Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 164 151
  • 1 663
  •   2
Отговори
# 1 245
Ще мислим друг вариант тогава, както казах не зависи от мен точно тази част, наумил си го е човекът а нямат наблизо офис в който да работят и касово.
Има ли някакъв срок в който да трябва да се захрани сметката след откриването? Като че ли не видях такова условие поне аз.
Няма срок. Може да се захрани с дебитна карта(може да не е негова) или с EasyPay https://www.easypay.bg/site/?p=taxes-1-bank

# 1 246
Какво стана с играта на TBI. Нали имаше някаква томбола за регистрираните до 31.03 в приложението, забравих каква беше наградата-мобилен телефон? Има ли някъде резултати? На нас не са се обаждали, така че надали сме от късметлиите, но все пак тук може да има някой спечелил, да се похвали Simple Smile.

# 1 247
Ей, вярно, имаше награда, сега ще разровя да видя дали е изтеглен победител.

Ми не открих, но наградите са 10 телефона, не един. Но щом не сме получили известие, значи не сме късметлии Simple Smile

# 1 248
Какво стана с играта на TBI. Нали имаше някаква томбола за регистрираните до 31.03 в приложението, забравих каква беше наградата-мобилен телефон? Има ли някъде резултати? На нас не са се обаждали, така че надали сме от късметлиите, но все пак тук може да има някой спечелил, да се похвали Simple Smile.

На сайта им имаше линк към страницата с печеливши, всяка седмица добавяха нов човек. Аз проверявах редовно, но явно нямах късмет да забърша един айфон Sad

# 1 249
  • гр. София

На сайта им имаше линк към страницата с печеливши, всяка седмица добавяха нов човек. Аз проверявах редовно, но явно нямах късмет да забърша един айфон Sad
Не намирам линка. Все още ли е на страницата им?

# 1 250
Мене пак ме нЕма  Simple Smile , но на печелившите - ЧЕСТИТО!!

https://tbibank.bg/pobediteli-iphone-14-2023/

# 1 251
  • гр. София
И мен....Sunglasses

# 1 252
Аз даже не знаех за тази игра.

# 1 253
През ЦКБ онлайн банкирането на телефона за блинк ми дава опция само по телефонен номер да преведа пари.
Изглежда добър вариант за бързи преводи в България.

# 1 254
  • Варна
През ЦКБ онлайн банкирането на телефона за блинк ми дава опция само по телефонен номер да преведа пари.
Изглежда добър вариант за бързи преводи в България.
И до 100.00 лв превод е без такса до 30.06.2023 , така е презентирано поне. Но услугата е достъпна за клиенти физически лица след регистрация за услугата от двата участника , получател и наредител.

# 1 255
Не знам тук ли е точното място да питам, но на TBI това приложение поначало ли си е такова тромаво? Хванах се уж да помагам, стигнахме до завършване на договора и запецна - нямало било уж връзка с интернет, а не е така.
Уж завършено подписване и после нямало връзка. И след това излиза съобщение The envelope has already been signed by you!, каквото и да значи това. Никаква идея имам ли полезен ход в случая, от половин час на това се въртим.

# 1 256
Да, такова си е по принцип. Аз лично нямах проблем с регистрацията и поръчка на карта, но май повечето хора имат подобни проблеми. Освен да им пишете в чата или да им звъните по телефона..

# 1 257
Така ще е, ако не стане и утре сутринта, то точно в неделя вечер се съмнявам и някой да ми свърши работа от съпорта.

# 1 258
То не само приложението, ами и банкирането им стана много смотано.
Със старото никакъв проблем нямах, сега е ужас.

# 1 259
От чата препращат на телефона, щото нямало как да ме идентифицират, на телефона викат "записахме сигнала, ще предадем на колегите".
Да не убивам ентисуазма, ама не разчитайте много на адекватна помощ.

Общи условия

Активация на акаунт