Грижи за косата - Тема 99

• 52 965
  • 357
  •   1
Отговори
# 135
Искам да питам някой с правен балеаж, отгоре матира ли се?

Четох препоръки за салон Кало в Младост, но в интернет ми излизат 2 сайта и не знам един и същи салон ли е  newsm78 Някой да има представа точно къде работи Кало или Филип, за тях четох.

# 136
Скрит текст:

Здравейте, мнение за тази четка?

# 137
Скрит текст:

Здравейте, мнение за тази четка?
Преди време гледах клип как момче си изправя косата с такава четка,върши чудесна работа Simple Smile
Би трябвало да е добре и с дълга коса.

# 138
PELLI, благодаря за отговорът, още я мисля...

# 139
  • В къЩи.
Здравейте.  Hug
Обмислям покупка на една маска за коса,но се чудя как и кога да я ползвам? Взимам бърз душ сутрин,няма да имам време да стоя с маската 10-15мин...В събота или неделя може да постоявам повече с нея,но не мисля,че веднъж седмично е достатъчно. newsm78
Прекалено ли ще е ,ако преспивам с нея?
Притеснявам се,че ще се охарча,а няма да мога да я ползвам. Tired

# 140
Здравейте.  Hug
Обмислям покупка на една маска за коса,но се чудя как и кога да я ползвам? Взимам бърз душ сутрин,няма да имам време да стоя с маската 10-15мин...В събота или неделя може да постоявам повече с нея,но не мисля,че веднъж седмично е достатъчно. newsm78
Прекалено ли ще е ,ако преспивам с нея?
Притеснявам се,че ще се охарча,а няма да мога да я ползвам. Tired

Значи аз днес си взех с маска,с която се седи 1минута Simple Smile Не си слагай маска за часове,това е абсурдно хаха,недей моля те Simple Smile

# 141
  • В къЩи.
Еми,няма да спя с нея тогава,хи.  Joy Hug
Иначе това е маската https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g.
Благодаря. bouquet

# 142
  • Варна
 Дели ти поне ползваш профи продукти и вероятно следиш съответната тема. За 1 мин. никоя маска не може да направи каквото и да пише на кутията.
  Лия и веднъж седмично да постоиш 20-30мин. с маската ще е файда. Ти също следиш профи темата . Виж наръчника на Магнолия.

# 143
Аз съм спала
Даже на плаж съм ходила и цял ден с маска 😃, нищо не ми е станало, но и положителен ефект не забелязах, освен че не ми беше суха след плажа, както е по принцип. Иначе за през нощта редовно си спя..

# 144
  • Варна
 С домашните маслени маски и аз си спя редовно. С купените и особено с професионалните не смея. Твърде много химия има в тях.

# 145
Не знам,аз утре ще пробвам едноминутната маска и ще ви кажа дали има ефект.И на мен ми се струва бързо,но все пак...да видим Simple Smile

# 146
  • Бургас
Не съм спала с маски аз.

# 147
  • В къЩи.
Благодаря, момичета. bouquet
От скоро следя повечето теми за "коса" и ми е малко каша от многото информация. Blush
Добре,че сте вие и голямото ви търпение. Hug
 bouquet bouquet bouquet

# 148
Еми,няма да спя с нея тогава,хи.  Joy Hug
Иначе това е маската https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g.
Благодаря. bouquet
.    Аз ползвам същата маска и се стои от 3 до 5 мин.И на опаковката си пише.                                                       

# 149
Лия, аз например от половин година насам слагам евтина маска под душа след шампоана и след подсушаване с кърпа слагам скъпа маска и оставам с нея до следващото миене.Нанасям я като крем и ми дефинира къдриците добре. Всяка сутрин мокря и нансям балсам на Маракеш като финиш.
Косата ми е къдрава с грубичък косъм, изрусена и суха.
Четох препоръки да се стои по-дълго дори с  шампоан, но качествен, някои шампоани за скалп и растеж са с нанасяне на суха коса и по-продължително оставане да действат по етикет.
Но всеки си преценява, просто исках да споделя моя опит.

Общи условия

Активация на акаунт