СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 60 368
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Фран, защо триете само моя пост.

Не съм трила мнения днес от тази тема! Когато някой потребител докладва обидно мнение, докладът се получава от всички модератори!

Който модератор е на линия, той изтрива по негова преценка.

По-късно ще почистя основно.

# 76
Злоба, уважаема Джофро, (ей, че успешно подбран ник) има само в твоите постове. И аз не се притеснявам какво ще предам на детето си, защото не правя нищо, от което да се срамувам. Моля, не се грижи ти за детето ми и моля, не го споменавай повече по никакъв повод.

Ако ще си мерим злобата, битката ще е доста оспорвана:

Цитат на: jenap в чт, 17 авг 2017, 10:01

"И ти не по-малко изтрещя!
Ако това се случи,  може на господин Директора  България да му се стори тясна. Ще отговаря не пред български съдилища за постъпките си, а ще се разхожда "по европейски". "

Това си е явна заплаха, за разлика от моите безобидни препоръки.

# 77
  • София
Нямам намерение нищо да си меря с теб, Джофро.
Нито пък повече да отговарям на подхвърлени провокации.
"Явната заплаха" е не към теб, (освен ако ти не си той Wink ), а следствие на разигран от теб сценарии, който е безумен за времето, в което живеем ние и децата ни. И не е само заплаха, а реална развръзка, ако сценарият се разиграе по един или друг начин.

# 78
сценарии, който е безумен за времето, в което живеем ние и децата ни.

Пълен офтопик, целта му е да се бори единствено със заучените фрази, няма отношение към СМГ и споровете. (ако се прецени, нека се изтрие, извинявам се предварително)

Ти... jenap имаш ли бегла представа в какво време живееш ти и децата ти? Би ли прочела и коментирала отново времето, в което живеем:

https://www.facebook.com/vassilkocev/posts/1822658741084083?pnref=story

# 79
  • София
Код, викаш... времето ни е такова - и учителите ни ще гонят, и нас, и децата ни.... Каквото ни е времето - такива са ни и директорите...
Ама ние някакси не сме такива. Сори, ама е така. Поне някои от нас.
Офф.. топик. Ако трябва, да се трие.

# 80
За тези, които се интересуват от графика на провеждането на състезания и олимпиади- 2017/2018г

Хм...ОМТ ще се проведе на 02.06.2018г.

Много, много рано.

ПРОЕКТ на графика на олимпиади и състезания:

https://lookaside.fbsbx.com/file/pr_zap_olimpiadi_14082017.pdf?t … xn31iJtJ4F8sG4Wsw

# 81
Ние, Вие, Добри, Лоши
Не става така!
Толкова ли си наивна за да си мислиш, че ти си от ние, които не са такива, а подлите, зли вие са такива... Ами... мисли си, все някой ден човек се събужда. И се чувства тъпо Simple Smile

# 82
  • София
Ние, Вие, Добри, Лоши
Не става така!
Толкова ли си наивна за да си мислиш, че ти си от ние, които не са такива, а подлите, зли вие са такива... Ами... мисли си, все някой ден човек се събужда. И се чувства тъпо Simple Smile

Аз нищо не съм казала за другите. Само за мене си. А колко и дали съм наивна, не си ти този, който ще ме психо анализираш.

# 83
А колко и дали съм наивна, не си ти този, който ще ме психо анализираш.

Наивна... не агресивна? Защо скачаш с рогата напред и се заяждаш, какво точно те обиди освен жегата?
Не съм имал намерение нито да те психо, нито да те анализирам, просто споделих линк какво става в държавата.

# 84
  • София
Защо скачаш с рогата напред и се заяждаш, какво точно те обиди освен жегата?

Сега пък агресивна? И хич даже не ми е жега, много ми е добре. Simple Smile
Просто много мразя някой да ми говори с назидателен тон от позицията  на "от всичко разбиращ".

# 85
Що не преминете на ЛС вече?

# 86
  • София
Предполагам, че изтеглянето на ОМТ толкова рано има общо с това, че от следващата учебна година НВО в 7 клас ще е през юни месец, а не както досега през май, в един ден с матурите.

# 87
Предполагам, че изтеглянето на ОМТ толкова рано има общо с това, че от следващата учебна година НВО в 7 клас ще е през юни месец, а не както досега през май, в един ден с матурите.
Което също още е проект и може да претърпи изменения, тъй като МОН очевидно се отказа от идеята учебната година да приключи със седмица по-късно за всички класове освен дванайсети.
По-сериозни промени в датите ще има през учебната 2018/2019 година, когато четвъртокласниците ще учат 34 учебни седмици, а седмокласниците - 36 ( постарому  съответно до 15. юни и до 30. юни).

# 88
Не виждам връзката. Дните през юни са достатъчно.
Обърнаха ми внимание на друго: няма национален кръг на ЕК!
А най-доволна съм от извоюването за прозрачност на резултатите. Дано миналата състезателна година да не се повтори никога повече!

# 89
А най-доволна съм от извоюването за прозрачност на резултатите. Дано миналата състезателна година да не се повтори никога повече!
По какво съдиш за "извоюването за прозрачност на резултатите"?
Областен кръг по математика си е същата недомислица - анонимни работи, безгрешни РУО комисии, липса на контестации или друг ред за защита правата на учениците....
ЕК и ПМС за 4-ти клас са като отделни състезания - предполагам отново ще служат за прием в МГ.
Само субективни фактори и късмет могат да направят идващата година различна, ако одобрят този проект.

Общи условия

Активация на акаунт