Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 081
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте на всички, за първи път пиша тук.
Първо Честита Нова година!
Пия Лида дайдайхуа от 29.12.2017г, но не ми е за първи път. 2010 - 2011г зимата също я пих, за 2 месеца свалих 12 кг, ефекта наистина беше уау, но ми се срина имунната система... След като  спрях си върнах 3-4кг и едва сега след толкова години съм пак със същите килограми като през 2010г Simple Smile
През това време съм си я купувала мисля още два пъти, но нямах ефект...
От малкото дни от както започнах - сега, определено забелязвам че изобщо не ми се яде, ям по задължение, но като количество доста по малко...
Надявам се пак се ми се случи чудото и да достигна мечтаните 63 кг Simple Smile
Успех на всички!

# 571
И аз се чудя колко дълго време могат да се пият лида без прекъсване. Може ли 2-3месеца без прекъсване?

# 572
  • Sofiq
И аз се чудя колко дълго време могат да се пият лида без прекъсване. Може ли 2-3месеца без прекъсване?

Спокойно може три месеца без прекъсване и после месец почивка.

# 573
  • Перник
От 15 кила за сваляне за 23 дни на лида слим стронг съм минус 6.
Много яко. Пия ги в делничните дни, а Събота и Неделя някак още си ме държат и пак ям насила.  Поръчах си още 3 кутии, да си имам. Тъпо, че няма хапче да те отказва от бирата... Ако не бяха 3-4-те бири, дето пия всяка вечер сега щях да съм минус 10 сигурно :/
А на вас пушат ли ви се повече цигари от тая лида?

# 574
  • Sofiq
Много яко. Пия ги в делничните дни, а Събота и Неделя някак още си ме държат и пак ям насила.  Поръчах си още 3 кутии, да си имам. Тъпо, че няма хапче да те отказва от бирата... Ако не бяха 3-4-те бири, дето пия всяка вечер сега щях да съм минус 10 сигурно :/

Аз даже ги отказах заради лидата, понеже ми ставаше гадно като пуша. Много приятен и неочакван резултат за мен. А според мен може да пушиш повече, понеже ядеш по-малко. То си е чисто навик и на психологическа основа. Вероятно не ти се пуши чак толкова в действителност  Laughing

# 575

Здравей , от кой сайт поръча Лида ?

# 576
  • Перник
от оригиналналида.ком. И двата пъти ми пристигнаха на другия ден, но и двата пъти поръчах преди обяд. Едни тъмно зелени са без никакви надписи и картинки.

Вал, аз май наистина съм един бесен консуматор и ако не е храна ще са цигари... ама това вече е тема за психолог.

# 577
Момичета, аз нещо се обърках, доставили са ми този продукт
Скрит текст:
Това слим стронг или дайдайхуа е?
От първото хапче засега не усещам никакво подтискане на апетита, гладна съм си Sad

# 578
  • Перник
Това си е то. Мен много ме хваща пък, много странно

# 579
  • Перник
Верно че никъде не пише слим стронг. Малко объркват.

# 580
Значи е слим стронг? И още от първия ден ли ви подтиска апетита, тоест усещате действие?

# 581
  • Sofiq
Значи е слим стронг? И още от първия ден ли ви подтиска апетита, тоест усещате действие?

То май така си му излезна лида слим стронг името, понеже е силна версия. Някои мами му викат така, други лида грийн, но е едно и също. При мен обикновено почват да действат на втори, трети ден.

# 582
Благодаря! Значи ще чакам и аз да усетя ефекта Simple Smile

# 583
  • Перник
Натрупва си се, да. Ама това си е ебаси химията... Зеницата ми е разширена, като от средно сериозни наркотици.

# 584

Аз съм така. Голямо пушене. Когато си хапвам по цял ден хич не се сещам за цигара, не изпитвам нужда. Обаче като нямам сега апетит заради лидата и постоянно ми се пуши и си ми вървят яко, което пък хич не е ок😁

Общи условия

Активация на акаунт