Деца с очни проблеми - тема 9

• 121 165
  • 708
  •   1
Отговори
# 705
@Рони, успех да мине леко и бързо възстановяване. Пишете след това да споделите как е минало, ако е удобно разбира се.

# 706
Тя на всеки изписва очила от които в 80% от случаите няма полза, а децата ги влачат с години.  Първо ни изписаха очила, после казаха, че не действат и накрая отидохме при д-р Оскар и той направи 2 операции. Сега 8 години по - късно няма нито кривене нито диоптри. Не съжалявам, че оперирахме. Племеникът ми носи очила 10 години и според мен нищо не постигна доцентката.

Как премина операцията ?

# 707
И аз бях изключително впечатлена от професионализма на професор Оскар. Досега всички, при които сме водили детето, сме чували все едно и също с много малко отклонения, но той направо като вещер направи всичко за секунди.
Ние сега ще правим някаква едноседмична терапия в Александровска но за амблиопичното око.

# 708
  • София
Тя на всеки изписва очила от които в 80% от случаите няма полза, а децата ги влачат с години.  Първо ни изписаха очила, после казаха, че не действат и накрая отидохме при д-р Оскар и той направи 2 операции. Сега 8 години по - късно няма нито кривене нито диоптри. Не съжалявам, че оперирахме. Племеникът ми носи очила 10 години и според мен нищо не постигна доцентката.

Как премина операцията ?
Всичко беше наред и след втората детето няма кривене, няма диоптър и вижда триизмерно 8 години след операциите вече. След втората като ни изписаха се зачерви, болеше я много главата - той ни извика веднага сутринта в отделението в 6часа, прегледа я, успокои ни и не поиска нито лев никога.

Общи условия

Активация на акаунт