RYANAIR - 9

• 62 397
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И други са купували билети от горния сайт. Споделяли са тук, пътували са.
Цените са по-високи отколкото ако билетите се купят от самия Райън.
Но за друг път ще знаете - директно, не през посредник.

# 661
Благодаря Ви за бързия отговор, че се бях притеснила доста. Остава ми само да чакам да издадат бордните карти два дни преди полета : ))

# 662
  • Варна
Въпреки, че ми стана неприятно за отменения полет, стм доволна от бързината, с която ми върнаха парите. Също така с ваучерите печеля към 30Евро повече от общата сума, която бяхме платили (2 възр+1дете).

Я кажете вие каква дестинация избрахте за новите билети? Чудя се в началото на Март къде ще е добре да отидем, та събирам идеи.

# 663
  • София
Аз нямам ваучери, но началото на март бих летяла някъде по на юг, на по-топло място.
То си зависи и от цените на хотелите,   наем на кола и къде ще ви е интересно.
Ако има полети за Барселона - екстра би ми дошло.

# 664
ПО 3 март сме били в Барса - топличко, слънчево, чудесно време!

# 665
  • София
Аз купих за Милано, но за началото на февруари. Още не съм сигурна, че ще ги ползваме обаче Simple Smile Трябва да проуча хотелите..

# 666
Въпреки, че ми стана неприятно за отменения полет, стм доволна от бързината, с която ми върнаха парите.
А знаехте ли, че можете да смените безплатно билетите до която и да е дестинация от което и да е летище, стига полетите да са в рамките на две седмици преди или след отменените?

# 667
  • София
Въпреки, че ми стана неприятно за отменения полет, стм доволна от бързината, с която ми върнаха парите. Също така с ваучерите печеля към 30Евро повече от общата сума, която бяхме платили (2 възр+1дете).

Я кажете вие каква дестинация избрахте за новите билети? Чудя се в началото на Март къде ще е добре да отидем, та събирам идеи.

Аз също имах отменени полети до Рим и обратно, върнаха ми парите, но за какви ваучери говорите вие? Аз не съм получила.

# 668
На предната страница последния ми отговор е с линк към стр.41 от темата, пост от Nedy Ivanov-  с подробно описание относно ваучерите.

# 669
  • Пазарджик, България
Здравейте!
Може ли да ми кажете горе-долу във какъв срок връщат парите по сметка? Нашият полет го отмениха миналата седмица, а пари още няма....само ваучери Thinking!

# 670
  • Варна
Въпреки, че ми стана неприятно за отменения полет, стм доволна от бързината, с която ми върнаха парите.
А знаехте ли, че можете да смените безплатно билетите до която и да е дестинация от което и да е летище, стига полетите да са в рамките на две седмици преди или след отменените?

Да, знаех за това, но полетът беше част от други пътувания, а точно на тази дата ми трябваше полет.

Що се отнася до останалите въпроси, получих парите за по-малко от седмица.

# 671
Здравейте, имам въпрос относно плащането на билета. С каква карта е по-добре да се плаща и правят ли проблем, ако имената на билета и картата са с различни имена т.е на различни хора?

# 672
Не, не правят. Редовно с моя карта купувам билети за ММ и за дъщеря ми.

# 673
Цитат

Ние взехме полети до Рим през декември и Милано през март, с идеята да посетим Комо и областта. Исках до Барселона, но билетите бяха доста по-скъпи и затова предпочетох варианта две пътувания, ако успеем разбира се.
Имах желание и за Санторини, но е доста преди сезона.

# 674
  • София
На предната страница последния ми отговор е с линк към стр.41 от темата, пост от Nedy Ivanov-  с подробно описание относно ваучерите.
Благодаря Galettta, малшанс, резервацията ми е септември, а дават ваучери за резервации направени от 01.10 до 31.10.2017.

Общи условия

Активация на акаунт