Грижи за косата - Тема 99

• 52 990
  • 357
  •   1
Отговори
# 150
Според мен всичко си е индидивидуално и до тип коса. И Разбира се до проба грешка. Аз писах по-горе, че по принцип съм със суха коса,, без балсам и маска не мога да се срвша.  В момента обаче нещо много се е омазнила и ме е нелегнал косопад, направо не знам какво да го правя. Sad и стоя малко с маска.

# 151
И такааа,днес сутринта си слагах от тази маска на Шварцкопф,ами хубава е-има ефект за 1минута,аз стоях 2 Simple Smile Мисля,че третия път ще има най-голям ефект,защото косата ми ще е напълно възстановена.Косата се усеща хидратирана,заздравена.Препоръчвам,не е скъпа-11 лева Simple Smile

# 152
И такааа,днес сутринта си слагах от тази маска на Шварцкопф,ами хубава е-има ефект за 1минута,аз стоях 2 Simple Smile Мисля,че третия път ще има най-голям ефект,защото косата ми ще е напълно възстановена.Косата се усеща хидратирана,заздравена.Препоръчвам,не е скъпа-11 лева Simple Smile

Найстина ли има такъв ефект за който говорите.

# 153
Да наистина,поне при мен Simple Smile А аз съм с коса като четка-гъста,черна,дебел косъм,никога не е боядисвана и тн.Ако сте с по-фина коса ще ви се отрази още по-добре.Маската си заслужава Simple Smile

# 154
Да наистина,поне при мен Simple Smile А аз съм с коса като четка-гъста,черна,дебел косъм,никога не е боядисвана и тн.Ако сте с по-фина коса ще ви се отрази още по-добре.Маската си заслужава Simple Smile
Може ли линкна маската.

# 155
Може ли линкна маската.
https://remedium.bg/damaged-hair/essence-ultime-caviar-renew-int … e-mask-200ml.html

# 156
  • Бургас
С хайвер не съм пробвала,но тази е нещо страхотно за косата ми,изглажда ми я перфе,маската е доста гъста-https://www.beauty.store.bg/p176333/essence-ultime-lotus-complex … lor-protect-.html Няма да спра да я хваля,защото действието и при мен е категорично по-добро от доста профи маски.

# 157
  • София
И аз я харесвам, точно колкото и маските на Лореал Профешънъл примерно и малко по-малко от Керастаз. Много я бива Лотус Комплекс. Ползвала съм и хайверената от същата серия (която PELLI е показала в линка). И тя ми хареса, но червената ми е фаворит. Всъщност харесвам много цялата серия за боядисана коса ма Essence Ultime. Косата ми е боядисана, гъста, сравнително твърда, нормална към суха.

# 158
Моята никога не е боядисвана,как да ползвам червената?

# 159
Момичета, търся си продукт, който да придава твърдост и обем на косата. Моята принципно е с мек косъм, а доста продукти, на които съм попадала, са за омекотяване на косата и тя изглежда отпусната и хвърчаща.
Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо?

# 160
Момичета, търся си продукт, който да придава твърдост и обем на косата. Моята принципно е с мек косъм, а доста продукти, на които съм попадала, са за омекотяване на косата и тя изглежда отпусната и хвърчаща.
Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо?

И моят проблем е същия. Плюс това, че е права и много тъничка. Така че подобен продукт много би ми помогнал. Дано някой с успешен опит да даде съвет  Praynig

# 161
О, тези маски ще си ги купя. От БГ ще поръчам да ми ги пратят, че тук търсих- няма ги.

Моята коса също е с мек и с тънък косъм. Обем винаги искам, но да е твърда!
Може би аз не разбирам правилно какво имате предвид под "твърда", но за мен красивата коса е гъвкава и жива. И дори с тънък косъм , моята беше точно такава, преди да ме  подпука косопада.

За хвърчаща коса има много стилизиращи спрейове и антистатик. Или лак за коса пръскайте - Got2b са уникално добри за мен! Друг hairspray не искам и да погледна след като ползвах got2b.
Иначе само Taft преди тях, но те са  на Шварцкопф и двата  Simple Smile

# 162
  • Козлодуй
Точно такова вплътняване му казвам аз на косата искам и аз тъкмо бях намерила такава маска и тя изчезна от пазара ако знаете с какво може да се замести казваше се Шалма кю тен

# 163
Моята коса е с тънък косъм и съм забелязала, че всякакви лакове и пени само я утежняват. Търся по-скоро козметика като маски и шампоани, но ако има и други продукти, съм готова да опитам.

# 164
  • София
Цитат на: PELLI link=topic=99Loris 0011.msg35667592#msg35667592 date=1507663111
Моята никога не е боядисвана,как да ползвам червената?
Ами тя си е за боядисана коса. Поверената маска е по-добра за твоята коса, по мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт