Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 193
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Добър вечер, момичета! 18-ти ден пия Лида Слим Стронг. Днес лекърят ми (ендокринолог) ми изписа да пия Сиофор 1000 ( МЕТФОРМИН ) по схема тъй като имам здравословни проблеми. Та въпроса ми е следния: съчетавал ли е някой от вас подобна комбинация? Търсих но никъде не открих имформация ... не зная дали да продължа с Лидата.

# 541
  • София, Лагера
Аз не посмях да пия второ хапче Лида... с това безсъние съм половин човек на следващия ден. Пък и сякаш единственото хапче, което изпих, утрепа апетита ми завинаги...  Confused По принцип не съм лакома, но сега въобще не огладнявам. Да видим като ми наближи МЦ какво ще стане  Mr. Green

# 542
  • тук и там
Иваанаа,едва ли някой е съчетавал..Бих те посъветвала и ти да не го правиш.Мисля че така или иначе ще отслабнеш от сиофора.Майка ми е със диабет тип 2 и отслабна доста като започна лечение-каза че апетита и е намалял от хапчетата.Имай предвид че съм чела също така че в Лидата може да има и неща,които да влияят на хормоните(тироидните най-вече-Т-3),така че -недей! Peace
Пила съм Лида преди доста време,но бях по-млада.Имаше ефект-но ме е страх да пия сега.Видях че хвалите Липозен.Пише че съдържа Коняков екстракт..Аз такова нещо не съм чувала да съществува,та може би става въпрос за  Глюкоманан(конджак).Знам че се ползва принципно за отслабване.Замислям се дали да не поръчам ,но не Липозен,а друга марка примерно..

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 17:55 от Kaisia

# 543
Добър вечер, момичета! 18-ти ден пия Лида Слим Стронг. Днес лекърят ми (ендокринолог) ми изписа да пия Сиофор 1000 ( МЕТФОРМИН ) по схема тъй като имам здравословни проблеми. Та въпроса ми е следния: съчетавал ли е някой от вас подобна комбинация? Търсих но никъде не открих имформация ... не зная дали да продължа с Лидата.
А
Аз пих Метфогама преди както и Глюкофаж, съчетавала съм ги но аз по принцип рискувам много с такива комбинации / стигайки даже до две Лида на ден , / понасям ги добре , забелязвам резултат .

Но аз съм хард  в тези неща и не ми пука много, много.Simple Smile))

# 544
Този липозен откъде го поръчвате? И ако може да споделите колко кг за колко време сте свалили. Мерси. Simple Smile
Давам линк и слагам снимка на моето шише.
https://www.originalnalida.com/produkt/lipozene-липозен/
10кг. За 30дни и -15см ханш.

# 545
И аз имам изписан Сиофор, но ме съсипва от стомах.

# 546
  • тук и там
Има известен период за адаптация.В началото някои се оплакват от гадене(това за метформина).Mother,защо не опиташ със съвсем малки дози и после да увеличаваш?Аз не знам дали могат да се делят хапчетата всъщност,но примерно(ако могат) си ги дели и постепенно увеличавай.

Мда,коджак е.Само това не съм пробвала..

# 547
Изписа ми по половинка сутрин и вечер, малка дозс, обаче едва успявам да стигна до тоалетната.  Направо ме е страх да изляза някъде и не ги пия. Може би трябва да започна или да отида да ми ги смени с други.

# 548
Аз не посмях да пия второ хапче Лида... с това безсъние съм половин човек на следващия ден. Пък и сякаш единственото хапче, което изпих, утрепа апетита ми завинаги...  Confused По принцип не съм лакома, но сега въобще не огладнявам. Да видим като ми наближи МЦ какво ще стане  Mr. Green

Tи откъде поръча твоята Лида стронг, останах сякаш с впечатление, че е от оригиналналида, но все пак да питам? Аз 3-ти ден пия тази стронг от оригиналналида, и не мога да кажа, че го усещам чак така силно. Потиска ми апетита, но чак така ударно - не.

# 549
.    Някой пил ли ги е ?

# 550
вчера изпих 1 капсула Лида стронг от" отслабвай" -не са менте: потиснаха ми апетита напълно, обичайното сърцебиене /но не е болка за умиране/ и най-неприятното бе,че цяла нощ не мигнах, при положение,че изпих 4 успокоителни билкови таблетки /глог,мента+валериан/,а 1ч след това и 1/2 приспивателно?!! Поради това неспане смятам да пия по 1-2 седм - предимно с/у почивен ден.

# 551
Тъкмо влизам да питам преминава ли това безсъние? Писахте,че някои имали главоболие,но преминавало за 2-3 дни. Така ли е и с неспането? Май и аз ще правя паузи.

# 552
безсънието е симптом, който според мен се проявява на 100%, поне при мен винаги е така. Но интересното е,че не ми помогна и сънотворното?! Другия път ще изпия цяло хапче,може би щото беще половинка от Атаракса...знам ли...а билковите успокоителни -съвсем пък не действат с/у това безсъние

# 553
То при мен не е и съвсем безсъние,заспивам,но спя много неспокойно,будя се често,въртя се,обливат ме вълни някакви,сърцебиене получавам. Абе не са малко страничните ефекти,днес пропуснах хапчето да си поема малко въздух.

# 554
  • Sofiq
На мен много ми помагат за съня билкови капсули магне бе лека нощ. Постепенно обаче се свиква и преминава проблема с безсънието, поне при мен. Моя приятелка казва, че няма никакво безсъние. Много е индивидуално явно.

Общи условия

Активация на акаунт