Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече

• 41 748
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Сливен
Ние имаме кошара 3/1 от пьрвото дете и Ще прлзваме него, а ще купим ново легло за баткото. Иначе и ние се оглеждаме за пелетна камина.

# 436
  • София

Е, аз си виждам корем, но не знам колко трябва да е голям в 5-ти месец съм все пак...ако до 8-ия не си личи, сигурно ще се побъркам. Thinking
Ами то няма "колко да е голям корема" по което и да е време на бременността. Това е мн индивидуално. Мн зависи и как точно е разположена матката.

# 437
Аз също съм харесала дървено легло.
 Но много се чудя за тези плетени кошници за бебета или тези тип люлка с цел по лесно пренасяне от стая в стая. Какво ви е мнението?
След това се чудя кога е по-удачно да се вземе помпата сега или като излезем от болницата?
И ръчна или електрическа?

# 438
  • Бургас
И аз оглеждам тези плетени кошчета в olx,иначе ми се струват скъпи, а Едва ли ще се ползват повече от 3-5 месеца.
С баткото помпата ми трябваше в болницата, нямах и ММ купува, но я подарих после....

# 439
За тези кошници, който в ползвал около мен,  само хубави неща ми е казвал. Казват че са мн удобни.

# 440
  • София
Ние сме се спряли на това легло. Ще мога да го местя, вечер до спалнята, а през деня до стената.

За ремонта искам да пребоядисаме спалнята, а живи и здрави след като се роди бебето и лятото ще подготвим и негова си стая.

Корема почна да си личи - 20с6д, но само когато съм с прилепнали дрехи. Днес ще видя колко кг съм качила, ме съм на ЖК.

# 441
А какво мислите за транформиращите се легла, например за това:https://www.pakostnik.com/bg/transformirascho-se-leglo-70-160-bj … maxi-plus-lorelli Simple Smile На мен много ми харесват, а и са много практични.
Аз корем имам от 2рия месец, вече съм 19г.с. и съм все едно в 7ми месец, по принцип не съм пълна, допълнителните 5 кила съм ги разпределила май 1кг по тялото и 4 в корема Anguished Хубавото е че в момента съм в състояние на покой, от 1 месец не съм качила почти нищо, направо ви се чудя на вас, които почти нямате кореми. Казват че с първа бременност късно проличава, да не би да ми пролича толкова бързо защото миналата година по това време имах мисед... Thinking

# 442
Ако имах място за трансформиращо, нямаше да се чудя.
Според мен ще ти е много удобно за всички козметични неща и дрешки на бебо, пък и има голяма перспектива след трансформацията.

# 443
Имаме дървено легло от каката, но тя почти не го е ползвала, само малко като новородена и после съм я слагала вътре като взе да става, иначе спи при мен. Започнах да я оставям в нашето легло, защото ми беше много по-лесно докато я кърмех - почти не усещах нощем. Но така си и свикна, сега не мога да я накарам да се премести
Относно това с удрянето на главата - да, случва се понякога наистина, като вземе да се изправя, аз май някакво одеало бях взела да слагам, не си спомням точно
Сега много съм харесала това, ама само го харесвам, защото сумата е Dizzy Face
https://www.hippoland.net/chicco-mini-koshara-na-1-nivo-next-2-m … 79339-490-680-720
Според мен помпата си е нужна в болницата, по-удобно е, аз ползвах една Авент дадена ми от позната, от която съм много доволна, но я върнах и сега се чудя дали да взема втора употреба, нещо ми е кофти идеята

# 444
Dangel 85, вчера попаднах на по- евтин вариант на подобно легло на bebe stars във вис виталис и е почти 300лв
http://www.visvitalisbg.com/bg/product/bebeshko-koshche-side-to-side-beige/28150
Може да погледнеш и сравниш. Иначе видях че на 29.09 във вис виталис има 20% на продукти с марка chiko( но незнам дали на всички продукти с тази марка), може да провериш за всеки случай

# 445
dream16, благодаря ти, наистина много прилича, а цената е значително по-ниска, но пак не ми се дават толкова пари, мислех си за нещо втора употреба. Обаче това chicco и втора употреба държи цена и в Английските сайтове

# 446
Момичета,аз харесах люлееща кошарка,има едни мини шкафчета,които ще сложа отдолу и ще използвам за гардероб.Мисля че е добре за бебето,а и цената е добра.

# 447
  • София
Dangel 85, някъде гледа дървени подобни, които могат да си стават и на нормално легълце, по- късно ще се пробвам да го намеря, че и цената не помня.

# 448
  • 2860 км северно от Екватора
Ако имах място за трансформиращо, нямаше да се чудя.
Според мен ще ти е много удобно за всички козметични неща и дрешки на бебо, пък и има голяма перспектива след трансформацията.
И аз ако имах място, щях да взема дървено легло със повивалник и отделно сгъваема кошара, но мястото ми е ограничено и не мога да запуша стаята с една кошара. Rolling Eyes Иначе ми харесват, имат люлеещ механизъм, шкафчета за дрешки...ще се ползва по дълго от преносимата кошара.

# 449
  • София
Аз пък трансформиращите легла не ги харесвам. Знам ли какво ще искам, докато детето тръгне да ползва голямото легло, а и то самото ще има вече мнение и искания Simple Smile
dangel_85 в сайта на baby.bg съм гледала подобна за 260 лв.

Аз днес бях на ЖК. Док ми се поскара, че съм качила 3 кг. Бебето е добре и каза, че е една прекрасна госпожица, но дълго оглежда, че беше със свити крачета. На ФМ в 12 седмица ни казаха 90% мъж, та сега съм в шах. Днес щях да купувам шапка, но ще видим утре на ФМ какво ще кажат, че нямам търпение да пазарувам вече Hug

Общи условия

Активация на акаунт