Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 780
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Сега четох ,че след 33гс бебчо започва да расте с около 500гр седмично 😳 Което значи ,че поне още 2 килограма имаме повечето до термин 😁 Дали е вярно ? Не вярвам много и на сайтовете ,но все пак ...

# 616
Еха, започнаха 45 дневните болнични. Сякаш вчера се запознавахме, а гледаме към края..
Аз до тук съм качила 7.5 кг. Като за 3 седмици само 600 гр. Изненадвам се от себе си. Очаквах да съм голямо прасе. Вече нямам търпение да видя дребчо в петък, 3 седмици не съм го виждала. Само виждам разходки и хълцане в корема Wink
Голям спор е у дома за количката Sad
Легло поръчахме.

# 617
Симона, нещо не излизат сметките ако е така. Ако грубо до 33 г.с. са по 1.5-2 кг. (или отгоре) още 6- седмици по 500 грама ще излязат по 5-6 кила в 40 г.с.

# 618
Сега четох ,че след 33гс бебчо започва да расте с около 500гр седмично 😳 Което значи ,че поне още 2 килограма имаме повечето до термин 😁 Дали е вярно ? Не вярвам много и на сайтовете ,но все пак ...
Е това чисто математически е абсурдно😂😂😂Бременността е 40 гестационни седмици, от 33 до 40 са 7 седмици, по 0,5 кг = 3,5 кг само за този период + 2-та кг от преди това....трябва да раждаме бебета по около 5,5 -6 кг😂😂😂 Айде няма нужда😂😂😂Накупила съм малки размери, трябва да се употребляват😄
Симона, струва ми се някой го е подгонило шубето🤔😝🤗Направи си един чийзкейк и се успокой💐

# 619
Охххх как само 8кг си качила Sad Ама направо яд ме хваща на мен 😂😂 и то имаш 2лг бебе , 1 плацента , 1 вода ... тоест нямаш излишен кг ,което е супер за теб ❤💋

# 620
  • София
Тъкмо де отгледани бебета Simple Smile
Аз знам , че наддават около 200 гр на седмица след 32. На мен ми казаха с тоя темп 3800 ще видим вярно ли е или само спрягат изречения както винаги.

# 621
Не знам и аз. Избягвам да се тегля, но като го направя чак се смайвам от себе си. Началните ми килограми да доста. Важното е бебчо да расте, аз после ще мисля за килата.

# 622
  • София
Много ясно аз тръгнах от 51 сега съм 69 . Всички казват щото слаба съм била. Първия път същото . 10 като оставим в болницата готово .

# 623
200 е добре , но 500 ми звучи много .... то излиза ,че всички чакаме над 4500 бебета хахахах

# 624
По 200г. качват на седмица оттук нататък Wink

# 625
  • София
Браво, Лизи за голямото бебче.
Симона, и моя термин е на 05.10. Защо да е рисковано на 01.10? Оф, притесних се. Ние се гласим за секцио последните дни на Сертември. Дано устискам до тогава, че доки го няма, а и бебето е с повече от седмица напред. Последно беше седалищно и то бил с краката надолу, а не в сгъната поза. А аз се чудя защо го усещам предимно в пик мехур и слабините.  Другата седмица съм на преглед, да видим колко е пораснал и дали пък няма да реши да се обърне. Интересно, че на по-предишния преглед ми бяха казали главично. Може ли да са объркали или все още си се въртят?
Момичетааа, не остана. Днес си взех 45 дневния, и нали доки няма да го има, и няма да ходя повече, та акушерката като ми пожела успешно и леко раждане и се спекох. Май ще си приготвя и сакче за болницата, за всеки случай.
Аз пък по моя кантар съм качила камо 7 кг. Възможно ли е? Но започнах от доста!
P.S. Толкова бързо изписвате страничките, че като започна да чета и си решавам какво до пиша или да отговоря на някой, и като стигна да края, установявам, че темата вече е изчерпана и сте на друга и няма смисъл. Хаха

# 626
И моят термин е за 9.10., но искат да го вадят последните дни на септември.

# 627
Ами защото колкото по-близо до термин ,толкова по-възможно да започне нормално раждане . Трябва да избера от 25 до 29 ден..... макар,че каза че може и да опитаме на 1ви ,но рискуваме

# 628
Е спокойно, то дори и да започне, ще има време да реагираш и да се свика екип за спешно секцио. Бебето при първо раждане не вярвам да влезе толкова бързо в родилния канал, още повече ако се е задържало седалищно. Аз както бях със седалищно бебе, родих секцио 5 дни преди термин без никакви индикации за раждане.
Сега обаче ми е втора бременност и не знам как ще се развият нещата, но се надявям да устискам до края на септември Simple Smile

# 629
Ами не знам . Има логика в думите ти наистина . Но аз съм и с контракции... не знам дали и това е от значение ,защото едва ли 5 дни са чак такава разлика . Нищо Simple Smile не е чак толкова важна датата колкото да мине всичко нормално

Общи условия

Активация на акаунт