Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 567
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • ...на безопасно
Амар, това Лида стронг ли е, като тая от безглад ?

# 271
  • Варна
Да, Лида стронг е.

# 272
Добра вечер момичета , преди малко ви четох и после написах в Гугъл ,,оригинална лида ''.Знаете ли ,че освен нашия сайт за когото говорим и все още няма лидата в шише има сайт , който се казва lidaoriginalna , не знам какви са , гледам ,че имат лидата , която всички търсим и чакаме , но някак си ми направи лошо впечатление името им - сякаш са търсили нарочно приликата с вече утвърден сайт ...Някой да има инфо за тях ? Може пък и да не са измамници , кой знае ...в нашата ''измамническа ,, държава .

# 273
  • Варна
Добра вечер момичета , преди малко ви четох и после написах в Гугъл ,,оригинална лида ''.Знаете ли ,че освен нашия сайт за когото говорим и все още няма лидата в шише има сайт , който се казва lidaoriginalna , не знам какви са , гледам ,че имат лидата , която всички търсим и чакаме , но някак си ми направи лошо впечатление името им - сякаш са търсили нарочно приликата с вече утвърден сайт ...Някой да има инфо за тях ? Може пък и да не са измамници , кой знае ...в нашата ''измамническа ,, държава .

Точно измамници са  Angry
Преди време бях поръчала от там и ми пратиха розова лида, видимо фалшива. Мисля, че бях предупредила тук, да не се вярва на този сайт.

# 274
Здравейте,включвам се за да споделя моя опит с LIda.Преди години имах проблем с рязко качване на килограми в следствие на стрес(Нисичка съм и като бивш спортист винаги съм поддържала едно нива на килограми от порядъка на 46-51 кг. )За около два месеца бях качила до 62 кг.За мен това беше ужасно бреме.В търсене на решени за справяне с проблема и неспособността да се ограничавам с диети открих такова във наличния тогава Редуктил.За период от 3 месечен прием успях да си изградя режим на хранене и свалих 15 кг.Подтискането на апетита допренесе за това да се науча да не се храня след 19 часа.Бях на 30 и за мое щастие не си върнах килограмите за доста дълъг период от време.Преди 2-3 години отново имах покачване на килограми и тъй като Редуктила беше спрян за продажба след дълго четене реших да пробвам с Лида,за мое съжаление с неуспешен опит.Явно попаднах на фалшива такава и се отказах да я пия след втората седмица.Преди около месец и половина с приятелка решихме да опитаме отново с Лида стронг.Поразрових се за мнения за читав доставчик,пробвах поръчки от обявените тук сайтове,но навсякъде беше изчерпана.Рискувах и направих поръчка на трети сайт който също е упоменат по горе в коментарите и с противоречиви мнения за него.От сайта се свързаха с мен за да ме попитат от коя точно Лида искам защото имали и такава с добавен колаген.Не знаех,че съществува и такава.След като ме увериха,че е същия продукт и просто има добавен колаген поръчах от нея.Пристигнаха две еднакви опаковки с етикет като на Лида стронг ,но в розово.В първия момент ми се видя видимо странна и се притесних,че съм попаднала отново на нещо фалшиво.В интернет открих много малко информация в един мексикански сайт видях същата лида ,но с видима разлика в опаковките.Въпреки притесненията ни започнахме приема.Още след първото хапче се появиха симптомите които имах при Редуктила,сухота,световъртеж и липсата на всякакво желание за консумиране на храна.При мен тези странични ефекти са за около 2-3 дена,приятелката ми ги имаше около 10 дни.Аз имам проблем с пиенето на вода и се насилвам да пия,но не повече от литър на ден,а е наистина добре да са поне 2 литра.Та понеже стана доста дълъг пост да спомена и резултата ни от едномесечния прием на таблетките.При мен имаше доста бърз и определено видим резултат още на 10 тия ден,при приятелката ми нещата се случваха малко по бавно,но като се вземе в предвид че всеки организъм е различен това е съвсем нормално.За един месец аз свалих 6 кг,а приятелката ми 4,5.Вчера получих новата поръчка.Този път поръчахме Лида грийн и ще я пием през ден.И двете сме доволни при нас подейства тази с колагена.Сега ще видим тази как е.Вчера пих първото хапче и не намирам разлика,отново съм си без апетит.След седмица ще пиша отново за да споделя как е.

lealya кажи от кой сайт си ги поръчала 😊😊😊
Хапчетата ги поръчах от отслабвай.com .Както четох има противоречиви мнения за сайта.Аз поръчвам за втори път от там.Както споменах първия път рискувах и взех въпросната лида с добавен колаген и е в розова опаковка с бели таблетки.При мен и приятелката ми имаше ефкт от нея.Всички странични ефекти се проявиха и при двете.Сега поръчах от тази лида стронг или грийн (нещо не мога да разбера разликата между двете,но както и да е).Днес пих четвърто хапче,при тази нямам никакви странични ефекти за сега.Но съм настинала и освен главоболие друго не усещам.Определено се усеща разлика между тази и розовата.Тази ми е по лека сякаш.Но пък за този период съм надоло с цял килограм.И при другата свалях много бързо.Не изпитвам нужда от храна,а обикновено като се задържа в нас вечно съм с нещо в устата.Старая се да хапвам по малко през деня за да не ми става лошо.Аз я пия по обяд защото основно апетита ми се проявява вечер.През деня не се сещам много за храна.Не пия и много вода,което е проблем но не мога да се насиля да пия.Това е от мен.Дано съм била полезна.

# 275
Дами,моля да ми кажете от кой сайт ще е най сигурно да си поръчам лида,която да е с гарантирано качество( или поне да действа).Чудех се и за мейзиии....там както му беше името,имам да свалям 10-15 кг.

# 276
Ще изчакам и аз да кажете от кой сайт е най добре да се поръча. И аз имам да свалям около 10-15кг

# 277
Здравейте,

Днес поръчах Lida Slim Strong и утре ще бъде при мен. Имам да свалям 20кг след раждане и ще съм много доволна, ако има резултат. Ще пиша допълнително дали действа.

# 278
От къде я поръчахте?

# 279
От otslabvai. Веднага ми се обадиха за потвърждение и казаха, че утре ще бъде доставена. Една приятелка си поръча от там и доста отслабна т.е не мисля, че са фалшиви.

# 280
Здравейте момичета, отслабвате ли? Как се чувствате, в оригинална лида пише,че нямат наличност от отслабвай.бг същия ли е ефекта? Наумила съм си да поръчам тази или другата седмица,но нз от къде ако може някой който е пробвал продукта и действа да ми изпрати линк тук или на лично да видя точно от коя лида. Благодаря ви предварително

# 281
Здравейте,

Днес получих Лида и изпих първото хапче. От вчера нищо не съм яла. Преди да изпия хапчето бях много гладна, а в момента не чувствам глад. Дори сладко не ми се яде, което за мен е невъзможно Grinning

# 282
Ох и на мен проблема ми е сладкото, и най-много ям вечер .. ако поне глада ми затъпи и упражнения или фитнес почна мисля,че ще има още по-голям ефект Simple Smile

# 283
Здравейте,

Днес получих Лида и изпих първото хапче. От вчера нищо не съм яла. Преди да изпия хапчето бях много гладна, а в момента не чувствам глад. Дори сладко не ми се яде, което за мен е невъзможно Grinning
Здравейте Лидушки  Laughing
Андонова ,нали не е Лида в шише с колаген , а си е Лида Слим Стронг ?

# 284
Здравейте,

Здравейте Лидушки  Laughing
Андонова ,нали не е Лида в шише с колаген , а си е Лида Слим Стронг ?

Да, Лида Слим Стронг. Днес ми е втори ден и нямам никакъв апетит само ме боли главата,но болката не е силна. Може да ме боли и от това,че почти не ям.

Общи условия

Активация на акаунт