Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 170 190
  • 1 663
  •   2
Отговори
# 1 125
На мен защо не ми излизат битови сметки в старото банкиране? Thinking
Влизам си без проблем, то е с друг username и парола, обаче ми дава само минали плащания.
От офиса даже казаха, че скоро ще бъде спряно изобщо.
Сейко, предния месец приложението не ми даваше да си избера от коя сметка да ми се плащат битовите сметки. Това ме дразнеше. Сега вече може.

# 1 126
От офиса даже казаха, че скоро ще бъде спряно изобщо.
Версията беше още ноември миналата година да го спрат. Още го спират...

# 1 127
Много бъгаво това приложение на TBI Neona.
Трети ден не може да ми завърши регистрацията.

# 1 128
# 1 129
Гледах го, но е леко заблуждаващо. Писали са, че Интернешънъл Асет Банк и Общинска банка нямат месечна такса поддръжка на сметка, но и двете банки имат месечна такса за поддръжка на карта в размер на 2.50лв., тоест на практика не е 0лв.
Иначе обобщена информация с таксите си го има от години в сайта на БНБ  https://www.bnb.bg/PaymentSystem/PSComparisonOfPSProvidersFees/P … ex.htm?toLang=_BG

# 1 130
Много бъгаво това приложение на TBI Neona.
Трети ден не може да ми завърши регистрацията.
Имах същите проблеми,  но проявих уупорство писах всеки ден в чата докато не завърших регистрацията. Имах проблеми и с визуализиране на дължите сметки за комунални услуги. Изглежда засега , че и това е оправено.
Така че моят съвет е да пишете в чата какви проблеми срещате и те ще Ви съдействат.

# 1 131
Здравейте. Попитах и в темата за въпроси всякакви, защото не знаех, че съществува тази тема:
Въпросът ми е малко глупав, но се надявам да получа отговор:
Искам да мина на Easy pay карта, вместо досегашната банкоматна, поради високи месечни такси. Пише, че може да се превеждат пенсии, заплати, обезщетения и прочие. Някой имал ли е опит с такава карта, преводът на заплати безпроблемен ли е? Дали има  работодатели, които НЕ  биха работили  с нея ( освен ако излишно не са посочили с коя банка искат да работят)? До колкото разбрах, имат лиценз към БНБ, но все пак .. прочетох условията, не питам, без да чета, просто искам и Вашето мнение/ препоръка. Благодаря!

# 1 132
Последните страници са за безплатната дебитна карта на ТБИ, Неон.
С Изи пей нямам опит.

# 1 133
С Изи пей нямам опит.
Да, прочетох ги, имам го като алтернатива. Simple Smile

# 1 134
Неоната се оказа, че трябва да бъде активирана чрез връзка с оператор.
От гсм-а не става, както и през чата.

# 1 135
За превод май има такса при изи пей?
Трябва добре да им изчетеш общите условия.
Също така - да се види навсякъде ли може да се плаща с тяхна карта, всички ли търговци приемат такива плащания с такава карта...

# 1 136
Здравейте. Попитах и в темата за въпроси всякакви, защото не знаех, че съществува тази тема:
Въпросът ми е малко глупав, но се надявам да получа отговор:
Искам да мина на Easy pay карта, вместо досегашната банкоматна, поради високи месечни такси. Пише, че може да се превеждат пенсии, заплати, обезщетения и прочие. Някой имал ли е опит с такава карта, преводът на заплати безпроблемен ли е? Дали има  работодатели, които НЕ  биха работили  с нея ( освен ако излишно не са посочили с коя банка искат да работят)? До колкото разбрах, имат лиценз към БНБ, но все пак .. прочетох условията, не питам, без да чета, просто искам и Вашето мнение/ препоръка. Благодаря!
Получаваш сметка, която е легална и всеки може да ти превежда без проблеми. Картата работи само в България. Имаше 2 безплатни тегления, но не съм гледал дали е все още така.

С Изи пей нямам опит.
Да, прочетох ги, имам го като алтернатива. Simple Smile
Трябва да ти е станало приоритет, а не алтернатива.

Неоната се оказа, че трябва да бъде активирана чрез връзка с оператор.
От гсм-а не става, както и през чата.
Въвеждат се последните 8(или 6?) цифри на картата. Така се активира.

# 1 137
За превод май има такса при изи пей?
Трябва добре да им изчетеш общите условия.
Също така - да се види навсякъде ли може да се плаща с тяхна карта, всички ли търговци приемат такива плащания с такава карта...
Да, приемат, единствено понякога се изисква ПИН на ПОС, притеснението ми беше единствено  за превод от институции. Имат и колело на печалбите при всяко използване на картата- разбира се съвсем дребни суми от 1-2 лв, но това ми допада. Все още го мъдря пред TBI, единствен минус на easy pay виждам липсата на възможност за ползване от чужбина.

# 1 138
Що не звъннеш на НОИ, НАП и т.н и да попиташ директно? То ако е сметка с ай бан..не виждам защо да откажат, но ни съм наясно де. Аз бих питала...все ще знаеш от коя институция ще ти се наложи да ти превеждат...

# 1 139
Някой има ли сметка с изгодни условия за превод на заплата?

Общи условия

Активация на акаунт