СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 61 046
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Почти същото написах страници назад, включително за комбинацията Варна-Бургас.
По регламент страната-домакин има право да кани гост-отбори, както от други страни, така и от своята при определени условия.
Пратили са примерно до СМБ-Варна подобна покана, а те вече са решили как да си сформират отбор.
Скрит текст:
Вторият ни отбор също е извън официалното отборно класиране. За формирането на първите два отбора беше писано не само тук.

# 676
На преразказите на Севдалина Мавродиева аз лично не бих вярвала и на 0.5%.  Peace

# 677
На преразказите на Севдалина Мавродиева аз лично не бих вярвала и на 0.5%.  Peace
"Севдалина Филева-Мавродиева Добър вечер, г-жо Маркова! Моята информация е за върнати учители, между които г-жа Тодорова, г-жа Владева и др., но не и г-н Георгиев засега. Трябва да попитате г-н Ушагелов за уточнение и потвърждение на достоверността на новината, както и за избирателността на учителите."

# 678
# 679
# 680
Публикуван на 27.08.2017 г. Изглежда през уикенда.

# 681
# 682

Изглежда твърд и категоричен за Тодорова.
Едва ли ще я върне, както и предполагах.

Аз лично се уморих. Нито фейсбук ще гледам, нито Севдалинчето какви ги пише.

Очаквам официални изявления!

# 683

Изглежда твърд и категоричен за Тодорова.
Едва ли ще я върне, както и предполагах.

Аз лично се уморих. Нито фейсбук ще гледам, нито Севдалинчето какви ги пише.

Очаквам официални изявления!
Залагам на Севдалинчето.   newsm10
Утре ще разберем!

# 684
Вижда се интересен документ в кадър. Първите две имена се четат. Бих си поиграла с останалите, но не познавам учителите и шансът да уцеля не е много голям.

# 685
На преразказите на Севдалина Мавродиева аз лично не бих вярвала и на 0.5%.  Peace
"Севдалина Филева-Мавродиева Добър вечер, г-жо Маркова! Моята информация е за върнати учители, между които г-жа Тодорова, г-жа Владева и др., но не и г-н Георгиев засега. Трябва да попитате г-н Ушагелов за уточнение и потвърждение на достоверността на новината, както и за избирателността на учителите."

Точно клюкарската. "Аз разбрах еди какво си, но питайте г-н Ушагелов за потвърждение. Говорила с много учители; трима от СН с които говорила, искали да има ОС и т.н. партенки. Призова ги да потвърдят и никой не се обади.

Вероятно новината е достоверна, но толкова логорея... И толкова непочтено да препраща към Ушагелов.

# 686
Вижда се интересен документ в кадър. Първите две имена се четат. Бих си поиграла с останалите, но не познавам учителите и шансът да уцеля не е много голям.
Струва ми се , че първите са тези:
1. Елена Киселова
2; Мария Кузманова
3. Надя Кръстева
4. Илия Костов
5. Зоя Савова
6. Ваня Данова
7. Дима Слабакова

# 687
Точно клюкарската. "Аз разбрах еди какво си, но питайте г-н Ушагелов за потвърждение. Говорила с много учители; трима от СН с които говорила, искали да има ОС и т.н. партенки. Призова ги да потвърдят и никой не се обади.

Вероятно новината е достоверна, но толкова логорея... И толкова непочтено да препраща към Ушагелов.
Севдаличето е класа, срещу нея да тичаш не може да я настигнеш. smile3532

# 688

Севдаличето е класа, срещу нея да тичаш не може да я настигнеш. smile3532

Мдааа, така си е. При нея няма непроверена информация, клевети, пъзели и прочие. Само, ако е сигурна спори.

# 689
  • София
Струва ми се , че първите са тези:
1. Елена Киселова
2; Мария Кузманова
3. Надя Кръстева
4. Илия Костов
5. Зоя Савова
6. Ваня Данова
7. Дима Слабакова

А какъв е документът? Аз лично не успявам да го прочета.

Общи условия

Активация на акаунт