RYANAIR - 9

• 62 391
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Трябваше на първа страница да се закове информация и за водата освен за пресата за коса Wink

След проверката на багажа, вода може да се купи от безмитния магазин. В самолета се продава, но е много по-скъпа. Коментираше се, че някои си носят в багажа празни бутилки и ги пълнят от тоалетната.

Писали сме заедно с clevermary Simple Smile

# 691
Здравейте,
Някой знае ли дали мога да си взема пюрета за бебето в ръчния или куфара?
Благодаря😊

# 692
Ха, подсещате ме с горните въпроси. На връщане от Малта, след чекинга (там) имаше безмитен. Харесахме си страхотни сувенирни бутилки вино, но не посмяхме да купим - бяхме с ръчен багаж. Може ли алкохол, закупен от там, да се качи на борда?  newsm78

# 693
  • София
Разбира се, че може - всичко купено след проверката се качва без проблем. Води се проверено и безопасно.
Слагат го в торбичка и с нея на самолета. Не е проблем с бройката ръчен багаж, не го надвишава.

# 694
  • София
Може, разбира се, иначе защо ще го продават, едва ли е препоръчително човек да изпие бутилка уиски, за да не я качва в самолета. Grinning

След проверката вече може да се купуват всякакви течности, няма проблем. Забранено е единствено пиенето на внесен алкохол в самолета. Това е с цел стюардите да могат да следят пътниците колко пият, да няма ексцесии.

Има обаче една тънкост с багажа, на някои летища пликче от безмитния може да се вкара като допълнителен багаж, на други обаче съм виждала да правят забележка и да искат да се вкара в общия багаж. За една бутилка не съм виждала да правят проблем, но за пълен догоре плик, направиха.

# 695
  • София
На кое летище са правили проблем за пълната торба?

# 696
Здравейте,
Някой знае ли дали мога да си взема пюрета за бебето в ръчния или куфара?
Благодаря😊
Може, да! Само ги извадете от багажа, за да минат специална проверка.

# 697
Ха, подсещате ме с горните въпроси. На връщане от Малта, след чекинга (там) имаше безмитен. Харесахме си страхотни сувенирни бутилки вино, но не посмяхме да купим - бяхме с ръчен багаж. Може ли алкохол, закупен от там, да се качи на борда?  newsm78
Може, слагат го в т.нар. Steb плик с касовия бон и го запечатват.

# 698
Благодаря на всички за отговорите. А на детето може ли да му се направи сандвич, или трябва да е запечатана храната - бисквити, шоколади и разни други?

# 699
  • Русе
Благодаря на всички за отговорите. А на детето може ли да му се направи сандвич, или трябва да е запечатана храната - бисквити, шоколади и разни други?
Може и сандвич.

# 700
  • Beyond the stars
Може, слагат го в т.нар. Steb плик с касовия бон и го запечатват.

От UK последният път не ни разрешиха бутилка уиски, сканираха бордната карта и каза, че за ЕУ не можело. Пък имам спомени за литър на човек аз. Та вместо голяма бутилка за 11 паунда, купувахме малки за по 7  Crazy

# 701
Brexit, братче  Mr. Green

# 702
  • Beyond the stars
Не е честно значии.. първо уискито ли brexit-наха  Mr. Green Mr. Green
И нямаше бири на летището, че имахме бира поръчана ама тц - под никаква форма и разфасовка.

# 703
  • Бургас
Имам нужда от помощ за резервацията. Купувам билети и запазени места за мен, мъжа ми и сина ни, който е на 6 г. Не пътуваме за първи път с Раян. Нашите данни -
 моите и на мъжа ми са запаметени, трябва да добавя на детето т.к. не сме го вземали досега с нас. В "Данни за пътник" под нашите имена ми добавя две полета за име и фамилия, където пиша тези на сина ни.
 и надолу. По надолу са ''Данни за плащане и контакт''.
Въпроса ми е къде да въведа данните за детето освен името - дата на раждане, номер на паспорт.
След като се извърши плащането тогава ли се въвеждат.

# 704
Въпроса ми е къде да въведа данните за детето освен името - дата на раждане, номер на паспорт.
След като се извърши плащането тогава ли се въвеждат.
Точно така, когато вече е налична резервацията, имате възможност да въведете личните данни, но само ако остават по-малко от 60 дни до полета.

Общи условия

Активация на акаунт