Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 809
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
😂😂😂 поне можеш да стъпваш хахаха

# 421
Я давайте да сравняваме пупите Ето моята 29 г.с

# 422
А ти сигурна ли си в датата на зачеването на бебо? Ако си имала по-ранна овулация, тогава има и друга причина бебчо да върви малко по-напред.
Simple Smile)) не, все това си мисля, че никак не съм сигурна в овулацията си. Определено не ми е по часовник, иначе бебо щеше да се случи месеци по-рано Simple Smile
За съжаление няма как да съм сигурна. Но пък ако беше грешна овулацията, би трябвало от самото начало да върви по-голям, не е ли така? А те чак в 29 го измериха по-голям.

# 423
32 г.с.

Х

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 08:26 от Lizzy*

# 424
Оле колко сте хубави (макар и без глави) 😍 Супер коремчета и крачета

# 425
Тони, не се тревожи и най-вече не се ядосвай толкова, това е по-вредно за бебче. А стойностите за размери по ехограф нали знаеш, че дават доста отклонения особено в 3-ти триместър, така че може изобщо да не е толкова голям бебока. Ще се вземат нужните мерки и всичко ще е наред  Wink
Ема, ти ме разби с това с майка ти  Shocked надявам се да не стигаме до такива крайности!
Лизи, почти всички дрешки, които взимам са поне 0-3, имам  супер малко за новородено, защото все си мисля, че ще ми е голямо бебето  Mr. Green А и големите може да се сложат на по-малко бебе, но малките така ще си останат. Една мама в Лидл ми каза, че техните дрешки били по принцип малко по-големи.

# 426
Не, не, аз също купувам 0-3, но онези блузки, които ми се паднаха са си за 6 месеца и определено ще останат за по-натам. А за уголемените дрешки и на мен днес една мама ми го каза Simple Smile

# 427
Размер новородено не взимам и аз. Предупредиха ме, че някои деца го надрастват още преди раждането Grinning .
Целувки, мами, прекрасни сте! Пу-пу!

# 428
Момичета явно тези дни не са ни дни . От седмица-две имам болки като преди цикъл и все си мисля,че са тези подготвихелните,но прочетох тук из сайта ,че има ли болка не е на хубаво . Отделно на моменти,като ставам от дивана не мога да си изпъна кръста. Все едно стомаха ми е стегнат и свит. Не се самонавивам на нищо ,но посах на моята аг и утре вечерта съм на преглед и на тонове. Друго което ми се случи е след 2 месеца затишие от страна на мм ,онази вечер ми се отвори парашута и станното ми беше ,че все едно не го усешах като преди. Малко ме е срам да коментирам това ,но дали е възможно да съм от случейте с ранно разкритие или нещо подобно.... Пххх май се филмирах вече 😂😂😁 а отделно пия 3х2 магнерот и но-шпа

# 429
И аз от вчера усещам леки предменструлни болки и си мисля дали не е от притеснение. Ако кажа на приятеля ми, че искам пак да ходя на преглед, вече не знам какво ще ме направи. Всяка седмица съм някъде по болници и доктори, а той няма никакво ама никакво доверие на медицината и лекарите и даже аналгин не пие.

# 430
Симонка, аз мисля, че е нормално да го усещаш по-различно, защото се разширяваш по време на бременността и усещането се променя. Аз усещах същото и дълго след като родих, а след раждането жената е и по-суха и повече стимулация ми трябваше...Няма нищо срамно да го коментираме това. При нормално раждане пък има и дискомфорт в началото заради шевове и прочие.
Болката не е хубаво нещо. Нека те прегледат за собствено успокоение.

# 431
А ти защо ходиш толкова често ? Предполагам те гледат и биха видяли ако нещо тръгва на криво ... 😐

# 432
А ти защо ходиш толкова често ? Предполагам те гледат и биха видяли ако нещо тръгва на криво ... 😐
Защото ми е толкова акъла....от малка съм си леко хипохондричка и сега съвсем съм се отприщила

# 433
Аз да ви кажа, че днеска много набързо взех решението че няма да раждам в Майчин Дом....много ме ядоса моя лекар на прегледа който ме следи и трябва да ме изражда, няма да коментирам с какво но си казах майната му, светило не светило най-важното е аз да се чувствам добре с лекаря с който съм. В крайна сметка това си е моя момент, затова реших че утре се записвам в Надежда:) Имам приятелка която работи там и ще.подаде една ръка помощ че в толкова късна бременност да ме вземат под крило:))) Реших хем да ви се оплача, хем да се похваля. Само се моля с бебчо всичко да е наред защото единствената причина да се чодмотавам из Майчин Дом беше заради неонатологията им. Само незнам понеже съм се записала отделно и на ЖК в МД, как трябва да се отпиша се чудя...ще звънна да проуча утре. Трябваше когато бях на един преглед в Надежда по друг повод? Вече бях бременна, като влезнах и казах на ММ вечерта че направо като видях какви са условията ми се отщя да раждам в МД. Още тогава трябваше да повярвам на чувството си че това ще е този път мястото:)

# 434
Тони ,значи няма да те мисля 😁
Ема - ами честито ! Със здраве да си родиш и да останеш доволна ☺💋

Общи условия

Активация на акаунт