Жената Везни - Тема N°6

• 28 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
А "кралските" числа - 11 и 22 на кого са дадени?! Tired Сигурно някаква специална тежест трябва да носим Confused
Боже, Сашка Васева била везна... ooooh! Срам за зодията ни!

# 571
  • offshore & overseas
Според теорията на Линда няма кралски числа. За 22 не помня много, много, но общо взето е хубаво, то се свежда до 4, а за 4 тя пише, че на такива хора и най-хубавите, и най-лошите им неща винаги по някакъв начин са свързани с четворката. Аз лично имам силно влияние на четворка от името и потвърждавам написаното. Даже две от децата са родени на четворка (31 и 4).

А 11 е по-скоро зле (свежда се до 2, което е едно от най-лошите числа според ЛГ). А както по-горе споменах, 29 се свежда първо до 11, а после от 11 - до 2, и носи негативите и на 11, и на 2. Линда сравнява съдбата на 29-ките със съдбата на Йов от Стария завет. И това е донейде обнадеждаващо, защото в крайна сметка и на нашите улици изгрява ярко слънце.

Но всичко това е нумерология, не астрология. Друга наука, дет се вика. Някога много съм чела и споделям каквото е останало.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 21:43 от Мяуче

# 572
Благодаря за споделеното! Hug Не чета и не искам да чета умишлено, но пък съм любопитна и питам Blush Но толкова ми е достатъчно. Имам своите пропадания, дупки и тъмни моменти, но като цяло не съм нито фаталист нито песимист, по-скоро непоправим оптимист.

# 573
  • offshore & overseas
И аз така. В частта за оптимиста. А иначе - любопитството уби котката.

# 574
Мяуче, коя е книгата на Линда Гудман за нумерологията? Не съм попадала на нея. Чела съм много малко нумерология.

# 575
Боже, Сашка Васева била везна... ooooh! Срам за зодията ни!
Ох, да беше само Сашка! Mr. Green Ами то Ким Кардашиян, то Бориса Тютюнджиева, то Венета Харизанова, то фолкпевицата Райна...
Алекс Раева, Мария Игнатова, Анна и Боряна Шехтови, Диляна Попова поне малко измиват срама. Laughing

# 576
  • България
Ааа, моля, моля.
Пускам от друг форум:
ВЕЗНИ

Съвременни знаменитости зодия Везни:
Моника Белучи Италианска актриса и модел
Стив Бърнс Американски артист
Майкъл Дъглас Американски актьор и кино и телевизионен продуцент
Хилари Дъф Американска актриса
Зак Ефрон Американски актьор и певец
Еминем Американски рапър
Аврил Лавин Канадска певица и автор на песни
Джон Ленън Английски рок музикант, певец и композитор, автор
Гуинет Полтроу Американска актриса
Лучано Павароти Оперен певец
Даниела Пестова Чешки модел
Сюзън Сарандън  Американска актриса
Алисия Силвърстоун Американска актриса
Брус Спрингстийн Американски певец и композитор
Гуен Стефани Американска певица и моден дизайнер
Кейт Уинслет Английска актриса
Катрин Зита-Джоунс Актриса
Известни спортисти зодия Везни:
Мартина Хингис Професионален тенис играч
Мартина Навратилова Чешко-американска тенисистка
Известни политици зодия Везни:
Джими Картър 39-тия президент на Съединените щати
Вацлав Хавел Чешки драматург, есеист, бивш дисидент и политик
Бенямин Нетаняху Министър-председател на Израел
Владимир Путин Втория президент на Русия и сегашен министър-председател на Русия
Лех Валенса Полски политик и бивш профсъюз и защитник на човешките права
Известни учени зодия Везни:
Мигел де Сервантес Испански писател, поет и драматург
Артър Милър Американски драматург и есеист
Алфред Нобел Шведски химик, инженер, новатор
Оскар Уайлд Ирландски драматург
Други известни личности зодия Везни:
Папа Йоан Павел I Папа на Католическата църква.
Източник: http://indigota.com/index.php?topic=7089.0#ixzz4vhfYH4SU
  Още :Известни личности, които са зодия Везни • Джузепе. Верди, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Шустакович, Сен Санс, Николай Рьорих, Есенин, Лермонтов, Оскар Уайлд, Сервантес, Дени Дидро, Нилс Бор, Кардано, Хайдегер, Ницше, Акфред Нобел, Махатма Ганди, Бриджит Бардо, Джон Ленън, Марчело Мастроян
Добавям и Хю Джакман- През 2008 актьорът е определен от списание People за "Най-секси жив мъж в света". Той има щастлив брак от 1996г. със супругата си и се радват на две деца. От звездните двойки с най-дълъг и стабилен брак  newsm10
От Фейсбук: Гизо, Миле, Пиранези, Кийтън, Евлоги Георгиев, Джон Атанасов, Арагон, Видал, Тофлър, Йеронимус Бош, Позитано, Хинденбург, Грийн, Стинг, Гумильов, Конфуций, Мартин Лютер, Октавиан Август, Джалал Руми, Некер, Гайгер, Капоти, Помпей Велики, Сервантес, Люли, Нелсън, Чайковски, Унамуно, Ферми, Караваджо, Мериме, Козимо Медичи, Елиът, Свети Франциск, Рамо, Дондуков, Фицджералд, Еврипид, Фарадей, Боромини, Льо Корбюзие, Хайердал, Каналето, Нилс Бор, Путин, Аксаков, Нушич, Вато, Нансен, Клавел, Пинтър, Мориак, Мориконе, Павароти, Тачър, Айзенхауер, Арент, Вергилий, Удхаус, Фуко, Бен-Гурион, Сен-Симон, Бергсон, Рембо, Ламартин, Гилеспи, Едмондо де Амичис

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 23:18 от MoiraineD

# 577
    А каква зодия е жана му на Хю? Thinking Ха, сега видях - стрелец Grin
    Мауче аз съм родена на 6-ти ...това хубаво ли е Innocent

Вчера разбрах за една позната, че е Везни ...винаги съм си мислела, че имаме много общо с нея ...сега разбрах защо Simple Smile Познавам я от спортния клуб ...едно от общите неща, е че и двете много бързо напълняваме и трудно отслабваме Wink

# 578
    • България
    Тази сутрин мислих за числата в живота ми.
    Когато бях на 33 години се случиха няколко важни и неприятни неща в живота ми.
    Не знам какво е числото 33? Че не е дата от месеца е ясно  Mr. Green
    Съдбовно ли е, случайно ли е?
    Също съм забелязала, че на 14ти не ми се случват хубави работи.
    13ти е ОК. Не ми влияе на нищо, а и черно коте ми е минавало път на 13ти петък.
    28мо число винаги ме натъжава, заради загубата на любим човек. Даже, ако подреждам нещо по списък, често пропускам цифрата.
    Други съдбовни числа май нямам или не се сещам.

sladkoto_agi, преди няколко дни срещнах бивш колега Стрелец- много точен, възпитан и умен човек. ДНКто също ни влияе, едва ли само зодията има значение  Grinning.

# 579
    Как сте везнички ...аз тези дни не се чувствам добре ...хваща ме депресията ...след неприятната новина, която научих онзи ден за смъртта на един мои познат от университета (млад човек на 31) си мисля за живота и колко е непредвидим ...

# 580
    • България
    В нормално за октомври настроение  Mr. Green.
    За да си го повиша, дремя в алито (и не само там) и харча пари  Mr. Green
    Обаче това ми действа за малко и после пак си се чувствам октомврийско.  Cry

# 581
    Лошото при мен е, че знам какво искам да ми се случи, но за някой неща трябва търпение ...а то става все по-малко ...

# 582
    В нормално за октомври настроение  Mr. Green.
    Мда... лашкам се от пълно скапване до пълна самоирония Sick Mr. Green Иначе интересно реагират хората около мен, ма да не ви занимавам и без това такъв сарказъм ме е налегнал, че кой знае какво ще кажа по въпроса.
    Мен пък финансова съвест ме е обзела! Кучето облякох вчера и за друго стотинка не съм похарчила за себе си тези дни. Нямам никакво желание за това.
    Абе... скапана работа! Tired

# 583
    • offshore & overseas
    Мяуче, коя е книгата на Линда Гудман за нумерологията? Не съм попадала на нея. Чела съм много малко нумерология.
    Ще я потърся, не помня как се казва (може би е просто Нумерология). Преди 25 години имах всичките книги на Линда, после ме хванаха лудите и ги изхвърлих. Сега съжалявам, ама, след дъжд - качулка. Както викаше майка ми „импулсивна тъпа твар“.Joy

За онези, които се интересуват, в теорията на Линда, а и въобще в нумерологията всички числа се свеждат до едноцифрени (тоест до цифри), след което се тълкуват. Всяка цифра си има значение.

Други нумеролози смятат числата 11 и 22 за кралски числа, с особен заряд (и мисия), но отдавна съм забравила подробностите.

Аги, мисля, питаше за 6, шестицата е хубаво число, с ориентир към семейството и дома. Шестиците са отговорни и съвестни хора, може би повече от нужното (защото са отговорни към всички, но забравят за себе си).

MoiraineD, 33 се свежда до 6. Само че за шестицата не е характерно онова, което за 4 и 8 (че при човек със силно влияние на 4 или 8 всички хубави и лоши събития и пр. се въртят около числото 4). Може би събитията, които свързваш с 33, имат и връзка с дома и семейството?

Аги, миналия октомври и аз получих една такава новина, но за много близък човек. Мой първи братовчед почина, само на 36 г. Много тъжна история.Pensive

Октомври и на мен не ми е месец, но го обичам. И от 10-15 години поне обичам есента, понеже е изключително богата на багри и аромати, които ме връщат в детството.Blush

П.П. И аз съм се хвърлила на дребни покупки за дома, като отвързана съм.

# 584
    • България
    Лошото при мен е, че знам какво искам да ми се случи, но за някой неща трябва търпение ...а то става все по-малко ...
     Има и по-лошо, да знаеш какво искаш, но да е невъзможно да се случи. Така че, за теб определено има надежда  Hug.
    В нормално за октомври настроение  Mr. Green.
    Мда... лашкам се от пълно скапване до пълна самоирония Sick Mr. Green Иначе интересно реагират хората около мен, ма да не ви занимавам и без това такъв сарказъм ме е налегнал, че кой знае какво ще кажа по въпроса.
    Мен пък финансова съвест ме е обзела! Кучето облякох вчера и за друго стотинка не съм похарчила за себе си тези дни. Нямам никакво желание за това.
    Абе... скапана работа! Tired
     Занимай ни, моля. И аз наблюдавам Скорпито, как внимателно подхожда, знаейки за предубеждението ми към месеца. Ноември сигурно ще ми върне с лихвите  Joy
    Скрит текст:
    Ще я потърся, не помня как се казва (може би е просто Нумерология). Преди 25 години имах всичките книги на Линда, после ме хванаха лудите и ги изхвърлих. Сега съжалявам, ама, след дъжд - качулка. Както викаше майка ми „импулсивна тъпа твар“.Joy

За онези, които се интересуват, в теорията на Линда, а и въобще в нумерологията всички числа се свеждат до едноцифрени (тоест до цифри), след което се тълкуват. Всяка цифра си има значение.

Други нумеролози смятат числата 11 и 22 за кралски числа, с особен заряд (и мисия), но отдавна съм забравила подробностите.

Аги, мисля, питаше за 6, шестицата е хубаво число, с ориентир към семейството и дома. Шестиците са отговорни и съвестни хора, може би повече от нужното (защото са отговорни към всички, но забравят за себе си).

MoiraineD, 33 се свежда до 6. Само че за шестицата не е характерно онова, което за 4 и 8 (че при човек със силно влияние на 4 или 8 всички хубави и лоши събития и пр. се въртят около числото 4). Може би събитията, които свързваш с 33, имат и връзка с дома и семейството?
    Скрит текст:
    Аги, миналия октомври и аз получих една такава новина, но за много близък човек. Мой първи братовчед почина, само на 36 г. Много тъжна история.Pensive

Октомври и на мен не ми е месец, но го обичам. И от 10-15 години поне обичам есента, понеже е изключително богата на багри и аромати, които ме връщат в детството.Blush

П.П. И аз съм се хвърлила на дребни покупки за дома, като отвързана съм.

Да, имат връзка- със загуба на най-близкия ми човек- брат ми, развод и т.н. Всичко накуп, за по-интересно.

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 12:25 от MoiraineD

Общи условия

Активация на акаунт