Slimming Lady ми беше препоръчан за сваляне на повече килограми.Предполагам,защото нямат в наличност Лида Строг.Казаха,че страничните ефекти на Лейдито са по-леки от на Лида и има същият ефект...ще видим.

# 85
  • Пловдив
Аз ще поръчвам Липозен. Като наркозависими сме , момичета Joy

# 86
BiserkaManolova Ето това е линка https://www.facebook.com/originalnalidaslim/?fref=ts предлагат и други продукти,но Slimming Lady ми беше препоръчан за сваляне на повече килограми.Предполагам,защото нямат в наличност Лида Строг.Казаха,че страничните ефекти на Лейдито са по-леки от на Лида и има същият ефект...ще видим.

Моля те дай мнение след седмица прием на Slimming Lady, как се чувстваш и най-вече дали действа както Lida Slim Strong

# 87
Благодаря ще го видя. ЖАДИ май си правя. Като някои маниачки сме на тази тема Grinning

# 88
  • Пловдив
От Оригинална лида , май препоръчват каквото им падне от тези два продукта - Слиминг лейди и Липозен...на мен препоръчаха второто 😂

# 89
Вчера говорих с една приятелка, тя пък пиела Саг 8 имало някаква нова формула. Бг продукт бил, каза че доста силен, щом сутрин след като го пие , доста време след това не изпитва глад. Аз като цяло още със ставането и съм супер гладна

Общи условия

Активация на акаунт