СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 60 358
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Тадааам.

Dreamily сигурно обажданията на лицето е имала предвид с анонса си от 11 Август

Най-интересното винаги предстои. Очаквайте продължение

# 61
Тадааам.

Наистина интереснен сюжет.
А тепърва предстоят  кулминацията и развръзката. smile3521 smile3501 smile3512

# 62
Тадааам.

Наистина интереснен сюжет.
А тепърва предстоят  кулминацията и развръзката. smile3521 smile3501 smile3512

С такава агитка, такъв сюжет  Laughing
Самодеен състав при читалище "Една напред, две назад"

# 63
  • sofia
Ако все още има непрочели жалбата на зам.директора на СМГ ...
Скрит текст:

Само едно не ми е ясно - след като тази жена счита, че действията й по отмяна няма да са законни, даже и с адвокат се е консултирала пише, как писменото нареждане на Кастрева ще ги узакони?   Не познавам жената, сигурно е много свястна, но когато се подписваш под нещо помисли логично. И заплахата с медиите, запълниха ефира за цяло лято. ...

# 64
Аз пък намирам "Сигнал"-а за правилна реакция. Такива нареждания не се правят по телефон.

# 65
Здравейте момичета,
Регистрирах се специално за да ви пиша, адмирации за 6σ за разследващата журналистика (във всеки случай се справяте далеч по-добре от всички медии, които публикуваха "материали" по въпроса, а никъде не видях документи).

Та ще можете ли да ме информирате, каква е тая парашутистка Величка Велкова?
Научавам от този пост, че била ми ти преподавател, че и изпълнителен директор в НПМГ. Неоткриваема в гугъл! Излиза един счупен линк от мудъла им за 2015-16. В СМГ в списъка на учителите не фигурира: http://smg.bg/teachers.php?type=1

Извинете, ако ви прозвуча грубо, ама този номер с подхвърлянето на кадри вече са ни го играли в тези гимназии (справка Уляна Баталска). Чудя се какво се случва в тези училища, че и в СМБ-то. Много заплетена стана тази история, с Петя Тодорова, изпълняващи директори и зам-министри.

# 66
Dreamily, ти съвсем изтрещя!
Най-големият абсурд ще е заради няколко алкохолички и неуравновесени психически женички да бутнат цяло училище. Дано все още има някой трезвомислещ в това министерство, да изринат боклука от математиката, за да направят път на достойни хора и да се приключва. Но явно трябва да се почне откъм главата, тоест С.Г. Не може цяло лято да занимават цяла България с една учителка, направила толкова поразии в ущърб на децата и математиката през последните две години. Има и честни и коректни математици, които много по-достойно биха заели мястото ѝ.
Не е една П. Т., много учители има в това училище и много успешни ученици, дължащи успехите си на тях. Не ги пренебрегвайте. Надявам се скоро да спре този кошмар, иначе ще е непростимо не само за училището, а и за страната ни. В момента съсипвате едно от петте може би най-добри училища в страната.
Аз ако бях на мястото на директора, още първия учебен ден щях да изхвърля децата ви (на тричките дето решихте революция да правите с подръчни материали). След цялата помия, която избълвахте, нямате моралното право да стъпвате в училището.

# 67
  • София
Аз ако бях на мястото на директора, още първия учебен ден щях да изхвърля децата ви (на тричките дето решихте революция да правите с подръчни материали). След цялата помия, която избълвахте, нямате моралното право да стъпвате в училището.

И ти не по-малко изтрещя!
Незнам за кои "трички " говориш, но ако това се случи,  може на господин Директора  България да му се стори тясна. Ще отговаря не пред български съдилища за постъпките си, а ще се разхожда "по европейски".

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 10:07 от jenap

# 68

И ти не по-малко изтрещя!
Ако това се случи,  може на господин Директора  България да му се стори тясна. Ще отговаря не пред български съдилища за постъпките си, а ще се разхожда "по европейски".

Не мисля, че сте толкова значими, че цяла България да се занимава с вас, пък камо ли Европа. Нито ще е първата уволнена, нито последната. Не се озлобявайте излишно, защото го предавате и на децата си, които след месец ще трябва да учат пак там. А за този наглеещ младеж, когото защитавате наистина не знам какъв му е проблемът, при положение че при Милен Цветков няколко пъти потвърди, че се е подписал под договор до края на юни. Какво значи доказал се на 24 години и какво значи добър професионалист? С умни деца всеки може да бъде добър професионалист. Да отиде за една година в Бузема, да видим как ще се докаже като добър.

# 69
Някои хора още от миналата тема пишат с нов ник тук.

Знаете ли, че мулттиакаунтът е забранен? Не ви ли е неудобно, че преди сте "плюли" по едно, а сега по друго?

И аз съм си променяла мнението през годините за едно или друго училище, но пиша от един профил в бгмама. Направете го и вие!

# 70
Добре де, ако има мултиакаунтинг е редно да има БАН.

Джофра, честно това с изгонването на децата е уникална низост, която мислех, че няма да достигнете. Очевидно съм имала прекалено високи очаквания за вас. Но след като ви хрумва, явно скандалът няма да приключи преди някой да си разчисти докрай сметките с неудобните му.

# 71
  • София
Злоба, уважаема Джофро, (ей, че успешно подбран ник) има само в твоите постове. И аз не се притеснявам какво ще предам на детето си, защото не правя нищо, от което да се срамувам. Моля, не се грижи ти за детето ми и моля, не го споменавай повече по никакъв повод.

# 72
неоткриваемвгугъл, грешно търсиш, както се вижда от датата  5 ноември 2015 https://www.facebook.com/npmgsofia/photos/a.1078777382152115.107 … ype=3&theater
Ще се радвам, и СМГ да има такава официална страница,а не някои да се чудят какво се случва и защо се случва, като например,публикацията от 6 юни, https://www.facebook.com/groups/52560553858/permalink/10155077629443859/ че директорът Антони Стоянов е член на УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА СМБ, 2017 – 2021 г.

„Пътят към успеха не е нещо, което човек сам открива или е изцяло в главата му. Много често хората около теб могат да ти подскажат добри идеи  http://iconomist.bg/ikonomika/item/204543-2017-08-14-09-50-23

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 11:37 от One of you

# 73
  • София

Дори да го мислите сериозно, нямате ли поне малко такт, възпитание, култура, задръжки някакви морални, за да го напишете по друг начин?!!

# 74
Фран, защо триете само моя пост. Нямам ли право на отговор на злобните нападки. Джофрата нарушава половината правилник с обиди и закани, но е оставено хората да му се „радват”,

От 6 години не бях влизала в бг мама, не очаквах това ниво, жалко.

СМГ, е СМГ заради учителите, ние искаме да запазим тях за децата си и за хубавото ни училище. Безсилието на опонентите личи от злобата им и писанията им. Нямам какво повече да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт