Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 165 483
  • 1 663
  •   1
Отговори
# 1 410
Да, имам активирани Неон карти (Visa/Mastercard). Но имам само първите 3 таба в приложението.
Ъпдейтнато ли ти е приложението?

# 1 411
Нямам представа, мислех, че автоматично се ъпдейтва.

# 1 412
Не е автоматично. Но аз си имах таб Сейф и преди дам актуализация на приложението?

# 1 413
В GOOGLE PLAY, намирате TBI и оттам то само си разбира, че сте го инсталирали, и има бутон АКТУАЛИЗАЦИЯ. Иначе го прави и автоматично ако е разрешено, но след известно време, то само си предлага и подсеща. Засега още не подсеща и се налага така принудително. Но и аз смятам, че има проблем защото и преди си имаше СЕЙФ.

П.П. Ако може, "снимайте" екрана на телефона и споделете какво се вижда (без лични данни и информация).

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 14:15 от Seiko7075

# 1 414
  • Варна
Темата изключително много измести фокуса си. Преди беше полезна , но напоследък се е превърнала във въпроси и отговори за TBI Bank. Моля да си отворите отделна тема за всякакви въпроси за TBI Bank.

# 1 415
  • гр. София
Защо според вас не мога да сложа еднократна Револют зад Curve карта? Отказва ми верификация.

# 1 416
Защо според вас не мога да сложа еднократна Револют зад Curve карта? Отказва ми верификация.
И какъв е смисъла??
Дори да може, еднократната ще се самоунищожи, а кърва някой може да го запамети …

# 1 417
  • гр. София
И какъв е смисъла??
Дори да може, еднократната ще се самоунищожи, а кърва някой може да го запамети …
Заради евентуално по-добър валутен курс. Но тъй като явно не става, отпада варианта.

# 1 418
И какъв е смисъла??
Заради евентуално по-добър валутен курс. Но тъй като явно не става, отпада варианта.
Добави стандартната виртуална карта за многократна употреба, а не червената за еднократна.

# 1 419
  • гр. София
Да, разбрах вече. Това е единия вариант, а другия да платя с еднократната, в която вече има евра, които съм превалутирала в лв в Револют или директно съм заредила с евро от ТБИ.

# 1 420
Темата изключително много измести фокуса си. Преди беше полезна , но напоследък се е превърнала във въпроси и отговори за TBI Bank. Моля да си отворите отделна тема за всякакви въпроси за TBI Bank.

Отворих.
Заповядайте!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1563533.new#new

# 1 421
Възможно ли е в левова сметка да ми се превалутират парите в швейцарски франкове?
Ще получа превод в левове, но искам сумата да е в франкове.

# 1 422
  • Варна
Възможно ли е в левова сметка да ми се превалутират парите в швейцарски франкове?
Ще получа превод в левове, но искам сумата да е в франкове.
След като сметката е левова , няма как парите да са в швайцарски франкове. Трябва да си отворите нова сметка в конкретната валута и да си прехвърлите средствата по нея . Но това си е нова сметка с ежемесечно обслужване с такси .
Вариант е Revolut , Icard дигитален портфейл. Там можете да си откриете  сметка с IBAN и към нея да си имате  различни валути безплатно и да си правите и преводи .

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 15:15 от LeoVita

# 1 423
А ако е на депозит нали няма месечна/годишна такса?
Благодаря.

# 1 424
По депозит как ще постъпват пари извън падежната дата? Това да не ти е разплащателна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт