Жената Везни - Тема N°6

• 28 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз тези дни много харча...........уливам се дори.Така се лекувам обаче.Разсеяна съм.Имам чувството,че незнам накъде ходя.От едната стая до другата забравям за какво съм тръгнала.Искам промяна.Пак ме е подгонило това чувство.Искам да избягам накъде сама.За седмица поне.За капак ме търсят бивши.Най настойчиво е Телето.А какви ми ги говори Rolling Eyes

# 586
  • Пловдив
Есента започва в едно новолуние в знака на Везните.
Темата за връзката ни с другите, но и със самите нас, излиза на преден план. Чудесният елемент идва от това, че ще можем да подобрим тази връзка, да пуснем старата енергия и да се насочим към новата. Новолунието ще се случи точно на 19ти октомври в 22:12ч. 
https://www.edna.bg/astrologia/utre-nastypva-novolunie-vyv-vezni … zhelaniia-4650429

# 587
Есента започва в едно новолуние в знака на Везните.
Темата за връзката ни с другите, но и със самите нас, излиза на преден план. Чудесният елемент идва от това, че ще можем да подобрим тази връзка, да пуснем старата енергия и да се насочим към новата. Новолунието ще се случи точно на 19ти октомври в 22:12ч. 
https://www.edna.bg/astrologia/utre-nastypva-novolunie-vyv-vezni … zhelaniia-4650429

В сайт astro.com видях, че новолунието се пада в моя 5 дом, но не съм сигурна какво значи точно ..

# 588
Искам да ви кажа, че неимоверна радост ми носи да виждам лицето на човек, когото обичам, в момента в който отваря кутията с неочакван подарък! Този миг е безценен! Всички се превръщат в деца, с грейнали очи, стъписани и усмихнати Grinning и изненадата е нарисувана на лицата им по толкова прекрасен начин! Онзи ден и днес изненадах,  и надявам се много зарадвах двама души, които много обичам. Отварянето на едната кутия го видях с радостта, изненадата и детското, което всеки пази в себе си, и беше много сладко! Днес пък приятелката ми в Норвегия си получи ботушките. Grinning Не можах да я видя, но пък я изненадах яко. Много е щастлива, а аз ужасно се радвам, че я изненадах приятно. Ей такива моменти ми зареждат душата! Heart
И когато се случат така, обират негативите от загубата на 35 годишно приятелство... и горчивината от това. Очите ме болят...
РД наближава, а аз съм нечовек просто! И защо е тая мъка всеки път?! Непоносимо... Persevere

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 23:08 от X-RayLily

# 589
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много добре те разбирам X-RayLily.Обожавам да правя подаръци.Мога цял ден да обикалям в търсене на подходящия подарък за скъп човек.Способна съм и последните пари да си дам,за да зарадвам някой.
Иначе като мине РД ще се оправиш  Mr. Green

# 590
Много добре те разбирам X-RayLily.Обожавам да правя подаръци.Мога цял ден да обикалям в търсене на подходящия подарък за скъп човек.Способна съм и последните пари да си дам,за да зарадвам някой.
Иначе като мине РД ще се оправиш  Mr. Green

И аз обичам да правя подаръци на любими хора и на хора, които ще ги оценят, дори и да е нещо малко ...давала съм и последните пари ...Мен треската и депресията ме хвана след РД ..дано мине по-скоро ...

# 591
  • България
Много тъжно стана в нашата тема  Confused.
Не мислех, да пиша, какво ме направи днес щастлива, но пък ако сравните тревогите си с моите преживявания, може да се почувствате щастливи с това, което имате  Hug.
  Та така- тази нощ сънувах близките си до мен, брат ми, майка ми, баба ми, цял ден съм щастлива, сякаш наистина бяхме заедно тази нощ.
  Благодаря на въображението и подсъзнанието си за прекрасния подарък за предстоящия РД.
Имате ли любимите хора до вас, значи имате много  bouquet.

# 592
На хоризонта при мен се появи мъж. Със смесени чувства съм. Confused

Тази вечер настъпва.Новолунието, а аз се разколебах да пиша ли желания или не.

# 593
Аз не съм писала, чувствам се малко объркана от това новолуние ...и аз много сънувам ...
НеЖност разкажи за мъжа, защо си объркана?

# 594
  • Пловдив
Мили, прекрасни Везнички, днес е моят специален ден и благодарение на любимите ми хора и приятели е наистина много специален! Обикновено това е ден за равносметки и премисляне на отминалата година, но по изключение днес за мен беше много спокоен, усмихнат и пълен с изненади!
Тази година изгубих едно приятелство, спечелих една любов и бях подкрепяна от семейството ми в много труден житейски момент, но се надявам всяка една от нас да има една по- уравновесена и успешна година до следващия си РД!

# 595
Честит Рожден Ден, steli! bdbaloni
Прекрасни пожелания, благодаря! bouquet Да ти се връщат многократно! bouquet

Относно мъжът... Той е зодия, която не долюбвам Mr. Green Излязохме на приятелска среща на по кафе, но се разочаровах. Показа типични за зодията си черти.
Днес пък случайно разбрах, че май си имал приятелка. Дали е все още с нея или не, общият ни познат не знае.

# 596
  • България
Мили, прекрасни Везнички, днес е моят специален ден и благодарение на любимите ми хора и приятели е наистина много специален! Обикновено това е ден за равносметки и премисляне на отминалата година, но по изключение днес за мен беше много спокоен, усмихнат и пълен с изненади!
Тази година изгубих едно приятелство, спечелих една любов и бях подкрепяна от семейството ми в много труден житейски момент, но се надявам всяка една от нас да има една по- уравновесена и успешна година до следващия си РД!
Много здраве и щастие ти желая  bouquet

Дано всички застанем в равновесие или поне по-плавно да наклоняваме везните  Grinning.

неЖност, каква е зодията, ако не е тайна  Grinning.
Нали знаеш, че Везните сме любознателни  Grinning.

# 597
Честито, steli-ssd! bouquet Прекрасно е да приемаш рожденият си ден с радост и удоволствие. Пожелавам ти освен здраве, винаги да имаш близките си хора около себе си и никой от тях никога да не те предава!

неЖност, да знаеш, че сме в очакване заедно с теб.  Heart Eyes Hug

# 598
Честит рожден ден Стели! bouquet Много здраве и щастие.

# 599
Здравейте Везнички Hug
И аз съм на вълна харчене от петък ме е обвзела тази вълна и се разделих с една значителна сума, която не беше предвидена за харчене, но здраве да е.
Честит рожден ден и от мен на Стели Flowers Rose

неЖност, моля сподели коя зодия е човекът...Hug

А при мен един рак се опитва да ми привлече вниманието голямо писане вече втора седмица, поне е доста забавен. Но като не съм се сблъсквала с мъж от тази зодия и дори не знам какво да очаквам..или по добре нищо.Вие какво мислите за тези раци? за капак един бивш иска да се намеси (дева) какво им става на тези бивши не знам.Rolling Eyes

Забравих да допълня, че и аз обожавам да правя подаръци с повод и без повод Hug

Общи условия

Активация на акаунт