RYANAIR - 9

• 62 681
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Нали този списък, който пуснаха е окончателен?

# 466
Не разбирам истинската причина, поради която го причиниха това неудобство, дано да си заслужава!

Налага им се, защото по една или друга причина внезапно са останали без пилоти. Никой не е толкова луд да го прави това ей-така без причина, то ще им струва няколко десетки милиона за обезщетения (ако ви отменят полет по-малко от 14 дена предварително, дължат обезщетение до 400 евро, освен връщането на парите или безплатна промяна).

# 467
За пръв път пътувам без чекиран багаж и имам няколко въпроса.Парфюмите , лосионите и пастата за зъби в някакъв специален плик ли трябва да са сложени или може в обикновенна прозрачна найлонка до 1 литър.
Второ как стои въпроса с лекарствата-винаги си нося още повече че пътуваме с децата и да имам нещо под ръка,но съм ги слагала в чекирания.Сега мога ли да си нося лекарства(таблетки) и последно мога ли да нося селфи стик в ръчния багаж.
Не видях на първа страница да пише.

# 468
Може всичко, течностите може да се наложи да ги слагате в друго пликче, на ще ви дадат на проверката,само да не са много, максимум 10 бройки по 100 мл...

# 469
  • София
Няма проблем за лекарствата.
Парфюми, лосиони, паста за зъби  - в опаковка до 100 мг, имаш право на общо 1 литър течности. Плика е с обем 1 л.
За стика не знам.

# 470
Извинявам се за тъпия въпрос, но стюардите говорят ли на български или само на английски?

# 471
  • Варна
Ние летим на 25.10 за Кьолн, не видях засегнати полети за там, но малко ми е на тръни още...

# 472
  • Русе
Извинявам се за тъпия въпрос, но стюардите говорят ли на български или само на английски?
Зависи на какви ще попаднеш. По припцип сред тях има и българи.

# 473
  • В две мъжки сърца
Направих резервация средата на август и сега като я преглеждах видях, че липсва една буква във фамилията на мъжа ми. А проверих сто пъти.... Толкова съм сигурна, че беше правилно написана. Пробвах да я сменя и ми показа такса 110 евро!!! То билетите за трима отиване и връщане са ми толкова!!! Утре ще пробвам в чата, дано имам късмет да е безплатно. Пролетта пак беше сгрешена една буква и ми я смениха, дано няма промени от тогава.

# 474
Зависи на какви ще попаднеш. По припцип сред тях има и българи.

Питам, понеже английският ми е много зле говоримо. Другият вариант е да комуникираме на немски език Rolling Eyes

# 475
  • София
Невинаги има български екипаж, но то не се налага особена комуникация, най-много ще се наложи, ако искате нещо за ядене, но може просто да го посочите или да кажете сандвич/сникърс/кола, ще ви разберат. И в началото и в края по едно Hello. По принцип не се впускат в дълги разговори и показват и с ръце какво искат, примерно затягане на колана.

# 476
http://www.desant.net/show-news/41650
Кои полети се смятат за дълго разстояние?

# 477
Предполагам за разстояние над 3500 км, или поне така прочетох newsm78 А това за официалния сайт са пълни глупости. Работи си съвсем нормално.

# 478
Направих резервация средата на август и сега като я преглеждах видях, че липсва една буква във фамилията на мъжа ми. А проверих сто пъти.... Толкова съм сигурна, че беше правилно написана. Пробвах да я сменя и ми показа такса 110 евро!!! То билетите за трима отиване и връщане са ми толкова!!! Утре ще пробвам в чата, дано имам късмет да е безплатно. Пролетта пак беше сгрешена една буква и ми я смениха, дано няма промени от тогава.

Аз така бях написала фамилията на един от пътуващие на кирилица. Писах им в чата, оправиха го безплатно.

# 479
  • София

Аз така бях написала фамилията на един от пътуващие на кирилица. Писах им в чата, оправиха го безплатно.

Приятелка резервира два полета и въпреки, че специално ни помоли да и изпратим копие от лк или точно изписаните имена в резервацията ги беше написала на кирилица  Mr. Green. Всичко се оправи с чата, при това съвсем лесно. За една буква, няма да има проблем.
Преди десетина дни пътувахме.

Общи условия

Активация на акаунт