Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 490
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте отново дами
Искам да питам някоя от Вас поръчвала и е Лида слим строг от отслабвай.сом и какви са Ви мненията😊😊😊Благодаря Ви предварително

# 226
Като чели на тази се спирам:
Най-новият продукт за отслабване в семейството на Лида – Оригинална Lida Daidaihua в шишенце. Специална формула с по-малко странични ефекти и отлично действие, като на Лида Слим Стронг, лида стара формула и Редуктил от преди години. Опакована в удобно шишенце, 30 или 15 бр. капсули в опаковка.

Ще рискувам пък да видим. Малко ме е страх, никога не съм пила хапчета, но пък много ми тежи вече .

# 227
Здравейте,
За съжаление май няма да има изобщо зареждане на Лида Слим Стронг..След като писах на кого ли не, ми беше отговорено, че китайците я спират, защото са забелязали страничен ефект - много силен косопад. Съответно последната Лида Слим стронг, която закупих беше с колаген, но качеството беше далеч по-слабо от предишната.
Най-гадното е, че наистина действаше и беше хубава!!

# 228
  • ...на безопасно
Косопад?
Стига бе!?

# 229
Здравейте,
За съжаление май няма да има изобщо зареждане на Лида Слим Стронг..След като писах на кого ли не, ми беше отговорено, че китайците я спират, защото са забелязали страничен ефект - много силен косопад. Съответно последната Лида Слим стронг, която закупих беше с колаген, но качеството беше далеч по-слабо от предишната.

Че аз до сега без коса щях да остана  Laughing Не ми се вярва да са я спряли и то точно заради това, но че явно има проблем с вноса - има. Ще поживеем и ще видим.

# 230
Здравейте, никога не съм пила такива хапчета, но изглежда вече ми се налага. Та вие които имате повече опит да ме посъветвате какво да си взема, да е с минимални странични ефекти дори и резултата да е по-бавен,но сигурен? Благодаря ви п

# 231
Здравейте, никога не съм пила такива хапчета, но изглежда вече ми се налага. Та вие които имате повече опит да ме посъветвате какво да си взема, да е с минимални странични ефекти дори и резултата да е по-бавен,но сигурен? Благодаря ви п

Лично мое мнение или Липовон или като заместител на лидата (определено по-слаб като действие) Ултра слим. Всички от по-новите - липозени, лейдита и прочие нямам добри отзиви от тях Mask

# 232
Здравейте,

И на мен ми се струва малко съмнително това с косопада.Head Band Не съм забелязала подобен дЕфект по време на приема. По-скоро някакъв трик да откажат клиентите и да ги накарат да не чакат, а да се ориентират и да експериментират с други продукти Rage

# 233
Поръчах си Лидата. Каза че утре трябва да е при мен Simple Smile Нямам търпение да видя как ще е.

# 234
Поръчах си Лидата. Каза че утре трябва да е при мен Simple Smile Нямам търпение да видя как ще е.

Ще чакаме да споделиш резултати и има ли ефект ☺☺☺

# 235
Задължително Simple Smile

# 236
Вие сте си поръчали от Lida Daidaihua ли? И аз ще чакам за резултати може и аз да пробвам с нея. Трябва ми някакъв стимул поне знам че като пия хапчетата, ще си огранича и храната иначе нямам никаква воля.. Relaxed

# 237
Да, пише че е с форумлата на някогашния Редуктил и лид стронг. Едно мъничко, невзрачно шише. Чак броих дали има 30капсули Simple Smile

# 238
Благодаря, ще чакаме отзиви Simple Smile

# 239
Да, пише че е с форумлата на някогашния Редуктил и лид стронг. Едно мъничко, невзрачно шише. Чак броих дали има 30капсули Simple Smile
Здравейте. Днес получих своята  Lida Daidaihua и бях силно разочарована когато преброих капсулите и вместо 30 бяха 26 капсули. Много съм разочарована за тази висока цена и капсулите да са по-малко Angry
При вас вярна ли е бройката

Общи условия

Активация на акаунт